Sari la conținut

bumbelbe

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bumbelbe

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bumbelbe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

53

Reputație

  1. Asa este dar poate fi situatia in care sa fie prea murdar sau patat si sa te refuze spunandu ti ca n are rost sa ti ia banii de pomana sa te duci sa ti iei altu...cazuri si cazuri ideea e ca dam cu vorbe urate uniii in altii din dorinta de a face rau de a strica o situatie ....nu e un lucru normal si omenesc.
  2. Aici faci o confuzie ...primesti un serviciu care este prestat te o persoana . Poti sa ti bagi instrumentul intr o placinta si sa spui ca nu te a satisfacut a fost blatul uscat....aia o poti numi marfa ... Era asa o remarca Respect !
  3. Doamneee ce circ,la ce limbaj s a ajuns....eu sunt client fidel al lui Carmen, este deosebita (se mulează pe starea ta, iubareata, zambitoare pur si simplu te bine.dispune femeiusca asta) nu am avut niciodata probleme de genul...aruncati cu vorbe urate de pomana si nu numai la adresa ei (unii din voi)...stiti cum e vulpea unde nu ajunge ii pute...si de aici tind sa cred ca problema nu e la ea e la voi....nu zic ca nu or fi fost si mici neplaceri la unii dar stiti si voi...n ai cum frate sa i multumesti pe toti...te duci si cauti in alta parte e piata bogata...lasati femeia in pace .
  4. Frumoasa și gingasa ca de obicei...abia aștept sa te vad din nou. Te pup frumoaso!
  5. Intr adevăr Carmen a mai luat câteva kg în plus...dacă pana acum arata bine acum arata sublim fundul bombata,sânii din ce în ce mai superbi iar sfarcuri le alea tocmai bune de suptși cum a spus cineva mai sus asta se reflecta asupra ei... radiază când o privești ,lucește nu ți mai vine sa pleci de la ea. Trebuie sa avem grija de ea este o piatra prețioasă foarte rara nu trebuie sa o pierdem. Te pup Carmen abia aștept sa te revăd .
  6. Mmmm.... foarte sexoasa ca de obicei...abea aștept sa ne întâlnim astăzi sa ma urci pe draperie Te pup frumoaso ești cea mai buna!
  7. Mmmm....ce sâni obraznici și apetisanți...abia aștept sa ne vedem sa i răsfăț Te sun luni. Pupicel
  8. bumbelbe

    Castaga8a

    Colegu nu te contrazic merita toți banii Carmen...însă fata din link-ul tău nu e ea.
  9. Mulțumesc frumos pentru urări pisicuțo...de asemenea îți mai mulțumesc pentru momentele minunate pe care mi le ai oferit,clipele pline de pasiune...ai fost medicamentul meu anti stres... Continua sa fii o persoana profesionista asa cum te știu și nu mai baga în seama răutățile unora....îți doresc un Crăciun plin de iubire și înțelegere alături de cei dragi!!!
  10. Fatalau😂😂....eu? Nici nu cred ca știi definiția cuvântului fătălău l ai folosit și tu asa ca merge în context...poate vei afla in viitorul apropiat ca nu sunt fătălău...parazitule...de aia nu te primesc fetele astea pe la ele ești un frustrat infect...și mai și puți...mi-a șoptit mie o păsărika...da stai liniștit ca te aflu eu pana la urma și vin după tine cu o punga de deteteu sa te dezinfecteaz...ai grija ce replica îmi mai dai "benone" ca nu uit....😉
  11. Poate ne întâlnim undeva sa ți fac puțin tubing.... Ma abtin gata Scuze lui Carmen ca fac circ pe topicul ei
×
×
  • Creează nouă...