Sari la conținut

antipaticul

Serious Contributor
  • Număr conținut

    275
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre antipaticul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    on line

Informatii de Contact

  • Telefon:
    0747224142

Vizitatori Recenți Profil

40.835 citiri profil

antipaticul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-31

Reputație

  1. Am uitat sa spun ca in Piatra Neamt sunt oameni frumosi, cu bun simt, chiar daca nu fac recenzii. Sa faca nervosul...
  2. Mariuco, nu lua in serios ce spune "colericul" Asta.i dus cu capul. Pacat ca are niste ani si.i pierde pe aici . Tu faci ce stii mai bine, Ana poate sa te sfatuiasca mai bine decat sfatuitorul p...i. Du-te bai nene si lasa pietrenii asa cum sunt ei.
  3. Upss, au si aparut recenziile :hmmm Tot lingai ramaneti si pupincuristi. Va face @bret de va rupe.
  4. :laugh2 :laugh2 :laugh2 bucatarieeee, vezi ca ai incurcat conturile si ai scris pe alt topic, asta nu este topicul Andreeibubu...esti nervos sau ce-i cu tine, bosorogule?
  5. Opt cuvinte ai scris, bosorogule, ai editat si tot ai gresit. Concluzia: esti prost, da' ce prost... :slap2
  6. Vai de plm, iar s-a trezit bosorogul cu noaptea-n cap si posteaza in locul Andreei. Bai bucatarie, ea stie?
  7. Iesi, in pm de bosorog lingau si pupincurist, pe topicul tau si nu mai polua topicul fetei. Simona, scoate-l de aici ca-ti va invada topicul cu toate clonele cum a facut si in alte parti, deja a "infiltrat" vreo trei pana acum. In cazul lui @panoramic si tu ai partea ta de vina, tot ii raspunzi si-l intarati mai rau. Ignora si va fi mai bine.
  8. Si aici ti-ai adus clonele, bucatare?
  9. antipaticul

    Caut colega

    Bucatare, muta-te tu, tot ai cont de escorta @lilisor95 si promit ca vin sa-ti dau o muie, ce zici te prinzi, bosorogule? sau esti prea batrana, te multumesti doar cu impresariatul?
  10. Poi, ba nene, in nici un caz nu o sa-ti raspunda Andreea, ci @cinestie, doar el este mandatar pe acest topic. Permanent este prezent aici, el posteaza, el multumeste in numele fetei. Dupa cum vezi si-a scos si clonele @david, @santos ca sa "acopere" postarea ta. Baiii bosorogule @cinestie lasa topicul fetei in pace, aici ai facut pastele, aici o sa te prinda si craciunul.
  11. Asta nu o sa inteleaga in veci ca nu suntem aceeasi persoana, iar pentru injuraturile primite o sa am grija sa-l atac unde-l doare cel mai tare, aici pe topic. VARZA FAC DIN EL.
  12. Ziceai ca iesi, bosorogule, nu rezisti, asa-i? Acum pe ce clona esti?
  13. Lasa-l, postaci vor fi mereu.
×
×
  • Creează nouă...