Sari la conținut

petre363

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre petre363

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

petre363's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Andreea...am vizitat*o in această seara o tipă super cu care ai ce discuta super vorbareața,te face sa te simți bine în compania ei! nimic de reproșat frumușică,curată corp bine proporționat, apartament curat baie cu tot ce trebuie! O singură problemă a fost nu credea câți ani am😊!pe scurt dacă vreți o companie plăcută e păcat sa nu treceți pe la ea! spor!
  2. încearcă Diana blonda! eu zic ca nu ai să regreți! acum fiecare decide ce face cu timpul lui! seara bună!
  3. Dacă nu precizezi motivul pentru care ai nevoie de informație puține șanse sa primești vre*un răspuns! părerea mea!
  4. Sunt păsări trecătoare !!!nu toațe fetele ce au topic deschis mai și pretează în Deva! Bafta
  5. Cred ca o confunzi pe tipa cu colega ei ramoo! cea de care se discuta aici are prețul de 200 Ron finalizarea! e doar o părere trateaz*o ca atare! doar dacă nu a micșorat prețul intre timp!☺
  6. terente8. . citește cu atenție ..tipa se referea ca sunt și alte variante mai ieftine la alte domnișoare!! la ea nici intr-un caz! și legat de program aproape zilnic ne spune pana la ce ora e disponibilă! e o sugestie trateaz-o ca atare!
  7. Te așteptăm în septembrie!! speram ca nu te răzgândești si o sa ne mai vizitezi! pană atunci numai de bine!!😉
  8. este Diana blonda! O tipa super care știe sa se facă plăcută! doar cuvinte de lauda la adresa ei!😉 restul nu are rost sa mai detaliez!
  9. 150 Ron ,,la stradă" ???? WTF? Nu cred!!!
  10. Ok! oricum o sa îmi încerc norocul poate te prind intr*o zi mai relax și mai bine dispusa și ai ceva timp liber partea aia cu recomandarea de la un ,,friend" e mai greu mai ales ca nu sunt din Sibiu! și oricum chestiile astea nu se discută!!
  11. O atitudine corectă! doar că din cauza unui ,,dezaxat " cei care nu au apucat să te viziteze nu o sa mai aiba ocazia sa o facă! mie sincer îmi pare rău 😌 dar asta e! succes!
  12. E veche în breaslă *Ana* sunt câteva lucruri despre ea în topic! concluziile le tragi tu din spusele celor care au fost la ea!
  13. Poate treci și pe la Deva să îți admiram noile tatuaje 🙄!te asteptam!
  14. și care merg țin pentru ei decât sa fie tema de,, mişto" a unora de pe forum! tipa e bestială oricum cine a vizitat*o nu are îndoieli, cine nu își da cu părerea!
×
×
  • Creează nouă...