Sari la conținut

cerasela01

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cerasela01

cerasela01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. cerasela01

    Cerasela

    Nu are rost sa jignim asa . Ea si-a spus parerea, eu o accept, ca si pe celelalte.
  2. cerasela01

    Cerasela

    Sunt perfect sanatoasa. Multumesc. Cu totii vorbiti aici dar cand e vorba sa se scoale uitati unde o bagati ) in caz ca nu ati observat, nu jignesc pe nimeni care ma jigneste . Nu-mi permit sa jignesc omul fara motiv. Fiecare are drrptul la parere lui.
  3. cerasela01

    Cerasela

    Căutați-vă iubite/neveste și sunteți siguri că nu pățiți nimic (poate) .. Cine vă obligă să plătiți pentru sex? . Nici prezervativul nu e sigur 100% .. Asa ca procentul ala mic de nesiguranta poate fi la oricn.
  4. cerasela01

    Cerasela

    stiu ca esti mascul draga. Prima parte era.pt tn .. Restu pt celelalte comentarii. Si atai.chill ca sunt perfect sanatoasa. n.am frecventat centura in viata mea.
  5. cerasela01

    Cerasela

    250 am draga ) .. Maimuta creca o vezi daca te uiti in oglinda. .. Tare va mai credeti frumoase toate scandurile ) . Pe lumea asta fiecare e cum e .. Eu nu critic o scandura cu paranteze de la atat pula, dar aici cum apare una mai plina cum gata dam in ea . Fac ce vreau eu ca e viata mea. Si atata timp cat cnv daca vine la mn si vrea neprotejat dupa vine la tn si voi va protejati nu luati nmc d la nimeni. Asa ca nu mai lungiti discutia ..
  6. cerasela01

    Cerasela

    doar la alegerea clientului. Nu este nimeni obligat d nimic.
  7. cerasela01

    Cerasela

    daca este sa ai o infectie in corp se raspandeste. Dar riscuri exista oricum ar fi. Nici prezervativul nu e 100% sigur.
  8. cerasela01

    Cerasela

    multumesc pentru apreciere.
  9. cerasela01

    Cerasela

    si draga mea deea .. Riscuri mari sunt si la oral neprotejat. Asa ca nu e o optiune sa o sugi neprotejat si sa crezi ca esti safe.
  10. cerasela01

    Cerasela

    Nu oblig pe nimeni sa o faca neprotejat. E o optiune, pe care unii o prefera.
  11. cerasela01

    Cerasela

    Hai sa fim prosti. )) aveti d ales. Sunt atatia care intreaba si vor neprotejat. Poate chiar printre voi )) . Si nu ma obliga nimeni sa pun anunt p publi24 .
  12. cerasela01

    Cerasela

    Roscata atenta caut barbati dornici de fantezii. Iti pot indeplini orice vis. Suna-ma la 0743428074 Oral protejat/neprotejat 50/60 lei Normal protejat 80 nr/ 150 ora Anal protejat 120 nr/200 ora Anal neprotejat 150 nr/ 250 ora Nu am locatie. Ma deplasez la client.
×
×
  • Creează nouă...