Sari la conținut

tornado101

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tornado101

Informatii Personale

  • Sex
    Male

tornado101's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. Am vizitat-o pe Eliza acum cateva saptamani - fiind prins cu multe Nu am apucat sa postez mai devreme. Eliza este o femeie frumoasa, dedicata profesiei, foarte senzuala si interesanta. Ochi foarte frumosi, sani mari, fund exciting, coapse minunata. Foarte femina, cu initiativa. Vorbareata - in sensul bun deschisa la discutia si chiar merita discutat cu ea ( daca e timp). Foarte priceputa in meserie - fara nici o exagerare. O recomand din inima si sugerez celor cate o viziteaza sa isi arsnjeze vizita astfel incat nu fie nici o graba .
  2. Am revizitat-o pe Alyna si mi s-a confirmat parerea foarte buna despre ea, de la intalnirea precedenta. Calda, intelligenta, intuitiva, feminina si experimentata. Este naturals si de comports intr-un mod relaxant, senzual si pur si simplu te face sa te simti bine. Sarutat bine, se miscabine, face totul bine. Curat si placut pt toate simturile -olfactiv, tactil etc. O recomand amatorilor de milf si celor care doresc feminitate imbinata cu experienta.
  3. Cateva concluzii dupa intalnirea mea, foarte recenta, cu doamna: - foarte curata, epilata, piele frumoasa si catifelata; - corp frumos pt. cei care prefera milf; - putin retinuta, dar poate ca aici este vines, pt ca amajuns mai tarziu cu cca. 15 minute ( vinamea, ghinion dupa o zi lungs cu neprevazute) si poate de avea Nu am facut click perfect; - priceputa la oral, mobilla si incearca sa se plieze pe cerintele vizitatorului; - experienta bogata; - pasarica sensibila si curata; - coapse frumoase de femeie matura, sexy si rumenita; -recomandata amatorilor de milf.
  4. Am vizitat-o foarte recent pe Alina. Incerc prima mea recenzie. O femeie matura, supla, cu corp frumos, piele foarte frumoasa si curata, foarte placuta la atins, mangaiat, sarutat. Am si discutat lever, descoperind chiar o cunostiinte coming ( Ce mica e lumea). placuta la discutie, , cu tact dar degajata... Surprinzator , mi s-a parut pe alocuri putin timida, dar intra in discutie, este deschisa, intelegatoare si Senzuala. Nu pot describe in detaliu Ce am facut, dar am fost multumit si m-am simtit bine, acasa, relaxat cu o femeie matura si meseriasa. O recomand si voi incerca sa revin.
×
×
  • Creează nouă...