Sari la conținut

thuglige

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre thuglige

thuglige's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. E plin de fete noi, nu a fost nimeni pe niciunde?
  2. Catalina, ne poti spune ce finalizari accepti?
  3. Catalina deja esti enervanta la cat de des pui poze noi :)))
  4. Cine e colega? Apare pe publi24? Daca tot ai fost fa o recenzie cum se face, nici pretul nu l-ai scris macar.
  5. Cum pula mea nu te lasa sa o atingi?? Da pt ce dracu ai dat banii sa te uiti la ea?? Eu de asta nu vreau sa platesc inainte cand merg prima data si nu cunosc ca daca face figuri ma imbrac si plec!!
  6. Exact asta voiram sa spun si eu, Andrei are doar o postare.Andrei=Erika dupa parerea mea:) . Am fost la Erika si confirm ca e grasa,nu stiu dar pare de etnie dar se comporta suprinzator de bine cu clientul.
  7. Mie imi pare a fi fake! Sper sa ma contrazica cineva si sa spuna ca a fost la ea!
  8. Asta vroiam sa intreb si eu ca e plin de caprioare in ultima vreme. Nu merge nimeni pe la ele??
  9. Sincer sa fiu la ce miros greu de fum era alte mirosuri nu am mai simtit. Dupa ce am plecat imi puteau hainele mai rau daca as fi stat intr-un bar de fumatori 3 zile la rand.
  10. Am presupus ca e din Resita pt ca de ceva vreme o tot vad activa in Resita, mai activa decat fetele care fac rotatie si stau doar cate o saptamana.
  11. Iasmina are o locatie horror!! Zona e rau famata, pestele e prezent in alta camera (in locatie e intuneric si lumina difuza in camera cu actiunea) si dupa 10 min de de futai o suna si ea ii raspunde (wtf??). In camera e o dezordine totala, te ineci de fum de tigara, are caine si pisici si patul e din 1985. Are o atitudine de 2 lei atat la telefon cat si la actiune. La telefon iti zice sa iei tigari/prezervative (again wtf??).Actiunea incepe foarte sec, ea merge intr-un colt si cu spatele la tine se dezbraca, tu te dezbraci singur. Are un cur ok,bombat dar cam incepe sa se vada celulia. Sanii is praf, eu am pus mana pe ei si era sa imi moara pula. Refuza daca vrei sa ii faci oral zicand ca nu prea ii place (pe cine intereseaza eu dau cu banu sa fac ce imi place mie nu ei) probabil considera ca dureaza prea mult. La futut nu se implica deloc, cand se pune capra isi acopera pizda cu mana pana o bagi(nu am inteles de ce ca oricum am departat bucile si se vede tot) si dupa cum spuneam mai sus ea sta si tu dai la ea ca surdu in clopot! Daca ii zici sa vina ea deasupra zice ca nu prea ii place, zero implicare. Nu geme, nu te atinge, doar se uita in gol. La oral ii da in cap repede ca sa te termine de parca ar fi ultima pula pe care o suge! O i-a si intre pozitii la supt poate poate te termina. Am uitat sa intreb daca face finalizari da nu cred ca face. Pentru mine e trecuta la de evitat, mai bine fac o laba decat sa merg la ea. Pur si simplu simti ca o face doar pt bani si te vrea cat mai repede afara si futi cu stres ca e pestele acolo! Daca mergeti la ea futeti cu fata spre usa sa fiti pregatiti daca vine cumva pestele. Nota 1 la toate capitolele! Nu am vrut sa fac aceasta recizie dar am considerat ca e mai bine sa stiti cum sta treaba decat sa aveti surprizele neplacute pe care le-am avut eu. Bafta la futut, cei interesati de experiente horror treceti pe la Iasmina & pestele ei!
  12. Erika este din Resita si mi s-a parut de treaba. Am fost la ea dar nu pot sa las o recizie ca am fost la ea 10 min ca ma grabeam.
  13. De unde dominare vere ca Iasmina sta ca o scandura si tu dai ca surdu in clopot
×
×
  • Creează nouă...