Sari la conținut

rechinulfioros

Serious Contributor
  • Număr conținut

    221
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rechinulfioros

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Deoriunde

rechinulfioros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

109

Reputație

  1. rechinulfioros

    0741483198

    Salutare, pe o zi calduroasa si cu momitele umflate am zis sa incerc o descarcare la domnita din anunt, de unde am sunat raspuns imediat imi explica unde este vizuina si cand ajung in apropiere imi spune ca sa astept ca a intrat cineva. Dupa 10 min sun iarasi imi spune unde sa vin cand ajung la scara nu mai raspunde, intr-un final raspunde si imi spune ca este ocupata si sa mai astept! Pai fa obosita mica pusa pe luat bani degeaba fii serriiooaaassaaa pisacioasa mica! Ooo mare teapa ce am luat ! Nu merita efortul!
  2. Daca este genu fast-fuck atunci ramane sa le multumim celor cu recenziile bune facute domnisoarelor de genu... multumim frumos ca ne trimiteti la niste "foci frumuoase" care n-e fac o laba-n gura si o alta laba protejata in doghy ca alta ea nu sta ca o doare ca o ai mare chiar daca surubu nu trece de 10 cm si mai sunt oricum 5 min si tre sa pleci si tu nu ai nici macar pula sculata ) Multummmiiimmmim domnilor recenzori ! Si la mai mmmuuulte !!!
  3. rechinulfioros

    ...

    slab, putin, ieftin, usor manipulat, degeaba, fara sens, inutil, latra in vazduh, penibil, mini-protector, HAI SICTIRRR !!!
  4. rechinulfioros

    ...

    Traseistule, iar incepu sa-mi ei pula-n gura degeaba si sa-ti fie dor de mine? Mai usor cu pomenela asta, te-ai lepadat de fostii membri si incepu sa strigi dupa altii? Din pacate pentru tine nu am uitat parola, iti ating baietii feblete si iar incepi sa guiti dupa ajutor ?! Ti-au crapat astia borcanu si simti miros de frica? Stai acolo in acvariu Iinistit si nu mai fa valuri inutile! Sari cu inverzirea daca vrei sa iti lipim borcanu cu ceva banda...
  5. Eu iti fac cuni tu inveti sa scrii in pula mea ROMANESTE !!! Proasta satului !
  6. Io cand o sa vreau sa-mi fac o laba o sa te chem tot timpul pe tine
  7. rechinulfioros

    0745566570

    Da mare dreptate ai! Numai cand e prea groasa isi face aparitia Andreea si mai ciripeste cate ceva ! costa orice interventie )
  8. La fel sa faci si tu dupa ce iti faci cate o recenzie falsa musai cu 10 pe linie !!!
  9. Sa inteleg ca ori nu ai tv ori nu ai nici fb, era un raspuns al domnului Dragnea in ton cu subiectul ce tot ma freci la cap de 2-3 zile cu aceasta ciuma rosie. Bine ca IQ-ul tau de inteligenta a atins cote maxime admise si sta si face recenzii minunate/amuzante pe un forum de pesti si prostituate, mare om, mare caracter! Unde va gasesc eu asa inteligenti nu stiu inca, si iarasi ma frapeaza faptul ca nu puteti duce o lupta singuri de mereu si tu si al tau guvid pretios si anume torkus simtiti lipsa sa pomeniti cate pe cineva ... Urat dragilor ca nici la maturitate nu puteti scapa de sindromul "Mama" si ca va e asa greu singuri in lumea asta haina... Asa ca te rog sa te abtii din a comenta din nou, arata valoarea IQ-ului cu adevarat si fii un domn cum cred ca esti sau vrei sa pari in viata ta de zi cu noaptea! Ciusss...
  10. Nu ma intereseaza culoarea mestere o sa vina si recenziile nu fi tu asa nerabdator! Oohooo o vacanța e bune primita dar sa se mai înaălzeasca putin situatia! Iar cu subiectul "Drag-ne-ar " știi cu ce a răspuns nu? "Si pă mata !" ) Hai noroc !
  11. Vad ca te roade ce sunt coaie/ ovare te invit putin jos sa cercetezi cu gura si spune-mi despre ce ai sa gasesti, sau nu e frumos sa vb cu gura plina ," ntz ntz ntz ntz " ce urat iti sta in genunchi guvid parlit ce esti... ai mai scurtat cei 2000 de km sa-ti umplu cu de toate ? Plimba ursu in borcanul tau acolo si lasa gargara !!!
  12. rechinulfioros

    0745566570

    . si de la capat ... uite cine starneste iar galceava-n cer
  13. Nu stiu de unde atat asemanare intre mine si membru ?! Ce pl mea e asa de greu de citit ca torkus cica o pestereste pe Delia sau ii este protector? in primul rand Suleiman a facut primul aceasta afirmatie asta ce inseamna ca toti suntem el? Eu propun totusi sa va calmati ca mai rau faceti... nu imi doresc sa ma iau cu voi la injurat, insultat sau spurcat ca nu imi sta in caracter si nu ma mai asociati cu nmeni va rog aiurea asa. Toate discutiile au luat start atunci cand poate eu, membru sau altcineva a vazut zile in sir cum curg acele recenzii tottal false penru obtinerea unor mici "beneficii" ba sa fie prima, ba sa fie cea mai recenzata ba sa dat prea desteapta si nimeni nu a avut nimic de obiectat. Eu nu m-am luat de voi ci doar v-am raspuns cu aceeasi moneda, dar nu imi mai doresc sa continui polologhiile cu voi injurand de toate neamurile in zadar. Asa ca va rog respectuos sa va abtineti in a mai spurca aiurea pe topicul fetei degeaba ca nu iesiti cu nimic in evidenta!!! O zi buna ! :bye
  14. Hahahahaha... JOS PSD!!! JOS ciuma Rosie !!! Hhuuuooooooo ) penibilooooo uffff
×
×
  • Creează nouă...