Sari la conținut

jkjkjk

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jkjkjk

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

jkjkjk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Eu stiu o treaba, fetele serioase isi respecta cuvantul. Mai ales cand confirmi si cu 20 de minute inainte. Fetele neserioase - nu. Deci da, e urat ce zic eu, dar e doar adevarat. Si nu vreau sa fac rau nimanui, spun doar cum s-a intamplat. Fiecare trage concluzii... Am mai fost si eu la tine si chiar mi-a parut rau de experienta asta neplacuta. Dar, odata ce-mi dai teapa odata, veci nu mai calc pe acolo!
  2. Programare facuta azi, confirmata cu 20 de minute inainte, anulata exact cand am ajuns in fata blocului. Seriozitatea e mare lucru in meseria asta, iar domnisoara, orice alte calitati ar avea, seriozitate nu are!
  3. Disponibila? Un numar de telefon, pls?
  4. Citisem, da, si totusi... ca sa ajung acolo mi-a luat ceva vreme, deci....programare. Nu stau in zona, nu pot ajunge acolo si astepta...de aia am dat telefon, ca poate s-a dat pe brazda... ei, nu... am scris, sa se stie ca nu si-a schimbat naravul. Am facut rau?
  5. Da, corect. Nu vorbesc prea mult... E prima postare, dar e exact ce s-a intamplat...
  6. Neserioasa! Am facut azi programare cu aproape doua ore inainte, totul ok, am stabilit ora, mi-a zis sa o sun cu 10 minute inainte de a ajunge. Cand am ajuns, nimeni nu raspunde. Am asteptat, am mai sunat de doua-trei ori, degeaba. Eu nu mai trec pe acolo!
×
×
  • Creează nouă...