Sari la conținut

grandemaster

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre grandemaster

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

grandemaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

51

Reputație

  1. Buna. Gasim si filmulete cu oral puse de tine ? Sunt curios cum te descurci .....Nu sunt din oras si sa stiu daca se merita sa fac drumul.. ps: sunt mare fan la oral :)
  2. Ce oral imi facea doamna , o chinuiam cum vroiam si nu zicea nimic :))) p.s: daca rasfoiesti putin mai bine forumu , il gasesti sigur , doar in cazul in care nu l-a schimbat
  3. Peste drum la cam 100 metri sta o bruneta , probabil o aștepta....
  4. Mai degrabă preferam discretia. Ca deh, se intalneste munte cu munte dapoi om cu om, si exact cand nu te astepti te poate vedea cineva cunoscut prin astfel de locuri. Mai bine asa mai ascuns :)
  5. Referitor la ce spun baietii mai sus..... Pentru ce sa imi iau ban? 1- nu sunt peste (daca eram, nu mai spuneam ca nu am apucat sa fut si mi-am dat drumu spre rusinea mea, faceam o recenzie belea ca sa aibă de castigat clienți , nuh???) 2- eu când am fost, am nimerit la o domnisoara super 3 - sunt din zona db/ph, deci daca eram peste atateam pe meleagurile mele, nu pe acolo
  6. Cred ca acest "P. S. Envedeoasele sa se abtina " pus de Iza, era oarecum pentru lion? Doar el are de comentat :))) p.s: scz de offtopic, dar nu m-am putut abtine :)))))
  7. Aveti grija, zona este frecventa de jandarmerie si politie. Stiu ce zic, credeti-ma
  8. Am fost ieri la București, si fetele nu erau pe traseu (la Tancabesti). Pe stanga cum ma duceam, la locul brunetei era miliția parcata. De stiut pe viitor :)
  9. Este posibil sa mai fi uitat din detalii, de 4 ani de cand practic :)))) O sa apara si commuri rautacioase, cum ca am cint din 2017.... Atunci am aflat de forum
  10. Eu am testat bruneta. Pentru mine a fost o experiență placuta si m-as duce oricand la ea. Crede-ma ca pe Ploiesti am incercat majoritatea fetelor. Domnisoara depaseste multe dintre ele. Poate ai prins-o într-o stare mai proasta... Nushhh ce sa zic
  11. Ma intorceam de la Bucale, si am zarit pustoaica bruneta. Bineînțeles ca am tras pe dreapta imediat. Tipa este bruneta, inalta, foarte frumoasa, corpolenta, curata, linistita, bronzata, numai buna de PULA! In 4 ani de cand practic acest sport, nici pe camera nu prea am găsit asa ceva, foarte rar. Actiunea: 50 oral / 80 combinat. Ales 80 combinat, la cum arata de la spate nu era de iertat. Mers in padurice la locul ei.... Incepe cu un oral care chiar mi-a placut (sunt mare fan - normal avem acasa :))) ) foarte putin se ajuta de mana dar i-am dat-o la o parte si se conformeaza, dupa aceea am trecut la caprita unde am pompat bine dar nu prea mult si din nou am revenit la oral, ceva mai bine, foarte porno exact pe placul meu unde am si finalizat. Dupa parerea mea fata este de 9+ La plecare, pe partea cealalta, putin mai in fata o alta caprita, blonda, arata chiar bine.
  12. Este foarte bine daca avem astfel de servicii pe zona. Trebuie sa fim in pas cu alte orase :))). Pe Iza inca nu am cunoscut-o momentan..... dar ținând cont de noile optiuni ce ni le ofera, si eu avand in cap de mult un trio, cred voi fi prezent pe acolo in cel mai scurt timp.
  13. Ce se mai stie de doNsoara? A trecut ceva timp de cand ne-a lasat balta..
  14. "dispinibila"???? Nu vreau sa fiu răutăcios, dar cum tu te iei mereu de altii , macar scrie corect. Mai baga-te odata clasa I :))))
×
×
  • Creează nouă...