Sari la conținut

dion78

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dion78

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca
  • Interese
    Experiente placute

Vizitatori Recenți Profil

1.425 citiri profil

dion78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

53

Reputație

  1. Salut oare o escorta in suceava asa nocturna se gaseste??
  2. Am uitat sa mentionez halatul.. halatul a fost 200 lei grei o finalizare.. fara contorizare sau presiune pe timp..
  3. Salutare tuturor… Revin si eu cu o recenzie la dameza acestui topic… Vizitat vineri seara… programarea pe wats-up.. raspuns rapid.. avea liber chiar in acel interval, comunicat adresa ( celebra locatia Studium Green)… ajuns in 15 min.. Dameza o stiam, e genul milf trecuta de 40… dar cu un corp frumos… miniona.. are o atitudine pro-client… dar dara poftit la un pahar de ceva.. sau o tigara inainte.. Actiunea, a constat într-un ON si un NP.. La ON, are o tehnica faina…. Cu atentie la zonele adiacente si cu frecatul corpului ei de al tau… ii place sa o ia toata… am schimbat si intr-un 69… pasarica faina si aprtisanta.. fara nici o urma de mirosuri sau alte chestii… Apoi am trecut la un NP.. unde am dorit o singura pozitie doggy.. unde fundul ei e bestial.. Ca si note asi da un 7 pentru locatie ( in spaecial pentru lipsa de parcari).. Dameza e pe gustul meu merita un 9 ( corp si atitudine).. ON 8.5 si NP 8.5 zicea ca mai activeaza si luna decembrie..
  4. Salutare, Fiind placut impresiunat de recenzii si poze am vizitat si eu domnisoara din titlu... pozele sunt reale si dameza este destul de fit. Am stabilit vizita foarte usor via Watsup.. foarte prompta, mi sa ivit posibilitatea vizitarii ei foarte din scurt.. dar am nimerit un moment liber.. Locatia pe.str Paris ok si discreta. Primirea foarte ok, m-a servit cu o apa sau suc. Am fumat o tigara inainte. Am optat pentru varianta unei singure finalizari.. Dupa un dus premergator actiunii, a trecut la un ON, foarte bine executat cu atentia la zonele adiacente, in acelasi timp am savurat si eu pasarica ei.. foarte apetisanta si incitanta cu pierce-ul din dotare.. Am trecut apoi la un NP, la.splicitarea mea unde se misca foarte bine.. si am inceput cu un lady on top... dupa care am schimbat la caprita.. unde am si finalizat.. Ca si note, ar fi astfel: Locatia 9, ON 9, NP 9. Halatul 100 - am prins la promo si am inmanat discret inainte. De recomandat si revenit, cu siguranta...
  5. Salutare, Am fost si eu la doamna din scrst topic, manat de unele recenzii si de pasinea pentru mature. Programat prin wats-up, locatia binecunoscuta, Dunarii 20b. Ajuns, urcat, servit cu un energizant. Prima impresie, una ciudata... imi aminteam proverbul cu pomul laudat, la care nu e bine sa mergi cu sacul.. Am optat pentru o finalizare, trecut pe la dus pentru impospatare, apoi am purces in camera de lucru.. Aici am avut parte de un ON de senzatie.. se vede ca stie neserie.. in timpul oralului am cerut si o jucarie.. s-a conformat fara discutii... Apoi la NP, a fost o singura pozitie, unde geme, poate putin fals.. sau nu... am finalizat asa destul de repede.. ca urmare a acelui oral bestial.. Notele ar fi urmatoarele: ON -9 NP -8 LOCATIA -8 DAMEZA nu o voi puncta, pentru ca asi fi subiectiv.. mie imi plac maturele.. dar nu atat de mature.. in schimb am simtit experienta ei, inclinarea catre client.. nu s-a uitat deloc la ceas la timp.. per total odata merita incercat De revenit nu cred..
  6. Salutate tuturor.. Am vizitat si eu domnisoara cu ceva timp in urma.. contactat telefonic, locatia pe str. PASTEUR.. Ajuns am fost intampinat de dameza intr-o tinuta sexy, cea din poze... am fost poftit la dus.. nu inainte sa ma roage sa las banutii pe pat, sa nu fie discutii ulterioare.. Am revenit in camera, unde am fost poftit sa ma intind pe pat.. a inceput cu un masaj foarte bun pe spate.. de la picioare in sus.. il face cu placere.. Apoi am fost rugat sa ma intorc pe spate.. si a inceput masajul pe picioare pana a ajuns la soldat.. Aici are cateva tehnici foarte misto... a reusit finalizarea in foarte scurt timp.. dar nici un moment nu a fost cu ochii pe ceas sau sa ma simt grabit.. foart3 povestitoare... Sunt permise atingerile doar pe corp.. si la pasarica, fara introdus de degetele.. O experienta interesanta.. eu voi reveni cu siguranta.. Achitat 150 lei.. cam mult pt o laba.. dar merita masajul..
  7. Salut, In urma cu ceva vreme, am vizitat si eu dameza.. Programat prin watsup cu telefon cand am ajuns la scara.. locaria celebrul bloc cu Kaufland din gheorghieni... Am optat pt o finalizare, 150 leuti.. ON si NP... Actiunea a inceput cu imptospatarea, apoi ea ma astepta in camera de joaca, dezbracata complet.. a incput cu un oral, lung si foarte bine executat.. cu atentie la toate zonele.. La normal am ales o caprita.. si finalizare rapida.. Per total ar merita un loc la TOP, pentru implicare, inclinare catre client... notele ar fi un 9 pe linie.. De revenit cu siguranta.. Spor la futut
  8. Salutate tuturor, In urma cu vreo luna sau doua, am vizitat posesoarea topicului. Isi merita pe deplin locul la TOP.. Contactat pe watsup, programat foarte lejer, locatia in zona Hasdeu... Optat pt varianta unei singure finalizari 150 lei... Am ajuns, am fost poftit la un pahar de suc, apa.. foarte vorbareata, sociabila.. trecut pe la baie pentru improspatare.. A inceput un ON de toata senzatia, moment in care am cerut un 69, sa ii pot gusta si eu pasarica.. foarte apetisanta, parfumata si curata.. La NP am optat sa fiu un porc si doar sa stau cu ea calare sa o pot admira cum se misca.. dupa care am schimbat intr-o caprita unde am si finalizat.. Notele ar fi 9 pe linie.. Locatia foarte ok, retrasa cu parcare... De revenit cu siguranta!!!
  9. Salutare, Am fost sk eu la Kyra, in urma ci vreo 2 3 luni daca nu ma insel. Programarea facuta telefonic, iar cand am ajuns ma chiar indemnat pe viitor cu ea sa comunic telefonic, nu prea.sta pe watsup... Locatia in manastur, bloc vechi, dotata cu toate cele necesare. M-a asteptat intr-o tinuta sexy.. M-am cerut la dus chiar daca veneam de acasa. Am optat pt o finalizare.. Am avut oarte de OP si NP.. La OP a fost specatculos, cu mare atentie la zonele adiacente... Cateva minute au fost doar atingri subtile ale soldatului.. fara sa sara direct la supt.. La NP am ales o caprita, unde ii poti admira fundul beatial... Arata foarte bine pentru varsta ei.. E un adevarat MILF... Nu am simtit nici un moment ca e cu ochii pe ceas.. nici grabit in vreun fel.. Per total 150 leuti investiti foarte bine, de revenit cu siguranta.. Notele ar fi astfel: OP -8 NP -8 Locatie -7 Ciocane tari...
  10. Salutare tuturor, Am fost și eu zilele trecute pe la domnișoara Daria, care e o simpatica și o amabila. Contactarea a fost telefonica, stabilirea orei de întâlnire a fost la începutul programului. Am ales varianta unei finalizări, în limita a 30 minute. Locația ușor de găsit, locuri de parcare suficiente în zona. Apartamentul foarte ok, clădire noua, nimic de reproșat. După vizita de rigoare pe la dus, am trecut în camera de acțiune. Acțiunea a început cu un oral neprotejat, foarte plăcut, executat bine, fără mult ajutor din parte mâinilor. Putin cam prea puțin timp după gustul meu. Apoi am trecut la un normal protejat, cu ea deasupra, unde se mișcă foarte bine, e foarte fit și cu un corp frumos. Finalizarea a venit în aceasta poziție, fără a mai schimba alte poziții. Am mai stat la ceva povesti după încheierea acțiunii. Dacă ar fi de acordat note : Locație 9 ON 9 Normal 9 Achitat 150 lei, la început din proprie inițiativa. Nu m-am simțit deloc grăbit sau ca ar fi cu ochii pe ceas. De revenit, eu cu siguranță voi revenii.
  11. Am revizitat si eu saptamana trecuta pe frumoasa domnisoara! Programarea a fost foarte lejera pe wats-up si cu confirmare telefonica. Locatia binecunoscuta cu locuri de parcare suficiente, locatia discreta. Am optat pentru varianta 150 o finalizare ON si NP. Actiunea a fost precedata de o improspatare regulamentara, baia echipata cu toate cele necesare, geluri de dus mai multe modele de barbati. Actiunea a inceput cu un oral neprotejat, foarte bine executat si placut, am rugat-o sa ma lase sa ma infrupt din piersicita ei, are labiile minunate, cu un miros si gust minunat!! Apoi am trecut la normal, unde fiind destul de excitat lucrurile au fost cam scurte, cu ea on top. Are sanii minunati si foarte bine proportionat trupul!! Nota generala pentru prestatie este 9!
  12. Salut, Am vizitat și eu frumoasa domnișoara Karinna, acum circa 2 săptămâni. Contactarea a fost prin sms și telefon! Răspunde din prima, comunicativa, te îndruma sa ajungi foarte ok! Locația in zorilor, retrasa, locuri de parcare destul de multe! Domnișoara simpatica, comunicativa, m-a servit cu o apa, iar după o scurta socializare am fost poftit la un dus, baia echipata cu tot ceea ce este necesar! Am ales varianta unei finalizări. A inceput cu un Onfoarte bine executat, cu atenție la zonele adiacente. Am trecut apoi la un lady on top, unde ai șansa sa admiri și sa te joci cu sânii ei minunați, fiind încălzit bine finalizarea a venit destul de repede. Locația-9 ON-9 NP -8 Amenda a fost 150 lei investiți bine. De revenit, cu siguranța!! Sper sa mai rămână pe meleagurile noastră o vreme.
  13. dion78

    Lara 0741558286

    Salutare si La multi ani sanatosi!!! In ultima zi a anului de gratie 2018, am vizitat si eu, dupa mai multe incercari, pe domnisoara Lara. Stabilit detaliile prin sms si telefon. Locatia binecunoscuta, in zona expo transilvania. Usor de gasit, parcari suficiente. Dupa o scurta discutie de acomodare, in care Lara se face extrem de placut, o persoana cu care chiar ai ce discuta, am revenit la motivul vizitei. Am trecut pe la o scurta reimprospatare, baia foarte curata si ordonata, cu mai multe geluri de dus de barbati, am primit prosop curat. A urmat so ea la o improspatare,dupa care am purces in camera de lucru. Aici a inceput cu sarutari, de la gat in jos, pana a ajuns la soldat, care deja era in pozotie de lupta. A urmat un oral neprotejat, foarte bine executat, cu atentie si la zonele adiacente. Dupa cateva minute am solicitat echiparea soldatului si am trecut la un normal, lady on top... fiind destul de incalzit, am si finalizat in aceasta pozitie... Dupa am trecut pe la dus din nou, am mai schimbat cateva vorbe si cam asa a fost incheierea anului... In ceea ce priveste notele, pentru dameza ( aici sunt subiectiv - eu prefer damezele mai plinute) 8; pentru locatie un 8, ON - 9 si NP -8. De recomandat, cu siguranta celor care prefera femeile mai plinute. Si care nu doresc fast fuck. Toata actiunea nu a fost nici un moment pusa sub presiunea timpului. Multe pasarici umede tuturor.
  14. dion78

    Anemona 0757470185

    Revizuita și eu pe frumoasa domnișoară Anemona. În noua locație din zona kaufland, gheorghieni. Stabilit vizita prin sms, cu confirmare telefonica înainte cu câteva minute... Acțiunea a început cu câteva minute de socializare, am fost servit cu o apa, la solicitarea mea. Pe urma am purces la un refresh, ea fiind pregătită de acțiune. După dush a urmat un ON foarte bine executat și foarte atent executat, cu atenție la zonele adiacente. Apoi am trecut la NP, incercat o singura poziție, eu pe scaun și ea a desfășurat toată acțiunea.. Notele cred ca sunt de prisos, de la locație pana la toată acțiunea un 10 pe linie. Cadoul a fost 100 tigrisori. De recomandat cu siguranță!!
×
×
  • Creează nouă...