Sari la conținut

type ra

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre type ra

type ra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Salut Sunt saloane de lux din Bucuresti unde nu plătești mai mult de 250 RON ora. Iar tipele sunt wow. Prețul domnișoarei Maria mi se pare cam mare. 250 ar fi un preț corect.
  2. type ra

    Mon Amour

    Buna seara Nu am fost o singura data la acest salon. Dar ultima experieta cu domnișoara Erika nu a fost ok. Pozele de pe site nu au nici o legătura cu realitatea. Nu mai modificați pozele!
  3. Salut Am vizitat acest salon săptămâna trecută. O experiența foarte plăcută . Curățenie 10 Locatie 9 Nu voi da numele tipei cu care am fost, pentru ca nu doresc sa creez discuții. Dar pot spune ca masajul a fost superb și pentru mine dar mai ales pentru ea. Voi reveni la aceiași domnișoară NexT time. O seara bună!
  4. type ra

    Mon Amour

    Salut Am fost la MonAmour acum o luna. Am sunat pentru a face rezervare cum fac de obicei. Am fost de minim 5 ori la acest salon, pe vremea când prețurile erau piperate. Acum odată cu scăderea prețurilor , calitatea a scăzut dramatic. Fata cu care am fost era foarte grasă și cu multă celulita. In prealabil am întrebat la telefon dacă pozele sunt reale. “Siiiiguuur pozele sunt reale !” Păcat ca va stricați reputația mințind clienții cu poze trucate. Nu am sa mai revin la acest salon! NU VA RECOMAND ACEST SALON!!!
  5. Salut Am vizitat-o pe Ioana acum 2 săptămâni. Ioana fumeaza iar in acel apartament mirosea foarte rău a tigari. Domnișoara de “culoare” ma primit in bikini și sigur nu își făcuse duș înainte sa vin . Eu cum am intrat in apartament am mers la duș și am așteptat cel puțin 5 min pana a venit apa caldă. Am intrat la baie , totul fiind murdar , la duș erau numai fire de păr . Prosoapele de pe pat nu erau schimbate . Cred ca doar le-a întors pe celalalta parte. Are “burtă de bere”. Bonus era și pe stop și nu ma lăsat sa pun mâna in zonele intime. Dar asta mi-a spus după ce am terminat. De evitat aceasta tipă. Eu unul nu voi mai merge.
  6. Cu sânii aia pana la genunchi ai pretenții pt a fi zdreanța de lux....
  7. Ce obeză infectă. Și tu ești de lux .....
  8. Buna seara. Am vizitat de 2 ori acest salon. Numele tipei la care am fost era Ema. Fata a fost superba din toate punctele de vedere. Acum am inteles ca aceata fata numai lucrează acolo dar pe site-ul lor încă apare poza ei. Am mai fost de încă 2 ori la ei și am plecat imediat din cauza maseozelor grase , plictisite care nu îmi inspirau nici o atracție. Nu mi se pare normal ca pe site sa nu găsești poze reale cu fetele. Numai merge cu prosteală de 2 lei. Nu am timp de pierdut pe drumuri. Recomand din tot suflet MonAmour masaj pe Ștefan cel Mare. Au aceleași prețuri dar fetele sunt wow .
  9. Ma confunzi cu prietenii din stolul tău.
  10. Mersi pentru punctul tău de vedere .
  11. Și doamnele sau domnișoarele merită o relaxare erotică specială! Masajul se va efectua la domiciliul doamnelor sau la hotel. Pozele sunt reale. Am experiența de 5 ani in masaj de relaxare și erotic. Pentru detalii raspund pe whatsapp. 200 RON 60 minute 0730675600
×
×
  • Creează nouă...