Sari la conținut

topgun123

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    124
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre topgun123

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

topgun123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputație

  1. topgun123

    Sex in 3

    Totusi un 20 de cm s o mai gasii ) dar sigur nu pe aici. Aici sunt doar libidinosi, nasparleti cu pula mica, lingerica dastia si mancatori de cururi.
  2. topgun123

    Sex in 3

    Majoritatea stiu masura reala..dar mai pun de la ei 3,4,5 cm doar e gratis. E suficient si un 15, 16 daca ai pula groasa si nu dai de vreo pizda cat galeata. Asa am dat eu de o pizda si abia bagam pula jumate ca facea ca toate alea. Dar fata avea cea mai mica pizda pe care am vazut o vreodata. Daca nu aveam pe cineva o luam de nevasta doar pt pizda ei. Si acum imi face pofta cand ma gandesc.
  3. Fata de voi (excludem paia care se uita la poze si fac laba) care mergeti la curve si faceti ce vor ele pe banii vostrii, eu am femei care fac ce vreau eu. Deja m am plictisit. Aici 90 la suta sunt niste pisaciosi blegi, urati si platitori de pizda. Le da omu pizda gratis , dr am gresit site ul. Aici nu sunt barbati. Doar cacaiosi care sufera de ejaculare precoce cu pula mica.
  4. topgun123

    Sex in 3

    M as mira sa fie prea mare. Macar acolo un 19. 20..ca doar 13, 14 e media pe aici ))
  5. E un site de futareala asta. Am o pizda si noi suntem mai deschisi si vrem inca o pula. E asa complicat ? Ai pula mare, esti serios si discret si vrei , asta e tot ce trebuie. Ce dracu sunteti batuti in cap ? V au traumatizat curvele astea asa rau ??? Se mai fute si de placere , nu doar pe bani.
  6. Pipilica ..futu ti mintea n cur. Daca o femeie se fute pe bani asta nu inseamna ca e animal. Exista n motive pt care o femeie face asta . Si sa nu le bagam pe toate in aceeasi oala. Sunt curve care la caracter se pisa pe multi. Sunt mai de incredere decat un popa si un politist la un loc.
  7. Da ma e asa cum vrei tu si cum zici tu ..am alte treburi decat sa vb cu un labagiu.
  8. Ai vrea sa pui si tu pula pe o pizda asa mica si reala )))
  9. Oricum cred ca ai tras deja 2,3 numere de laba uitandu te la poza cu pizda ei ))
×
×
  • Creează nouă...