Sari la conținut

maximus_prime

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre maximus_prime

  • Dată Naștere 16.07.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Wonderland

Vizitatori Recenți Profil

2.431 citiri profil

maximus_prime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

216

Reputație

  1. Cum adică in poze pare “mult mai volubila” 😂😂😂?
  2. Pai dacă te plângi ca te-a bubuit o gagica de 10.000 de euro, înseamnă ca ești amărât și ca nu ți-ai permis banii aia.
  3. Am mai zis-o pe un topic, dar o spun și aici: unii ar trebui sa le pupați in pizda pe fetele astea ca se fut pe bani ca altfel… rămâneați doar cu laba pe pozele lor. Deci tu vii aici și te plângi ca o pizda proasta ca ai ajutat-o pe fata asta, ca ai făcut și ai dres și acum nu mai vrea sa te primească, a 😂? Bai tataie, femeile ( mai ales cele de aici ) sunt ca sa cheltuiești bani cu ele, moșule. Le duci intr-o vacanța, faci plăti, , le futi, după care îți vezi de treaba ta. Sau tu ai impresia ca dacă ai făcut un cadou sau ai decartat niște mărunt in plus, aia e obligată sa stea la cheremul tău toată ziua, a? Cu gagica cheltui bani și te simți bine, ma, nu vii ca un bulangiu sa te plângi p-aici. Leo de la Strehaia mai făcea d-asta când îl ardeau pizdele de bani 😂.
  4. Cam cât de curând revii 😂? Văd ca de 2 săptămâni, nu mai spui nimic 😬. Ideal ar fi și cu o actualizare a serviciilor ( FK, CIM, etc… ) plus poze noi 🙂.
  5. Cam cât de curând revii 😂? Văd ca de 2 săptămâni, nu mai spui nimic 😬.
  6. Da, ma frate, ăștia o cearta pe fata asta ca a mărit tariful de zici ca se cearta cu administratorul de la bloc ca s-a scumpit intretinerea 😂. La femei te duci sa te simți bine, sa le respecți, sa fii respectat, nu sa-i faci lu’ aia proces de intenție ca de ce a mărit prețul. Ca așa a vrut pizda ei 😂. Si atenție, eu i-am lăsat o recenzie negativă, deci nu mai revin la ea. Dar asta cu prețurile, ma termina 😂.
  7. Pai dacă muncești pe minim pe economie, normal ca ți se pare mult 😂. Ba, unii ar trebui sa le lingeți in cur p-astea ca altfel erați sătui de laba. Lasa femeia sa-și pună cât vrea, nu-i face tu preț ca nu tu te futi, nebunule 😂. Faci tu preț pe pizda ei, a 😂?
  8. Salut! Eu nu îți sar la cap, dar… care e problema ca fata are 200 lei/h sau 700lei/h? Fiecare își pune cât vrea: asta e oferta, tu ești cererea. Îți convine bine, nu-ți convine plm… sunt atâtea fete, bro. Asa și te cerți și cu aia la Auchan ca s-a scumpit samantana de la 3 lei la 5? E penibil ca futac sa te cerți pe prețuri. Suntem bărbați in plm. Si mai e o chestie: nu toată lumea trebuie sa meargă la escorte/prostituate. Zau… terminați cu prețurile astea ca e mult, ca e puțin. Pai in 2011 femeile se futeau tot pe 150/250. Suntem in 2022, brothere.
  9. Nu vrea nici de nebuna sa-și pună whatsapp. De 2 ani ma duc la ea și mereu ii spun. Nu vrea ea 😂. Dar e ce trebuie gagica.
  10. Hai noroc! Am fost in urma cu vreo 3 săptămâni, 1 luna. Mie nu mi-a plăcut. Locatia era dezastru, baia total mizerabila. Gagica m-a așteptat in pizda goală și cu niște pantofi. M-am uitat bine la ea și parca îmi venea s-o întreb dacă chiar e ea cea din poze 😂 ( cred ca se trezise cu 2 minute înainte ). Nu mai folosiți filtre ca vorbim cu una și ne întâlnim cu alta. Pana la urma m-am dus doar pentru oral: Ba, aici o face bine. O ia pe toată in gura ( și nu stau chiar așa prost ), dar dacă vede ca nu prea îți dai drumu’ repede, o încearcă cu laba. Adică după 3-4 minute de supt, freca pl cu mana continuu. Eu ii luam mana, ea o punea la loc. Și avea și niște sunete d-alea de te zgârie pe ochi, gen gemete 😂. Mie nu mi-a plăcut. La preț nu comentez ca e irelevant, fiecare își pune cât vrea.
  11. Va salut, colegi! Eu ma duceam destul de des la Loredana și văd ca de câteva luni, whatsapp-ul nu mai este activ. Abia acum am văzut ce a scris aici. Ce coleg ma poate ajuta sa iau legătura cu ea? Este clar ca acum lucrează cu circuit închis, dat din păcate nu am apucat sa văd postarea asta la timp.
×
×
  • Creează nouă...