Sari la conținut

salonthaipassion

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre salonthaipassion

  • Dată Naștere 29.05.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Strada Prepelitei, nr 8, Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

salonthaipassion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Buna BoldJack, Fetele noastre sunt romance 100%. O parte din ele insa au descoperit tainele masajului thailandez si ofera acest tip de masaj ( te rugam intreaba maseuza inaintea alegerii ce tip de masaj ofera- nu toate domnisoarele ofera acest tip de masaj )
  2. Buna Gelugun! Suntem de multa vreme pe piata saloanelor de masaj erotic din Bucuresti- intr-adevar 10 ani isi spun cuvantul. Fetele noastre au tarif unic- 150 lei pentru o sedinta de o ora cu cele 3 tipuri de masaj deja consacrate, Ce atu avem? Ei bine, experienta - da- sunt saloane mai noi in Bucuresti, poate si unele mai frumoase sau mai luxoase- insa maseuze cu o experineta de 5 ani unele, altele de 8 ani- ei bine eu spun ca asta inseamna ceva.Inseamna inceputul, originea masajului erotic, inseamna acele ''profesoare'', care au deschis drumul masajului erotic, care cu ajutorul clientilor fideli au gasit tehnici diferite si complexe de finalizare.Si mai spun ca o completare ca nu sunt multe saloanele din Bucuresti care au rezistat pe aceasta piata, tocmai cu ajutorul unor clienti fideli, ai unor maseuze devotate . Masajul erotic a fost o arta la inceputuri, anumite fete au mai prins din aceasta arta....intrebarea MEA....cate din fete noi de la alte saloane....detin secretele erotismului?
  3. MASAJ EROTIC BUCURESTI - THAI PASSION Arta ne contureaza modul de gandire, cum luam deciziile, cum actionam asupra lor, cum radem, cum ne relaxam, astfel prin ea ne putem bucura cum se cuvine de ceea ce este frumos.Acest aspect ne demonstreaza ca in arta se reflecta nevoia omului de a crea frumosul pentru sine, si astfel ea contribuie la trecerea cu folos a timpului. Universul este urias, arta este prezenta peste tot: arta plastica, arta decorativa, arta culinara, dansul este iar o arta, filmul este o adevarata arta, kama sutra este insasi o arta...dar nu toti dintre noi au chemare sau talent catre acestea pentru ca fiecare dintre noi suntem diferiti, tocmai de aceea, talentul nostru sta la baza artei de masaj erotic in Bucuresti. "Thai Passion" s-a creat prin contopirea pasiunii si originea magica a masajului thailandez. Acest tip de masaj erotic a luat nastere in Thailanda unde arta asiatica considera Erosul (Eros=zeu al Dragostei) ca fiind elementul cel mai important al existentei noastre, si in mod special al creatiei.Noi veneram masaj erotic bucuresti in arta si astfel am infiintat acest regat care sarbatoreste puritatea placerii erotice.Deci nu a fost indeajuns sa stapanim aceasta taina, ci a trebuit sa exploatam la maxim templele thailandeze pentru a putea aduce un strop din cultura asiatica in regatul nostru tinand cont de faptul ca am dorit sa conturam intocmai caracteristicile de baza. Camerele sunt construite in coloane, 3 la parter si 2 la etaj, interioarele in forma de dreptunghi, in toate fiind prezente ornamente cu sculpturi, gravuri si picturi care infatiseaza scene specifice culturii, iar expozitiile de culori sunt: visiniu, mov, verde si auriu.O alta asezare la fel de importanta este si receptia care se prezinta la fel de imbelsugata reprezentand intocmai centrul intregului regat.Toate incaperile au o singura destinatie: declansarea si intensificarea tuturor compozitiilor de simturi pentru ca tu sa atingi punctul cel mai inalt al placerii erotice. Artistele care vor picta pe trupurile voastre sensibilitatea si energia atingerilor pline de pasiune ale lor, sunt atragatoare, va vor oferi o privelsite incantatoare datorita rontunjimilor senzuale, pe scurt:va vor lovi cu frumusetea lor,dar tot ele au tratamentul, leacul pentru voi considerat de ele mereu o noua experienta si de fiecare data vor oferi preocupare sincera, atentie si respect fata de "pacient". "Thai", in limba thailandeza inseamna "liber", iar pe noi, ceea ce ne caracterizeaza si ne-a permis sa existam de atata vreme este ca noi exploram universul fierbinte al pasiunii fara sa tinem cont de limitele ratiunii, pur si simplu provocam simturile cele mai ascunse ale fiecaruia dintre noi. Te asteptam sa iti cunosti propria energia, sa simti si sa savurezi senzatiile oferite de micutele noastre artiste.
  4. Buna, sunt din partea salonului Thai Passion, bine v am regasit
×
×
  • Creează nouă...