Sari la conținut

punk2010

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre punk2010

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

punk2010's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. Știm ești un fel de shaorma cu de toate.
  2. Pai vezi că în Brazilia se vorbește Portugheza.
  3. Nu aberează nimeni, după primul număr care a durat relativ puțin, te-am întrebat dacă vrei sa fi activă și ai spus ca nu poți din cauză că ești pe tratament, asta și era ideea atunci când am rezervat pentru 1h și nu este vb de bani ci de cea ce oferi, Tu nu faci diferența între 1 finalizare și 1h.
  4. Dute ca nu am dat 30 de min in tine, și chiar am vb cu tine să fi activa, ai spus ca nu poți și nici nu ai vrut sa stai la al doilea număr.
  5. Am trecut și eu pe la domnișoara, am optat pentru 1h dar nu cred ca am 30 de min, este ok ca persoană, am terminat primul număr, cred că 5 min a durat, pauză de țigare iar la cel de al doi-lea număr nu a mai vrut anal, cea ce mi-se pare aiurea din moment ce ne-am înțeles pentru 1h, deși a spus ca este și activă pe WhatsApp la fața locului a spus ca nu poate. Nu este rea arată bine dar cam grăbită zic eu.
  6. Îmi pare rău să văd asta, sper să se facă bine.
  7. Revin cu o recenzie. Am fost prin luna Mai la domnișoara și am zis să revin iar, atunci încă nu era tunata, am lăsat rewiew și pe contul vechi și am zis să las și aici pentru că și-a făcut un cont nou, am vb cu domnișoara am stabilit ce și cum și iată-mă că bat iar la ușa ei. Am rămas mut când am revăzut-o total schimbată, doamne ce sânii că nu ma mai saturam de ei, buze ce se mulează perfect pe ciocan, fund apetisant, locația undeva pe Nerva Traian foarte curată, am făcut un duș și am stat puțin de vorbă la o țigare, apoi ne-am apucat de treabă, am optat pentru 1h, după primul număr am luat o pauză de țigare și apoi am trecut iar la treabă. Îmi place foarte mult că este foarte sociabilă și își da silința să te facă să te simți cât mai bine, nu te grăbește deloc, am mai avut experiențe cu TS, unele mai puțin plăcute dar aceasta este preferata mea și am să revin cu plăcere. Oral-ul îl face cu poftă, îmi place mult că o înghite toată și se vede ca îi place. O recomand cu placere și vă spun că nu o să regretați nici-o clipă. Locație 9 Look-u +10 Prestație 10 Oral +10 Anal 10
  8. Am făcut și eu o vizită la domnișoară, am vb intai pe WhatsAp cu o seară înainte, azi am sunat-o și am stabilit restul. Locația la Piața Domenii, foarte curată, la fizic arată foarte bine,pozele sunt reale, este slăbuță și foarte feminina chiar dacă este la început de drum. Are un caracter super de treabă și își dă tot interesul să ai parte de o experiență cât mai bună. Nu face nazuri și este foarte deschisă în privința fanteziilor, am optat pentru 1h și ca fantezie GFE, oralul îl face mai bine că multe femei, o am cam de 18,5cm și a înghițit-o pe toată, îi place mult să o sugă. După primul număr am luat o pauză de țigare apoi am continuat, nu am avut impresia că s-ar grăbi să termin mai repede și nici că stă cu ochii pe ceas. Sunt foarte mulțumit de experiența mea cu domnișoara, cu siguranță mai revin. Efectiv chiar nu am ce să îi reproșez. 250 lei 1h Locație - 8 Prestație - 10 Oral - 10+ Aanal - 10
  9. La ce vocabular ai nici nu mă mir, sănătate și mult succes în minunata ta carieră.
  10. Eu nu fac nici un tam-tam și nici nu am ură pe tine, îți pot spune că nu îmi pasă de existența ta, am scris pe forum doar pentru că întreba lumea, că până la urmă despre asta este threadul ăsta, asta a fost experiența mea cu tine, a fost de kkt ca idee, nu știu detalii despre ce kkt faci tu cu alți și nici nu mă interesează, lasă gargara asta proastă cu bani că nu eu sunt cel care suge pula pentru chirie.
  11. Am impresia că ai probleme grave cu capul, cu, caracter-ul ăsta de țigănie nu ajungi departe, ai avut un thread făcut acum un an de către comunitate și am postat recenzia, am mai postat cineva după mine tot una negativă, de atunci eu am mai postat nimic despre tine, ți-ai făcut thread și am postat recenzia, nu contează cât timp a trecut lumea este curioasă să știe cu cine are de a face.
  12. Cine se bagă într-una, am avut o postare pe threadul de atunci și acum ai făcut alt thread ca nu ți-au plăcut recenziile.
  13. Hai că bați câmpii, nu a fost nici o discuție legată de mărime, și nici nu o am așa mare încât să te sperie, 18,5 cm și nu este groasă, zi că nu ai avut chef, am făcut duș,am stat la o țigare, ne-am pus în pat și ai început cu figuri, ți-am spus să dai cu lubrifiant și ai spus că nici așa nu intră, nici oral nu ai prestat, normal că m-am dus la duș și am plecat, cu bani o spui de parcă ți-am plătit jumate, atât ai cerut și atât ți-am dat deși nici 5 lei nu meritai. Nu e vb de bani, e vb de timp pierdut, bani pe taxi și mai pleci și cu pula sculată.
  14. Tu știi ce spui acolo, concluzia o trage fiecare singur.
×
×
  • Creează nouă...