Sari la conținut

altpf4

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre altpf4

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

altpf4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. De cateva zile am cont pe cs, am o intrebare: noua keira este vechea discreet (kira)? Observ ca are o poza cu fata, am schimbat cateva cuvinte si nu am chef de surprize, am citit toate postarile din topicul asta si am inteles ca sunt ceva probleme cu fata asta.
  2. Am fost la ea acu vreo doua saptamani parca, are locatie pe langa prefectura, din ce am vazut mai are un anunt cu poze asemanatoare numar diferit, pozele sunt din locatie, am sunat mia raspuns o femeie putin ragusita mia prezentat tarifele ca pe o poezie 100f 200h on np, 150f total, 250h total, ajung la dansa o femeie destul de atragatoare cu stil de pesedista se uita pe antena 3, are un aer putin comunist dar nu este autoritara, locatie modesta, mi am apins o tigara si mam oferit sa o servesc cu o tigara pentru ca nu le mai gasea, nu mia propus igienizare nici nu am intrebat pentru ca am fost pregatit de acasa, nu am avut surprize din cauza igienei a fost curata fara mirosuri suspecte, am inceput cu un oral mecanizat si rapid, am trecut la 69 in care se tot misca nu statea locului plus oralul la fel de grabit, sa urcat peste si a inceput sa faca niste miscari haorice, cand am ajuns la misionar mi am dat seama ca este destul de larguta, pe la spate a oferit ceva implicare si am reusit sa finalizez, mia cerut o a doua tigara am discutat un pic despre vremea rea ce urma sa vina si alte banalitati, ma uit la ceas mai aveam 30 min si o intreb daca mai facem ceva, imi raspunde pe un ton emotionant ca mai am 10 min si nu mai am timp de inca o finalizare, ok mam imbracat si am plecat, am uitat sa mentionez ca am platit o ora, in concluzie o experienta neplacuta.
  3. Fapta este catalogata ca furt si trebuie pedepsita conform legilor in vigoare din pacate nu exista norme specifice de incadrare a faptei pentru a trage la raspundere respectiva persoana
  4. Neata, doua poze de aici le am gasit aici http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Noua-in-orasul-tau/7b0063757e6e6050.html#&gid=1&pid=2
  5. Nare rost sa mergeti la asa ceva am fost la ficasa cand au fost amndoua la bv seamana chiar intre ele. Avea anunt cu 60 si locatie undeva langa golden time. Ajung sun nu raspunde mai sun o data si ma pune sa astept 20 min anterior am sunat si am stabilit alta ora, in fine urc sus si de cum am intrat inauntru mam intors in timp, o intreb kt tre sa iti dau 100 ) pai am numa 60 aa buni si aia ) aaa stai ca am mai gasit 30 ii dau 90 oricum nu merita nici un leu intre timp rula ceva modern talking pe un laptop, intru in alta camera la fel ne dezbracam oral nu face ca are probleme, ce probleme? Nu mia zis. Incercam cate ceva ia zice ca nu intra plus ca tipa masa hai mai repede ca am clienti ) ma bufnit un ras iam zis ia mai date in pula mea mi am scos prezervativu si am plecat, no asta a fost reclama.
×
×
  • Creează nouă...