Sari la conținut

sittingbull

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre sittingbull

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    prin prerie...
  • Interese
    nothing to prove 

Vizitatori Recenți Profil

2.128 citiri profil

sittingbull's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

134

Reputație

  1. Salutare revizitat Baby zilele trecute, actiune 1 ora+FK la superlativ, ON cu deep, NP intens cu schimbare de pozitii, finalizare orala glorioasa Elena parca mai tonifiata decat o stiam, imi place ca se implica , participa cu tine si daca duci iese cu scantei. Garsoniera ok, baie cu de toate, patul nu scartie, curatenie si igiena impecabile. De revenit cat mai curand!
  2. La Multi Ani Clau!!! Esti cea mai tare!
  3. Bai baieti.... mi a tresarit inima....
  4. Salutare Am vizitat-o pe Sasha zilele trecute ; programare confirmata si respectata la minut. Garsoniera ok , pat generos si tapan, primit prosop curat si uscat ; la dus, geluri, apa de gura... pentru toate gusturile. Sasha la receptie pe tocuri, parfumata discret, in jur de 1.70 fara tocuri, frumusica , piele alba si matasoasa, sani mari siliconati, un pic lasati dar nederanjant, din contra as zice, picioare lungi, fundulet apetisant overall un 9. Nu e vreo diva dar arata bine, dezghetata , atitudine proclient , atenta. ON ok cu ceva tente de deep dar nu are anduranta , fara atentie la sateliti (ce-i drept nici eu n-am solicitat) ,nu mi s-a parut genul care sa o tina asa 15-20 min NP bun, schimbat vreo 3 pozitii , geme incetisor si fain, se implica , nu e genul care sa te futa ea , dar e acolo cu tine, daca ar fi si Fk in meniu ...... Raport calitate/pret (si cu extra optiuni) -mediu as zice dar exista potential Oricum e de revizitat
  5. Salutare vizitat acu' cateva zile posesoarea topicului si ma simt dator sa vin cu o recenzie pt ca vb unui confrate "merita!" Elena este o moldoveanca draguta, cu pielea fina si carnita bine asezata pe dansa (sanii sunt opera de arta), poate nu asa de tonifiata dar molcoma, duios-unduioasa si foarte placuta la atingere. Locatie - o garsoniera mare in bloc nou , langa un Lidl -loc de parcare fara pb -, baie echipata cu de toate, pat mare si zdravan -nota 10 Actiunea presarata cu de toate, FK sustinut, ON bun, umed, cu incercari de deep, atentie sporita la sateliti, servicii returnate din partea mea, se lasa dusa de actiune daca se simte ok, nu se retine, NP foarte bun cu cateva schimbari de pozitie si o finalizare orala de zile mari. Igiena impecabila. De revenit , clar! Raport calitate pret - ok
  6. Salutare nu pot sa inchei anul fara sa las o recenzie pentru Claudia cea mai tare descoperire pentru mine anul asta De cate ori ma gandesc la Claudita imi vine in cap doar argint viu - bai baieti fata asta e extraordinara nu te lasa o clipa sa lancezesti, se implica, te provoaca, te ataca, te incita, te face sa simti ca doar tu existi pentru ea in ora aia, e acolo cu tine 100%, fiecare secunda, fiecare moment, energie pura, daca n-o futi tu te fute ea, si confrati credeti-ma... e o profesionista desavarsita, de ficare data plec in al noualea cer si cu genunchii tremurand. Corp extraordinar de bine tonifiat, sani nici mari nici mici - exact asa cum trebuie sa fie - cur demential, oricum arata mai bine decat in poze. In rest ce sa zic.. zona Alba Iulia -usor cu parcarea-, apartament ok, baie presarata cu de toate, prosop nou de fiecare data, papuci, pat super ok nu scartie nu zdroncane, nu simti vreun arc de la saltea etc Raport calitate pret excelent! Clau sa ai sarbatori fericite !
  7. Man, vezi ca au struguri mai dulci in piata, a treia taraba pe stanga. Nu te mai chinui atat cu astia acrii ca ti se strepezesc dintii. In rest sa auzim de bine....bafta la futut !
  8. Salutare am revizitat-o si eu pe Simo zilele trecute - marturisesc ca am o slabiciune la liniile de bronz - asa ca atunci cand am vazut poza cu peretele n-am rezistat.... Note nu mai dau demult ca nu are rost ,tot ce vroiam sa va zic e ca poza din spate e muuult muuult mai misto. Te pup dulce Simo acolo unde iti place tie mai mult. Howgh
  9. Salutare am revizitat-o pe Andreea acum cateva zile si bine am facut. Nu mai detaliem serviciile ca sunt arhicunoscute , nici note nu mai e cazul sa dam la olimpici. O stiu de mult pe Andreea si ce-mi place mie la este ca serviciile parca sunt din ce in ce mai bune, nu tu oboseala nu tu plictis sau sictir ... iar Andreiuta e ca esentele acelea... pe masura ce trece timpul devine parca mai buna ..cu ceva plusuri pe ici pe colo dar carnea tare pe ea, sani si fund demential, paraie de buna ce e ! Concediu placut!
  10. Salutare Baieti …. o stiu pe Simo de vreun an jumate ; dupa prima vizita am inceput o recenzie … am renuntat la jumate pt ca pe masura ce scriam mi-am dat seama ca nu era o recenzie , era o oda. N-are cum sa fie chiar asa de buna mi-am zis ; ce dreaq, esti prost? parca acum ai fost prima data la o femeie .ok ati facut click din prima dar acu’ revino-ti , nu e prima data cand sa aliniaza astrele se deschid chakrele , yin si yang se inatalnesc ,orgasme… stop! Au mai urmat cateva vizite si cateva recenzii (ode) incepute si neterminate si totusi , mi-am zis , se termina si anul asta de kkt si n-ai fost in stare sa scrii o amarata de recenzie despre o fata cu care te-ai simtit beton de fiecare data. Drept urmare o sa scriu inginereste la liniuta: Programari prin SMS respectate la minut de fiecare data (mint – odata s-a anulat din cauza Radet-ului dar asta a fost inainte sa monteze un instant pt apa calda) Cel mai bun Gfe (si am ceva experienta) Un oral excellent overall Sex cu artificii pe tavan(vezi vunk) Cel mai bun raport calitate/pret MERITA! Si cam asta e tot ce va pot spune; restul ramane intre mine si Simo. Howh!
  11. Asta e prieteni ... fu**m Radetu’ zilele astea
  12. Salut baieti! am revazut-o pe Andreea in noua locatie acum vreo 2 saptamani dupa o pauza de aproape 1 an. Ori nu mai tineam eu bine minte ori s-a facut si mai buna ...ori din cauza body-ului cu care era echipata...oricum am avut parte de acelasi "tratament" de lux si chiar daca oralul ramane protejat, gfe-ul compenseaza din plin. Sa nu mai zic ca am pus salteaua pe jos si da-i... :hooray Note nu mai dam ca nu cred ca mai e cazul... serviciile raman la superlativ :bow
  13. Salutare! am vizitat domnisoara saptamana tracuta dupa asteptarea de rigoare-recunosc ca initial am respins ideea de a astepta 2 sapt pentru o programare dar curiozitatea a fost mai puternica. Ce pot sa spun acum la rece este ca merita asteptarea ... a fost ca o furtuna care m-a luat pe sus...ultra pupacioasa, cu un masaj combinat cu limbi peste tot corpul..., un anilingus demential...oral deep, facefuck, si in final 2 finalizari pe parcursul a unei ore si jumate. Carmen este foarte atenta si receptiva, curatenie si igiena exemplare. Singurul minus ramane asteptarea. Carmen te pup si fir intins!
  14. ai fost pedepsit sa scrii de 100 de ori ,nu?
×
×
  • Creează nouă...