Sari la conținut

valhala

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre valhala

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Comănești

valhala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Te inteleg, pestishorule...iti stric afacerea! De unde iti mai iei du mertzan..vila la mare si la munte daca vine unu ca mine si spune lucrurilor pe nume?! Hai sa n-o mai dam cotita, jumate din server-ul asta..daca nu sunt curve...sunt peshti, restu' prostii de va umplu conturile bancare! Majoritatea review-rilor, fie ele pozitive sau negative..sunt lasate de impresari..ori ca sa atraga clientela de partea lor, ori sa denigreze "concurenta". Asa ca fa ca pestele....TACI!
  2. Iar tu esti pestele ei..care-si lauda marfa, nu? )
  3. E "batu-te-ar", linares, vat69 e mai destept si ca tine, si ca mine. Faptul ca jignesti nu denota inteligenta, din contra... " te bagi ca musca in anusul armasarului "... ) Eu stiam de "ca musca-n pizda vacii",dar tu esti gay,ti-e gandul la anusuri si armasari, acum am inteles de unde atata agresivitate in limbaj. FORTZA FIE CU TINE!
  4. Linares....se scrie BATEA-TE-A, de la verbul A BATE....in niciun caz BATUTE-AR ! Pe tine te cam face KO limba romana...
  5. O capra raioasa, orice i-ai face..tot cu coada pe sus merge. Ideea e ca mor p-astea de se cred zeite printre muritori, aveti niste tarife de va sta matza-n coada, parca v-ar curge lapte si miere din pizda. Sincer, am fost tentat de cateva ori sa apelez la "serviciile" voastre dar tot eu m-am gandit..decat sa risc o gonoree sau altceva si mai grav -ca sa nu mai zic de banii pe care mai bine i-as dona unui orfelinat- mai bine stau in banca mea. Nu zic nu..aveti "rolul" vostru-n societate..rata violurilor a scazut direct proportional cu "oferta" gaurilor de inchiriat...dar de la a BELI pana la a JUPUI pielea de pe noi, pentru voi e mai putin d-un pas. Pai da-va draq de haladite...150/nr?! Eu banii astia ii fac in 2 zile...16 h de munca cinstita. Daca mai gasiti si un fraier care sufera de ejaculare precoce, voi banii astia ii faceti in 3...5 minute. La naiba, ce ma oftic ca nu-s femeie. > P$: Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Pizdelor, va rog, nu ma urati ca v-am facut contra-reclama, dar mai lasati din pret...n-aveti decat de castigat.
  6. O capra raioasa, orice i-ai face..tot cu coada pe sus merge. Ideea e ca mor p-astea de se cred zeite printre muritori, aveti niste tarife de va sta matza-n coada, parca v-ar curge lapte si miere din pizda. Sincer, am fost tentat de cateva ori sa apelez la "serviciile" voastre dar tot eu m-am gandit..decat sa risc o gonoree sau altceva si mai grav -ca sa nu mai zic de banii pe care mai bine i-as dona unui orfelinat- mai bine stau in banca mea. Nu zic nu..aveti "rolul" vostru-n societate..rata violurilor a scazut direct proportional cu "oferta" gaurilor de inchiriat...dar de la a BELI pana la a JUPUI pielea de pe noi, pentru voi e mai putin d-un pas. Pai da-va draq de haladite...150/nr?! Eu banii astia ii fac in 2 zile...16 h de munca cinstita. Daca mai gasiti si un fraier care sufera de ejaculare precoce, voi banii astia ii faceti in 3...5 minute. La naiba, ce ma oftic ca nu-s femeie. > P$: Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Pizdelor, va rog, nu ma urati ca v-am facut contra-reclama, dar mai lasati din pret...n-aveti decat de castigat.
  7. Mah...eu nu inteleg o chestie. Stiind c-o suge zilnic la cel putin 10 pularai..cum draq nu va e scarba sa faceti FK? Sau si mai si...s-o lingeti in pizda, tot din aceleasi considerente?! Poate-s eu de moda veche dar BTS-urile se pot transmite ff usor si prin sex oral.Sau poate credeti ca voua nu vi se poate intampla, exact ca bolnavilor de cancer pulmonar care au fumat totusi, stiind riscul la care se expun dar crezandu-se...imuni.
  8. Mda, am sunat..mi-a zis unde..militari residence, str rezervelor 89 bloc 6...i-am zis ca ajung in 10 min, am luat taxiul, am ajuns in fatza blocului...am sunat si nici c-a mai raspuns. M-am mai invartit vreo 20 min prin zona, am sunat iar...mi-a intrat casuta.Daca stiam ca-mi iau tzeapa, de cei 15 lei cat am dat la taxi imi luam draq o bere, stam acasa si ma-mbatam sa-mi treaca pofta de pzd. Ori nu-i place ce face ori era prea terminata ca sa mai ''rezolve'' inca un client. Daca reuseste careva sa dea de ea...sa ne zica si noua cum a reusit.
  9. Salutare tuturor. N-am mai fost de mult la "fetitze" iar acest site chiar m-a ajutat..cred..sa nu pierd timp si bani inutil pe gagici cu poze furate de cine stie unde. Sper sa gasesc ceva care sa se muleze perfect p-ala mic si promit ca daca gasesc ceva fain sa impart cu voi
×
×
  • Creează nouă...