Sari la conținut

asteryx66

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre asteryx66

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    New York

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

asteryx66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

46

Reputație

  1. Altceva pe dracu. Daca aia e poza ei, are cel puțin 3-4 ani vechime. Acum nu vezi abdomenul ala din poze. Toată lumea zice ca prestează bine. Eu adaug ca nu as întoarce capul pe strada după ea. Maxim 7 ii dau dacă o vad îmbrăcată. Am fost acum ceva timp, când lucra la Nerva, și nu am rămas, la 400 ron ora sunt opțiuni mult mai bune.
  2. Pare teapa. În anunț scrie ca folosește whatsapp, dar pare ca nu îl are instalat.
  3. E dupa cerere și oferta. Degeaba tine prețul sus dacă la sfârșitul zilei cineva nu are bani sa facă plinul la BMW... oricum, nu e prima și nici ultima care a trecut la testate. Trec și de la top și de la lux. Au fost pe aici câțiva care au scris cu subiect și predicat ca fata merita mai multi bani, asa ca ea a mărit prețul. Cand a văzut ca nu merge treaba și concurenta are preturi mai bune, a revenit la scoruri mai aproape de realitate.
  4. Pfff ce baragladina.... nu mai e nici luxul asta ca pe vremuri....
  5. Ai de plm ce pesti prosti..... si voi ați luat bacu'? Sau ați fost și pe la facultate?
  6. As da plus... dar... poate ne lămurește Delia dacă accepta cunnilingus la varianta de o finalizare (150 ron).... întreb pentru ca am fost la ea acum ceva timp și nu s-a putut...
  7. Locația e tot în Rond Alba Iulia? Că acolo era un jeg și un trafic maxim.....
  8. Și astia se iau de Buhnici.... Ia zi păpușă.... Tatuaje ai? Că celulita am văzut-o, e la locul ei... In alta ordine de idei, așa ca o idee de marketing... Corpul tau este de nișă.... Sunt unii care vor așa ceva, dar aia găsesc sa tufe fara bani, că grasutele civile nu sunt pretențioase.... deci, pe aici pe forum sunt unele care la 3-400 Ron, sunt și bune și se și fut bine, oare de ce crezi tu că au ele prețul ăla? Ce e in capul peștelui tau? Vrea să strice piața?
  9. 2, 10, plm... Cu cât scrii mai mult, cu atât dovedești cât ești de proastă... Eu știu că pula nu știe carte, dar e pacat de sutele alea de lei, sa le băgăm în curul unei analfabete.
  10. Ai fost la ea? Eu am fost acum multi ani, stătea în Brașov si nu era atât de deformata. Nu m-am dat pe spate cu nimic. In plus, cum poți spune că e Lamborghini la servicii, când omul a scris clar "Lamborghini cu Swarovski" . De când Swarovski sunt un fel de ESP?!?!😂😂
  11. Câtă minte sa ai sa dai bani pe așa ceva... E plin netul de pornache sau de webchat și unii dau bani pe anunțuri din publi24.....
  12. Daca și asta e Lamborghini..... Practic femeia e deformată de operațiile făcute. Iar la faza cu "ce avem noi acasă" iar ești subiectiv. Unii dintre noi avem femei bune acasă, iar asta nu are nicio legătură cu mersul la fete.
×
×
  • Creează nouă...