Sari la conținut

supernova32

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre supernova32

supernova32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Buna Lore, cum pot da de tine ptr o intalnire? Nu gasesc pe aici nr de contact. Multumesc!
  2. Bbyy, ne putem vedea Luni dimineata la 11:00 ca de obicei? 💋💋
  3. Raul, ne spui si noua daca a raspuns stapana la telefon? De peste un an ii trimit E-mail-uri si tot incercam sa ne vedem dar nimic. Multumesc anticipat ptr raspuns.
  4. Foarte interesant jocul de cuvinte "pipilica" sau cum te intitulezi. Nu vreu sa-mi dau cu parerea de la ce vine.
  5. Un mail personal nu cred ca este ceva public (doar daca persoanele in cauza doresc sa faca public). Curaj ca sa sun pe cineva sau intimidari....cred ca a-m trecut de faza asta a copilariei. In fine.
  6. Tocmai din aceasta cauza ma gandeam sa-ti scriu pe e-mail, sa nu-ti irosesti timpul pretios la tel. Ma gandesc ca nu ai nici timp nici chef sa vb 15 min la tel. O sa incerc sa te contactez telefonic, sper doar sa nu fi expeditiva si grabita asa ca pe forum. Multumesc!
  7. Multumesc de sfat! Chiar nu m-am gandit la asta. Multumesc inca o data dar eu caut ceva mai complex. Zi buna!
  8. Multumesc, "gelugun". Buna dimineata Siana, revin cu intrebarea "daca pot sa-ti scriu cateva randuri pe o adresa de e-mail", nu pot trimite PM aici. Dureaza prea mult pana trimit 170 de mesaje ca sa pot debloca aceasta functie. Nu sunt o persoana care sta pe forum in fiecare zi, scopul acesarii acestui forum a fost de a gasi pe cineva sa pot trece 1-2 ori pe luna. Din ce a-m vazut tu te incadrezi in ceea ce caut doar ca trebuie sa stiu daca esti de accord cum vreau sa decurga intalnirile noastre. Multumesc de intelegere! Sper sa nu intega gresit cei ce scriu constant pe acest forum.
×
×
  • Creează nouă...