Sari la conținut

babulanu

Serious Contributor
  • Număr conținut

    273
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre babulanu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Undeva in lume

Vizitatori Recenți Profil

3.233 citiri profil

babulanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

47

Reputație

  1. babulanu

    Sex anal

    Salutare colegi! Mai știți vreo fata care face anal în Târgoviște?
  2. Dacă vrei anal de calitate îți recomand https://nimfomane.com/forum/topic/44068-cristina-sex-total-0731166477/. Eu am fost mulțumit mereu de prestațiile ei
  3. Scuze, greșeală mea. Nu am fost atent că postarea aia e din 2018.
  4. Pai tot tu ai postat pe 21 mai că ora e 200, sau mai posteaza și altcineva de pe contul tău?
  5. Cât de recente trebuie sa fie vizitele că să pot beneficia de bonus?
  6. Am și eu o nelamurire. În anunț spui că prețul e 200 pentru o ora, iar în semnătura ta apar aceleași servicii la 250. Care e prețul corect până la urmă?
  7. babulanu

    Sex anal

    Salut! O sa ajung cu serviciul prin Sibiu și aș fi interesat de ceva fete care fac anal. Îmi puteți recomanda ceva? Mulțumesc anticipat.
  8. Salutare! Acum două zile am vizitat-o pentru a doua oară pe Cristina. După mai multe încercări am reușit să ne sincronizăm programul. Aceeași locație curată, baie dotată cu de toate, iar Cristina parcă mai frumoasa ca până acum. M-a servit cu ceva de băut, apoi am cerut prosop și am trecut pe la baie. Apoi a intrat ea, iar ce a urmat e de vis. Oral protejat foarte bun, cu deep și cu mare atenție și la zonele adiacente, după care a urmat anal. Îi place și se implică. După finalizare vizitat baia amândoi, schimbat câteva vorbe și a început runda a doua. Din nou oral protejat cu și mai multe artificii, apoi anal în mai multe poziții, iar aproape de final am încercat și pizda, unde am finalizat. Trecut din nou pe la baie, echipat, și schimbat câteva vorbe cu fetele. Am avut ocazia sa o cunosc și pe Mona care era la o țigară cu Cristina. NOTE: Locație: 10, curată, baie dotată cu tot ce trebuie, mai greu găsești loc de parcare. Cristina: 10, frumoasă, vorbăreață, știe să se facă plăcută. Op: 10, cu deep și atenție la zonele adiacente. Np: 10, strâmtă, deși nu a durat foarte mult, mi-a plăcut. Ap: 10+, preferatul meu și poate și al ei. Am incercat toate pozițiile pe care mi le-am putut imagina. Taxa de participare: 300 lei De revenit: cu siguranță!
  9. O mare ţepară. Sunat pe la 14:30 şi stabilit o întâlnire cu ea la ora 15:30. Vă daţi seama că la ora aia să ajungi din Ghencea în Titan nu se poate dacă conduci regulamentar, dacă nu treci pe roşu, sau dacă nu încalci alte reguli de circulaţie. La ora 15:25 eram la Titan, sun şi ce să vezi, telefonul închis. Oare merită să rişti să rămâi fără permis pentru o ţeapă? Eu zic să o mutaţi la de evitat.
  10. Salutare! Cu aproximativ trei săptămâni în urmă am vizitat-o pe Cristina pentru prima oară. Am sunat-o, a răspuns imediat, iar după ce am stabilit când ne întâlnim, mi-a spus că va trebui să revin cu un telefon, cu 30 de minute înainte de întalnire pentru confirmare, apoi o să îmi de-a adresa. Locația este ușor de găsit, însă nu la fel de ușor găsești loc de parcare. Când am ajuns Cristina mă aștepta într-o lenjerie intimă vișinie foarte sexy. Este o fată frumoasă, înaltă, slăbuță, care știe să se facă plăcută. După ceva discuții de acomodare, m-a servit cu ceva de băut, apoi mi-a prezentat camera de tortură. Am mers sa fac un duș, baia este dotată cu toate cele necesare, iar după mine a intrat și ea la duș. A revenit în cameră purtând costumul de botez, iar eu am putut să îi admir corpul frumos. Am început cu ceva atingeri timide, apoi cu sărutări pe corp, după care a pus un prezervativ și a început un oral destul de bun, cu atenție și la zonele adiacente. După ceva timp am trecut la anal pe la spate. Se mișcă foarte bine, dă contre, se vede că îi place. Finalizare în prezervativ, apoi am vizitat baia pentru o scurtă igienizare, după care a mers și ea. La întoarcerea în cameră am continuat cu runda a doua. Ceva sărutări pe corp, a pus un prezervativ și a început un oral foarte bun, cu atenție la zonele învecinate și cu ceva deepthroat. Am trecut la normal, este destul de strâmtă, dar nu am insistat. Venisem pentru anal, așa că am încercat din nou curul ăla ispititor al ei, am testat și scaunul de bar, pe care l-a adus în cameră. Se vede că îi place, se mișcă foarte bine, dă contre. După mai multe poziții am finalizat în prezervativ, apoi am plecat din nou la baie pentru igienizare, după care ne-am luat rămas bun și mi-am văzut de drum. NOTE Locație -10, ușor de găsit, curata; Cristina -10, frumoasa, înalta, slăbuță, știe să se facă plăcută; Gfe -10, se implică, atentă la dorințele tale, pro client; Oral protejat -9, cu atenție la împrejurimi, dacă era mai mult deepthroat era de 10; Normal protejat - nu pot sa dau o notă, am încercat foarte puțin; Anal protejat -10+, e punctul ei forte, se mișcă bine, se vede că îi place; Taxa de participare - 300 lei; De recomandat: cu siguranță; De revenit: abia astept!
  11. babulanu

    Sex anal

    Mai știe cineva ceva de Andra?
×
×
  • Creează nouă...