Sari la conținut

wuvuzeaua9

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wuvuzeaua9

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ct

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

wuvuzeaua9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

109

Reputație

  1. Vreo recomandare ceva de o "civila " sa nu aiba nici 45 de ani nici 100 de.kile ?
  2. Nu e acelasi lucru turcoaica cu tatar .difera pielea si pe adele am vizitato
  3. Sunt interesat de escorte de la Valu sau Basarabi !
  4. Neata la baietii !! Colegutilor ,unde as putea gasii sa fwt o tătăroaica de aici din zona noastra multicultural dezvoltata ??
  5. Pe Valu ,Murfatlar m.ar interesa si pe mine ??
  6. Ceva fete prin inel 2 - cora ? Sa nu bat drumu pana la ciresica
  7. Buna ziua ! Ora 10 , doar ce.am facut o sedinta de reflexo.terapie testiculara :)) . Incepem deci.. Locatie curata si spatioasa doar prin utilizarea unei bai auxiliare care evident n.are dush . Pe ferdinand la un bloc cu litera R , ultimu nivel . O tanara domnita calma si deschisa , aproape ca ma enerva calmul ei dar raspundea la ce intrebai . A zis ca mult nu mai sta pe aici prin Romania si prin oras doar cateva zile , acuma doar a zis ..ceva face nu stiu. Funduletul e cel din poze ,mica de statura si bruneta . 100 ron amenda cu terminarea exercitiului acolo de unde vine barza , evident protejat . De revenit , da . Pentru mine "ai 4 de DA mergi mai departe" .
  8. Hai sa-ntindem hora mare, mai aici si mai colea, Mai aproape de hotare, ca sa trecem granita...zice un cantec :)) La orele 16 , in ziua de vineri , batalionu a trecut peste Prut :)) Bun ,hai sa revenim si la chestii serioase .. Am si uitat cum a zis ca o cheama dar nu mai conteaza , am sunat , am ajuns prima oara gresit langa blocul L58 dar nu era acolo .. era tot pe 1 Decembrie , Constanta , la acelasi etaj 2 . Cei care au mai fost pot confirma ... A deschis o fatuca pe la 22 -23 ani imbracata simplu aproape deci in pasarica goala si cu tocuri . Locatie de lux , mirosea a parfum , tipa curata , televizorul dat pe Kiss Tv si nu mirosea a tigara . Ne-am apropiat cu cateva glume si apoi desigur am trecut la Examen :)) Limba si Literatura Romana proba ORALA .. + 9 deci a trecut :)) , in liniste executat fara ceva grabit sau intr-un mod barbar , finuts asa cu toate subiectele atinse fara plastic . apoi a urmat ANATOMIE scris ... tema principala REPRODUCEREA contra-cost . Pus caciulita rosie si putin gel de la durex si-am inceput sa povestim prin limbaju corpului care ce am mai facut intre timp . Are oglinda la sifonier si e placut sa te vezi cand scrii :))) si cum ma uitam eu asa in oglinda observam ce frumoasa e GEOGRAFIA , cu muntii cu defilee :)) .. Am constatat ca avea Clopotnita ingusta dar curata stiam cu siguranta ca nu vin la Manastire . deci ... pasarica strambta si curata dar a refuzat s-o mananc :)) Am terminat apoi in cosuletu Rosu de plastic si-am cerut-o si de nevasta ca eu cred ca-mi trebuie si o femeie cu sanii si gurita ei , na sa fie acolo la casa omului :)) O trecut in ISTORIE la testate si promit sa mai trec Prutu' spre Rasarit cand voi mai avea ocazie . Taxa Vamala 100 Ron , door 2 door 32 de minute . Multumesc pentru timpul acordat .
  9. Are deja topic , este Elena de la Kaufland , 100 cu 200 , etaj 1 ...mai bine lasati !
  10. Buna dimineata ! M-a sunat De dimineata Dana ca sa ii sterg pozele ca nu i-au placut . si evident si recenzia si evident ... nu voi mai merge in vizita pe la ea dar asta nu i-am mai zis pe la telefon . Va recomand sa va duceti si s-o vedeti si voi !
  11. da uite ca la asta nu m-am gandit ... poate o sa am ! oricum pozele le-am si sters din cauza diversa .
×
×
  • Creează nouă...