Sari la conținut

mircea1961

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mircea1961

mircea1961's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. mircea1961

    Vicious Girls

    Bună seara. La acest salon am avut o experiență tare ciudata la care nu mă așteptam la astfel de surprize. Am făcut programare,am ajuns la salon am fost întâmpinat de o fata de culoare simpatica mă invitat in Recepție am primit o băutură din partea casei au venit 3 fete drăguțe am ales o minionă bruneta și creată la corp arata foarte bine Laura am platit masajul de 300 de lei în camera am primit un masaj bunicel de relaxare de nota 7 dar fără sa fiu întrebat fata s a apucat de treabă fără să îi zic că nu vreau sex ne protejat. Am fost șocat că la sfârșitul masajului sa îmi spună că mă costă 100 de lei că are nevoie sa își cumpere tratament pt zona intimă. Soc,soc,soc,soc. Vă dați seama că am fost sa îmi fac analizele după. Rog conducerea sa verifice fetele și să i a măsuri în această privință. Eu unul nu mai doresc sa trec prin acest bordel sub acoperire. După ce am plecat am făcut legătura la ce încerca Recepționeră sa îmi explice că decât Laura este profi și o sa plec mulți că este o fata mai mermisibila in masaj dar nu mă așteptăm să am parte de sex normal ne protejat.
  2. Bună seara, vreau sa mulțumesc salonul pentru serviciile oferite și nu în ultimul rând Maya o fata de 170 și cu forme bine definite. Maya este o fata care știe ce face in domeniu de masaj de relaxare cu tehnici de masaj bine știute și masajul erotic este acel masaj erotic cu multa pasiune tandrețe și tehnici de finalizare de masaj erotic. Nu este o labă. O astfel de fata nu am mai găsit de multă vreme în domeniul de masaj cu atâtea calității, are pasiune , tehnici,vesela, carismatic și inteligența. Felicitări conduceri că au o astfel de fata in salon. Masaj relaxare +10. Masaj erotic +++10. Salon igiena 10. Vă mulțumesc o sa revin tot la Maya sper să o mai găsesc și data viitoare. Poate o să aibă și poze până data viitoare .
  3. Pt ca merita 10 pe linie la fel ca și alte fete care oferă calitate nu sex
  4. De exemplu Oana este o tipa care îți face un masaj de relaxare excepțional și erotic ul nu îți face laba . Este o artista în ale masajului erotic . Dute și încearcă și aștept părerea ta
  5. Merita nota 10 și fără sex.
  6. Pt ca merita 10 pe linie la fel ca și alte fete care oferă calitate nu sex
  7. Da am fost eu. Fete 10 Masaj 10 Igiena 10 Servicii 10 Recomand fete: Oana,Rebecca, Giulia fete vesele și masaj excepțional de calitate.
  8. Salut am fost eu și am intrat cu Lory ce crezi masaj special fata are preț pt extra . Masaj pauza și dacă nu accepți oferta pleci cum ai venit. Dar pot recomanda 3 fete excelente în ale masajului erotic Natasa, Oana și Rebeca fetele fac masaj excelent cu finalizari nelimitate și un masaj de relaxare excelent le găsiți în virgiliu 32. Le recomand cu încredere fetele nu fac laba
×
×
  • Creează nouă...