Sari la conținut

ice_man25

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ice_man25

ice_man25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. fix acelasi lucru ca si colegul thh_89 . Am fost ieri in jurul amiezii. De la usa ma pus sa ma descalt,bine ca am dat si sosetele jos ca altfel le murdaream, uitandu-ma la talpile ei, era neagra.Cu ochii pe TV in timp ce ma igieniza cu un servetel ...plm....am facut dus la ea cu un minut mai devreme...actiunea cu ea deasupra, schimbat in doggie unde ma rugam sa termin sa fug dracu mai repede.Nu stiu ce m-a facut sa raman ...Evitati daca nu vreti sa aruncati banii aiurea.
  2. O zi de Luni cum n-am mai avut de mult!!! Mersi Giulia !!! O zi le Luni aparent obisnuita, in vizita prin orasul vostru drag, impins de dorinta de a o cunoaste pe Giulia,se transforma intr-o zi de sarbatoare.Incarcat si curios pun mana pe telefon si o sun, reusim sa ne sincronizam dupa al doilea apel,indrumat de vocea ei suava ajung in locatie. Imi cere ragaz inca cateva minute ca sa se pregateasca si dupa ce primesc confirmarea, urc sus. Wow. Imi deschide usa o faptura frumoasa, bine aranjata si zambarea care ma invita inauntru. Stam la tigara, conversam( stie sa te faca sa te relaxezi ) e o prezenta foarte placuta. Decid sa raman un numar( criza de timp). Merg la dus unde gasesc de toate. Giulia se respecta si te respecta si pe tine ca, client. Revenind in camera ea a roaga sa na asez pe pat sa ma fac comod. ma asez frumos si o privesc cum isi dezgoleste trupul, renuntand la materialul textil. E o fata foarte frumoasa . vine peste mine cu tandrete si sarutari alunecand suav in jos unde a inceput un oral fantastic. imi cer permisiunea de ai inapoia serviciul, care sper eu ca i-a placut. Imi monteaza protectia si trecem la normal in misionar apoi cu ea deasupra unde am avut placerea de a o privi in toata splendorea ei si unde am si terminat. Am ramas dupa igienizare la un pahar de apa si o scurta conversatie . Multumita voua care ati recenzat am ajuns si eu la aceasta faptura, parerea mea , super faina . Notele sunt peste 9 la tot ce ofera ea, si la locatie. Achitat 150. Sper sa reusesc sa mai ajung pe la tine!!! O zi faina tuturor
  3. O zi de Luni cum n-am mai avut de mult!!! Mersi Giulia !!! O zi le Luni aparent obisnuita, in vizita prin orasul vostru drag, impins de dorinta de a o cunoaste pe Giulia,se transforma intr-o zi de sarbatoare.Incarcat si curios pun mana pe telefon si o sun, reusim sa ne sincronizam dupa al doilea apel,indrumat de vocea ei suava ajung in locatie. Imi cere ragaz inca cateva minute ca sa se pregateasca si dupa ce primesc confirmarea, urc sus. Wow. Imi deschide usa o faptura frumoasa, bine aranjata si zambarea care ma invita inauntru. Stam la tigara, conversam( stie sa te faca sa te relaxezi ) e o prezenta foarte placuta. Decid sa raman un numar( criza de timp). Merg la dus unde gasesc de toate. Giulia se respecta si te respecta si pe tine ca, client. Revenind in camera ea a roaga sa na asez pe pat sa ma fac comod. ma asez frumos si o privesc cum isi dezgoleste trupul, renuntand la materialul textil. E o fata foarte frumoasa . vine peste mine cu tandrete si sarutari alunecand suav in jos unde a inceput un oral fantastic. imi cer permisiunea de ai inapoia serviciul, care sper eu ca i-a placut. Imi monteaza protectia si trecem la normal in misionar apoi cu ea deasupra unde am avut placerea de a o privi in toata splendorea ei si unde am si terminat. Am ramas dupa igienizare la un pahar de apa si o scurta conversatie . Multumita voua care ati recenzat am ajuns si eu la aceasta faptura, parerea mea , super faina . Notele sunt peste 9 la tot ce ofera ea, si la locatie. Achitat 150. Sper sa reusesc sa mai ajung pe la tine!!! O zi faina tuturor
  4. De ceva timp m-am tot alintat cu prezenta Adelinei, dar parca tot nu a fost indeajuns ... Daca pentru mine, uneori, saptamana incepea cu gandul ca voi ajunge la ea( o floare zambitoare), acum saptamana a inceput cu o veste rea( ne-a parasit) . Am ramas putin confuz la aflarea vestii...si nici nu am apucat sa ne luam ramas bun .... Sper sa revina cat mai repede
  5. Salutare .... La Adelina ramai surprins mereu in mod placut . Stabilesc intalnirea cu ceva timp inainte , ca de fiecare data...nu de alta dar nu vreau sa imi pierd timpul asteptand , ma indrept spre locatia noua, unde am fost si saptamana trecuta, fac cateva ture bune pana gasesc un loc de parcare intr-un final ajung la usa ei, imi deschide si ma primeste toata un zambet, imbratisari,m-a cucerit si de data asta. Ne asezam stam la discutii,glumeata ca de obicei, binedispusa, ma ridic si ma indrept spre baie igienizare si conversatie in acelasi timp, ma idrept spre camera unde ma asteapta draguta doar in sutien, ma asez la marginea patului, ea se lipeste de mine, apoi se aseaza lasciv in poalele mele, urmeaza sarutari senzuale la care nu ma asteptam( de obicei incepeam eu dar acum ma surprins intr-un mod fff placut ) Si eu sunt pupacios de fel dar acum mi-a lasat impresia clara ca isi doarea asta si chiar ii placea si ei . Dupa ce m-a aprins bine mam ridicat si i-am oferit un oral care sper ca i-a placut. Am montat protectia si am inceput un numar de senzatie care din pacate nu a durat mult( eram prea incarcat ). Am mers la baie amandoi la igienizare ...unde din nou sarutari, mangaieri ...ne-am asezat la o discutie asa inainte de plecare, cu promisiunea ca voi reveni cat de curand. Chiar te face sa te simti bine si sa iti doresti sa revii .. Mersi Adelina pentru ziua de ieri O zi faina !!!
  6. Salutare, Desi nu am fost pe faza cand s-a discutat despre analizele Adelinei , tin sa precizez ca am fost la ea de cateva ori in ultima vreme , chiar ieri am facut o scurta vizita( spun scurta pentru ca initial am vrut sa stau o ora, dar presat de timp a trebuit sa fug ) si nu am avut nici o problema de natura medicala.Sunt foarte atent la detalii si ori de cate ori am fost la ea nu am observat nimic dubios si nici mirosuri neplacute. Data viitoare cand ajung la ea sper sa o prind facand dus sau poate va face dus cu mine , ca sa am ce va povesti!!! Spor !!!
  7. Hai ba nene, ma lasi ?! Nu o sa caut eu citate pentru tine. A scris un coleg ca " are sanii mari dar moi" asta asa daca, cautai cu atentie....Bineinteles k daca vedeai , intrebai ...." cat de moi ?" Fata arata bine ...se comporta bine ...asta din punctul meu de vedere ...acum nu ai decat sa mergi si sa te convingi ...daca nu laso balta. Multi curiosi care au dorit sa o intalneasca au fost multumiti drept dovada recenziile ...printre ei ma numar si eu ... Eu zic sa ramai sa te uiti la poze ...ca de mers la ea, mergem noi !!!
  8. Nu am mai vazut atat de multe intrebari intr-o singura fraza !!! Daca citeai mai sus, iti raspundeai singur la toate intrebarile tale idioate . Cu siguranta tu esti unul dintre cei care strica buna dispozitie a fetelor si a noatra.
  9. Mersi fain Adelina ! E prima data cand postez o recenzie asa ca o sa fiu scurt si la obiect . Sunat azi cu 15 min inainte,raspunde o voce placuta si calda care ma indruma spre locatie( Podul de Fier -bloc nou ). Ma prezint rapid la scara blocului,imi fac curaj si intru. Imi deschide usa o fata " misto", zambareata , simpatica si care stie sa se faca placuta de la inceput pana la sfarsit . Foarte amabila ma serveste cu un pahar de apa , scurta conversatie , dupa care trec la igienizare . Aleg sa stau un numar( data viitoare imi iau o ora ) Totul incepe suav ,oral neprotejat bine facut ,punem protectia si trecem la normal cu mine deasupra, foarte suava fata, schimbat cateva pozitii si terminat in doggie. super misto tipa note : locatie : 9.5 usor de ajuns. bloc nou . curat . totul la locul lui fata .- 9.5 e pe placul meu atitudine: 10 .zambareata. lipicioasa si primitoare oral. 10 L-a trezit pe gogu prin miscarile suave normal : 9. data viitoare o sa incercam mai multe pozitii poate crestem nota anal : nu am intrebat Fk : 9. ( abia ne-am cunoscut e si normal sa aiba o oarecare retinere dar chiar mi-a placut ) igiena : 10 Cadou 100/ nr Mersi inca o data Adelina O sa revin in mod sigur ... Sa aveti o saptamana faina !!!
×
×
  • Creează nouă...