Sari la conținut

gregxxl

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gregxxl

  • Dată Naștere 11.08.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ramnicu Valcea

gregxxl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Poate reusesti sa pacalesti pe cei "slabi de ingeri" , dar atat. Frustarile "reusitelor " din tinerete te urmaresc si te vor urmari ! Diagnosticul e usor : incurabila !!! Meseria pe care ai fost nevoita sa o urmezi isi cere plata ! Succes , ca ai nevoie , crede-ma !
  2. Previzibila ! Cand nu ai argumente , jignesti ! Sau incerci sa o faci ! Eu am mai spus ca ai o problema la "cervel " ! :laugh2 !!!
  3. Am sa postez intreaga fraza care sa arate tuturor sensul : " Am un suflet bun, insa stiu sa fiu toleranta doar in treburi importante ce tin de soarta intregii lumi...daca e sa fie asa! In rest, crede-ma ca nu sunt maica teresa si nici nu o sa ma gasesti intr-o manastire...ci poate intr-un varf de munte pentru ca natura imi aduce inspiratie in solitudinea mea " Si referitor la : "Eu zic sa va duceti toti sa sugeti cucu lu' nenea pipilica cel mai dobitoc dintre toti...pentru ca eu nu merit sa fiu martora la acest spectacol plin de stralucire si inteligenta oferit de voi, atat de minunati oameni bolnavi la cervel! " doua observatii : Cand nu ai argumente devi vulgara ceea ce pentru o femeie inteligenta ( asa ai afirmat ) e de neconceput si mai cred ca sti ...termenul corect este cerebel nu cervel . Sau poate ma insel !
  4. Reciteste si tu ce-ai scris . "..stiu sa fiu toleranta doar in treburi importante ce tin de soarta intregii lumi..." Chiar pana acolo ai ajuns cu "trairile" tale sa crezi ca poti influenta soarta lumii . Incep sa cred ca sexul poate dauna grav sanatatii ...mintale !
  5. Te asigur ca te inseli. Nu te-am contactat niciodata si nici nu am intentia. Asa cum tu ai preferinte ( firesc ) si eu le am pe ale mele.
  6. De obicei esti un tip bine informat sex_vl , dar acum te inseli !
  7. Sti cumva detalii gigi291, s-a pensionat la limita de varsta sau a avut grupa I de munca ?
  8. Eu nu voi continua polemica cu tine asa cum nu eu am inceput, fiind totusi pe topicul unor fete !! Succes in ceea ce-ti propui , pe mine unul ma incearca un sentiment de compasiune in ceea ce te priveste!
  9. Nu cred ca e treaba ta si nu inteleg de ce intervi , asta daca nu cumva ai contract cu administratorii site-ului (!!!).Daca replica ar fi a fetelor , nu ar fi nici o problema , dar asa iti recomand sa ramai pe topicul tau sau sa te abti , daca poti.
  10. Buna , Maine dupa amiaza mai sunteti in Rm.Valcea ?
×
×
  • Creează nouă...