Sari la conținut

brickhouse415

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre brickhouse415

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

brickhouse415's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Niste tarife, locație aproximativ, ce servicii oferiți ?
  2. Salut! doar ce am facut o vizita domnisoarei, domnisoarelor. un din cele mai proaste experiente traite. vb la telefon aseara pe la 23, ma interesa show-ul cu amandoua. dat detalii, vb k la telefon. asera sunat pe nr 0720.680.837. dat detalii, adresa totul suna foarte bine. in seara asta sunat pe nr din topic, au aparut pe publi24 si cu alte nr si cu alte poze. pozele de la 0720.680.837 sunt false, nu trebuie sa fii nici geniu sa te te duci pana acolo ca sa constati. la telefonul din topic apar pe publi24 cu poze reale. ajuns acolo fetele foarte dragute, o blonda si o bruneta, slabute, pe la 1,60 aprox. , bruneta cu niste sanii fenomenali, foarte mari si in contrast cu aspectul ei finut, ce sa zic ceva frumos intr-un cuvant. show-ul lesby s-a dovedit op, np cu amandoua, fara nicio apropiere intre ele. dar, am zis ca fetele arata bine nu conteaza asta e fara show. oral protejat ( la telefon neprotejat cu finalizare oriunde) finalizare doar in prezervativ, cu amandoua. blonda deasupra np si terminat in prezervativ. mergem la o tigare, dupa care suna telefonul si blonda mai primeste pe cinava ca ea s-a eliberat. am zis fie, am inghitit in sec si am intrat la a doua repriza cu bruneta. bruneta s-a chinuit vreo 10 minute sa o scoale cu un op sec si mecanic fara niciun artificiu, doar tras de ea si atat. zice sa m-ai luam o pauza si o luam cred ca de 1 min, dupa care se apuca iar vreo 5 min si incepe ca daca e sa-mi faca un masaj, ca nu mai merge. m-am ridicat, imbracat si plecat. In concluzie: locatia: 10 foarte k ( baia nu am folosit-o, doar ce iesisem din dus acasa, dar cred ca e k) fetele: 9,5 blonda si 10 bruneta pentru sani atitudine: 3 fast fuck, mute, vb unui om mai mare: 'fetele frumoase stiu si ele ca sunt frumoase' oral: 7 protejat, normal: doar cu blonda 9 se misca bine anal: 0 la telefon da, la fata locului nu show lesby: 0 la telefon da, la fata locului nu pret: 500 platit in avans pentru show, pentru fiecare in parte 200/300 le mai gasiti la: bruneta: 0724.670.491 poze reale blonda: 0720.823.732 poze reale 0720.680.837 posibil poze reale, la nr asta apar si amandoua cu poze false amandoua: 0753.371.991 poze reale de revenit: pentru mine unul sub nicio forma cine vrea sa-si treaca in palmares doua gagici bune poate sa se duca
  3. Salut! Acum vreo 2-3 saptamâni am vizitat-o pe fătuca asta. Zona cireșica, la profi. Mai bine stăteam acasă . 250 RON ora sex total. Singurul lucru bun pt mine finalizare faciala, prin laba la propriu făcută de mine, fata nu are nicio treaba cu nimic. Aspect fizic nu are e stearsa, mie unul nu mi-a inspirat nimic. Note: oral 1, normal - 0, anal -0, gfe - 0. De evitat !
  4. Salut! Acum dous zile am apelat la serviciile doamnei din topic. Cred ca doamna la sex oral se claseaza undeva in top. discret, nu tu asteptat pe trepte sau pe nu stiu unde prin fata blocului. Scurt si la obiect. Apartamentul modest, dar nu m-am dus sa il cumpar. Doamna undeva la 50 de ani cred, deci nu se pune problema de cum arata la corp, daca se pune, nu arata bine. In schimb la Oral implicare totala, anilingus din partea ei, coaiele alintate, obiectul muncii acum area acum nu mai era, finalizare la alegere, oral, facial, corporal. Note: oral 10, gfe - nu poate fi vb, cel putin nu in cazul meu, normal nu a fost cazul, anal nu a fost cazul. Distractia a costat 50 lei finalizarea. Am inteles ca pentru 70 de lei poti sa optezi si pentru colega blonda. Sa auzim de bine!
×
×
  • Creează nouă...