Sari la conținut

h0lyboy

Serious Contributor
  • Număr conținut

    272
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre h0lyboy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    West Country
  • Interese
    Good company!

Vizitatori Recenți Profil

8.359 citiri profil

h0lyboy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

583

Reputație

  1. Grand Hill...momentan pe Onestilor nu Mai merge lumea !:))...vad ca tot se schimba red light-ul in Oradea...
  2. Cele care lucreaza cu forumul si au servicii bune , tot timpul se intorc in Oradea ! Unele sunt incarcate ca nu gasesti loc doar peste 2-3 zile ! Asa ca Oradea ramane totusi la loc de cinste !
  3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/andra-reala-si-noua-in-oras/d8127dd837g479572h4gd43ife6f97i0.html Intr-o seara am trecut pe la dansa , am sa fiu scurt si la obiect ! Tarife de 150/15 min o finalizare (am aflat la fata locului)...OP destul de banal dupa care un normal ok , dar fara prea multa implicare , deci o experienta normala , nimic iesit din comun. Pozele par a fi reale , dar putin mai vechi,acum are un bazin mai lat,la fata frumusica si se pare ca a lucrat pe afara! Locatie frumoasa vis-a-vis de prima univesitatii. Per general un 7 pt mine nu a fost nimic spectaculos!
  4. h0lyboy

    Onlyfans Oradea

    Pt suma corecta , posibil 😂😂😂... Nu am prima niciodata ideea de onlyfans , de ce da bani doar pt niste poze , fie si 5€....
  5. @Emilia23 Unele dintre cele mai sexy poze !! 😁
  6. Subscriu , daca vii esti foarte bine venita , in special daca ne lasi sa prindem bine de tatele alea 😁 ! Apartamente sunt foarte multe , cred ca Oradea nu duce lipsa deloc , sper doar sa nu fie vreo strategie cum ca ai sa maresti pretul , din ce am vazut se practica ( au inceput cu 200 / 30 min ... Cam mult pt conditiile de aici)
  7. h0lyboy

    Curiozitate

    La intalnirile respective , veneau si cei insurati , veneau si domnisoare , era normalitate !
  8. Nu voi spune prea multe cuvinte pt ca nu își au rostul, dar dacă rămâne în Oradea, este numărul 1!!! O fata atât de faina nu am mai întâlnit! Sper sa rămâne cât mai mult la noi, dar asta depinde de orădeni !!!! Deci aveți grija de ea! Nu doar ca ii de vizitat sau de păstrat, este o fata mult prea faina și simțită!
  9. Acum te-ai supărat pe contestatari! Vin eu și fac o recenzie sa fie și mai fie și de pe Oradea!
  10. Foarte tare! 😂😂😂... Cea mai buna reclamă (sigur nu ii reclama ascunsa)... În loc de aberații mai bine ai citi puțin ce ii nevoie sa îmbunătățești și ce poți sa faci sa fii pe placul clienților!
  11. Red Light de Oradea - Prima Oneștilor Nufărul Plaza (fost Red Light de Oradea) Blocurile de pe Lapusului!
  12. O fata super faina!!! Pot sa spun ca Mary ii ceea ce trebuie, adică eu cel puțin m-am simțit super bine, locație accesibila (Prima Universității), programat pe whattsup! Mary ii o fata drăguță și comunicativa, din mesajele de pe whattsup am știut ca o sa fie de bine!! Mai micuța de înălțime, frumușică și cu forme faine... Pot sa zic ca ii o fata de nota 10 și sper sa mai revină pe la noi, ca doar sunt băieți faini la Oradea! Grija de tine Mary și ședere plăcută!!!
  13. M-ai făcut curios @nickname90@nickname90 dacă serviciile includ FK, cred ca ii de bine!
×
×
  • Creează nouă...