Sari la conținut

cataxx18

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cataxx18

  • Dată Naștere 01.01.1918

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pristina
  • Interese
    Sa dau muie la fraieri pe net !!!

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cataxx18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Bai pizda plange, pe tine cine dracu te-a bagat in seama ? Vezi in plm. de unde au plecat injuriile mele, de la jignirile lor, asa ca nu mai manca cacat. Cat despre intalnire, eu nu am zis bai ratatule ca-i bat, ca sunt ceva mai intenigent, nu golan dergedeu care le sta gandul numai la zmardoiala. Ia vezi cine pe cine ameninta. Eu le-am zis ca pot sa le-o fac inteligent, nu ca-i bat, ca nu sunt golan ca astia sa ma injure unu si dupaia sa o iau cu sa moara si sa faca ca daca prind fac bucati, asa fac astia, sa arate ei ce miezuri sunt, dar nu trebuie sa te cobori la mintea prostului, ca el nu judeca, si intri dracu in puscarie sau belele pentru niste derbedei dastia. Eu am ceva in cap, si evit conflicte, nu le caut ca golanii astia de vor sa arate cat de "tari" sunt ei, dar sunt prosti de boun, ca numai derbedeii au scandalul in cap pentru ca nu judeca sau se gandesc la consecintele urmatoare. Chiar si neuronul ala singur care il au daca se chinuie putin ai ajuta sa judece putin, dar chiar nu il pot pune la treaba, ca nu-i ajuta bibilica, numai batai si scandal au in cap tipic golaneste. Sa sti ca astfel de golani ai poti pune cu botul pe labe foarte usor si elegant daca esti putin inteligent, si dupaia iti dau sarutmana derbedeii cand dau de necaz, dar ei cred ca toti sunt prosti si stau sa le dea ei o palma sau un pumn sa fie in extaz si gata, se cred mari zmardoi. Credema ca nu sunt nici primii nici ultimii retarzi ai tarii care judeca astfel, iar dupaia cand infund puscaria isi plang si zilele in care a supt laptele de la ma-sa. Eu nu vreau sa pierd timp cu astfel de idioti, dar crede-ma ca daca as vrea, le-as scoate eu vagabontelile alea din cap. O sa fie ei baturi de soarta candva, si o sa le iasa prostiile din cap, pardon "jmecheria". Pe gusterul ala de marinica deja am aflat cine este si cum arata, doar asa ca idee, dar il pot face elegant cat e de mare impreuna cu cainele ala de al are, sau al cui o fi de se afisaza cu el. Sa spuna ei pe cine au mai batut la viata lor martafoii astia, dar iti spun eu ca pe nimeni, ca sunt niste terminati care injura si ameninta pe net, in rest pute pamantul sub ei. Asa ca sa sugi pula si tu impreuna cu ei, asa ca ma distrati dativa in plm. de gusteri. Stati aici ca avortonii si vorbiti de tarfe. Baaaa. la munca, insurativa, luativa femei, daca sunteti jmecheri, tarfele sunt pentru prostii care nu sunt instare sa aiba o femeie. Hai pa... ca imi pierd timpul aiurea cu voi.
  2. Bai derbedeule, nu vreau sa pierd timpul cu toti cretinii internetului, nu am timp de pierdut, asa ca mars in plm.
  3. terminatule !!! stai si spumega in spatele monitorului futut-familia in gura sa iti fut de dinoz din gaoz. O sa imi sugi pula fraiere !!! Catch me If you can !!! HA,HA,HA. Ce imi place cum se oftica zmardoii pizdii de internet. Bai laba trista, daca prin absurd sa zicem ca ma gaseai, chiar te lasam sa dai doua palme sau un pumn, sa te vad vagabondule in extaz, dar dupaia pregateai buzunarul(asta daca aveai asa bani multi de dat si nu ai ce face cu ei) dar sigur esti un terminat, altfel la puscarie !!! Asta va-s fi facut, desi v-am intrebat daca vi sa urat cu binele sau aveti bani asa de multi incat nu aveti ce face cu ei, dar nu ati raspuns. Pana atunci va doresc multa muie ... dar imi place ca ma distrez cu voi fraierilor...
  4. Bai dinozaurul din pizda, sau de une pizda matii iti vine dinoz ala. Ia in mortii tai si reciteste sa vezi cine pe cine a jignit de la inceput fututi familia in gura sa-ti fut. Tu esti ala de ataci, dupa care te transformi in victima. Vezi in pizda matii cum mi-ai atras tu atentia la cum scriu, jigninduma, si aveai pretentia ce sa iti zic, sa te aplaud dati-as la muie sa iti dau, si acum te miri ca un prost de ce ai fost ijurat pisamas pe tine sa ma pisi de cacat ambulant. Sugi pula impreuna cu marinica ala, ma pisi pe voi amandoi la un loc la propiu gaozarilor, dar nu imi pun mintea cu toti vagabonzii care emeninta pe net ca bat si omoara. Ati mai batut ba pe cineva la viata voastra ? ati batut pe pula mea. Eu v-am amenintat ca va bat ? sunteti chiar retarzi... am zis ca daca vreau vi-o "trag" elegant, ca un baiat inteligent, ca nu imi cobor mintea la toti derbedeii, dar voi golanilor ce sa pricepeti. Vad ca tot vagabonteala aveti in cap si zmardoiala, dar la un moment dat cineva o sa va scoata basinile astea de vagabonzi din cap, si fara bataie, asa cum o face unu mai inteligent ca voi, nu ca voi terminatior ce suteti. Hai sa-mi sugeti pula cu tarfele voastre cu tot !!!
  5. Doamne mare iti este gradina de retarzi dar e bine ca ma distrez cu ei.. Asa mai afli cata prostie mai zace in mintea unopra cu un neuron. BAAAAAA... IN afara de scandal mai aveti ceva in cap GOLANILOR ? Voi de oameni mai educati si inteligenti decat prostii ati auzit ? se pare ca nu. Vad ca o tineti langa cu a zmardoiala si scandal. Singurul vostru neuron este atat de slab incat este peste puterea lui sa priceapa doua lucruri. Hai placati in pula mea ca pierd timpul cu voi aiurea si este chiar pretios !!!!
  6. Bai derbedeilor, singurul vostru neuron de vagabonzi poate sa inteleaga doua cuvinte ? Eu nu ma intalnesc ba cu voi, ca eu nu vreau scandal, nu vreau sa bat pe nimeni asa cum ziceti voi. Apropo, ati mai batut pe cineva pana acum ? Cati ani de puscarie aveti ? cati bani ati dat daca va place bataia. Eu nu imi cobor mintea la voi retarzilor, ca v-as da o intalnire cu politia sa va scot basinile alea de vagabonzi din cap, nimic altceva, dar nu am timp de pierdut cu toti derbedeii ca voi. Este chiar greu de inteles pentru singurul vostru neuron acest lucru, care se pare ca este in moarte clinica. Baaaa... aveti bani asa multi de dat pentru doua palme, un pumn ? sau daca nu ati fost pe la parnaie si va doriti din curiozitate sa vedeti cum este eu zic sa nu se mai umfle musciul pe voi cocosilor, ca poate chiar gasiti pe unu si va infunda rau de tot, sa vedeti atunci jmecherie pe capul vostru.
  7. Bai derbedeilor, singurul vostru neuron de vagabonzi poate sa inteleaga doua cuvinte ? Eu nu ma intalnesc ba cu voi, ca eu nu vreau scandal, nu vreau sa bat pe nimeni asa cum ziceti voi. Apropo, ati mai batut pe cineva pana acum ? Cati ani de puscarie aveti ? cati bani ati dat daca va place bataia. Eu nu imi cobor mintea la voi retarzilor, ca v-as da o intalnire cu politia sa va scot basinile alea de vagabonzi din cap, nimic altceva, dar nu am timp de pierdut cu toti derbedeii ca voi. Este chiar greu de inteles pentru singurul vostru neuron acest lucru, care se pare ca este in moarte clinica. Baaaa... aveti bani asa multi de dat pentru doua palme, un pumn ? sau daca nu ati fost pe la parnaie si va doriti din curiozitate sa vedeti cum este eu zic sa nu se mai umfle musciul pe voi cocosilor, ca poate chiar gasiti pe unu si va infunda rau de tot, sa vedeti atunci jmecherie pe capul vostru.
  8. Marinica se umflara muschii pe tine baiete ? sau vrei sa pui cainele pe mine ? Bai lache, eu nu bat oameni ma, le-o trag intelingent, nu ca voi vagabonzii sa caut scandal, vad ca mai nou te bagi si tu in seama aiurea in tramvai ca sa ce ? sau tu te crezi batausu din sloboz si vrei sa arati cat esti de jmecher ? Sa sti ca daca esti asa masiv si ai muschi ti-o iei de nu se poate, si nu trebuie sa va bata nimeni, defapt voi vagabonzii asta intelegeti, numai scandal si batai va trece prin mintea aia in colturi cretinoida. De a rezolva treburile inteligntu nu ati auzit, ca la voi pe maidan judecati fix o pula, nu realizezi ce se intampla dupa, doar sa dati cu pumnul sa aratati voi ce tari sunteti, dar dupaia cand cadeti la caca se cam duce jmecheria voastra, care defapt este tradus in mod corect prostie. Hai sictir in pula mea ca imipierd timpul cu voi aiurea gusterilor.
  9. Pai tu crezi ca cineva da apa la moara golanilor ? numai un golan lafel de retard ca el ar cauta scandal sa vada care este mai cocos dintre ei. Unu inteligent te face fara scandal, asta inseamna sa fi inteligent nu mafiot. Stiti proverbul cu prostul ? Nu trebuie sa iti cobori mintea la nivelul sau, iar cel mai inteligent cedeaza. Numai vagabonzii cauta scandal. Eu chiar ma distrez cu nataraul ala, imi place ca isi mananca ficatii, si sa vad golanul din el cum zice in spatele monitorului ca daca te prinde te face bucati
  10. Iti repet, sunt ceva mai inteligent si nu achesez la toti derbedeii de cauta scandal. Prostule, ti-o pot coace, dar chiar nu vreau sa imi pierd timpul cu distrusi ca tine, ca daca as vrea, ti-ai plange si zilele in care ai supt de la ma-ta.
  11. O sa cada na-ta si sorta la mine in pula mai repede, sau si nevastata daca esti insurat, dar cred ca esti un terminat sub 25 de ani care injuri si ameninti pe net. sa arati cat de vagabond esti tu. Bai muie-n cur, eu nu am ba alte conturi, nu am nr. postat pe aici, asa ca sugi pula fraiere. Bai lesinatule, nu imi este frica de asemenea derbedei ca ti-o pot inscena foarte frumos, asa cum ti-am promis, dar nu imi cobor mintea la nivelul tau, sunt ceva mai inteligent, si nu achesez la scandal ca tine si ca alti vagabonzi, eu le evit frumos, si ti-o trag de nu te vezi de iti plangi si zilele tale derbedeule ce esti.
  12. Ba lacke, sa ma anunti si pe mine cum ma intalnesti sau pe cine o sa cauti cand habar nu ai cine sunt. Bai muie-n cur, spune daca ti sa urat cu binele ca sa moara ma-ta daca nu ti-o fac, nu de alta, dar am oroare si boala pe golanii de tipul asta care injura si ameninta sa para mari "jmecheri" Daca nu sti, un baiat destept evita conflicte, nu cauta scandal ca derbedeii ca tine care nu judeca doua secunde cu neuronul ala singur pew care il au. Dar tu un handicapat pusti cordit ce vrei sa pari mare golan, ameninti si injuri ca faci si dregi, dar nu judeci ceva prostul familiei, ca s-ar putea sa ti-o iei de plangi dupaia ziua in care ai vrut sa pari marele ciumete. Nu ma fa ca iti dau intalnire si ti-o coc de iti plangi zilele dupaia fraiere. Ti-am ami zis si ti-o mai repet, daca ti sa urat cu binele sa imi spui, sau daca n-ai ce face cu banii in afara de ai da la curve Iti dau prostule intalnire si o sa ai surprize, dar nu ma cobor la mintea tuturor retarzilor pentru ca sunt mult mai inteligent ca tine derbedeu "jmecher" de net care te dai. Tu nu vezi ca nu judeci doua secunde prostul familiei, ca poti sa ti-o iei asa foarte frumos, si chiar nu bati pe nimeni, sau probabil ai sa sari sa bati politia care o sa iti dea ei niste pulane si o pereche de catuse sa iti scoata vagabonteala din cap. Sa ma anunti cand ma gasesti bai muie in cur, ca sa stiu sa stau acasa ca de regula nu prea stau ma intelegi ce zic bai laba trista. Imi place ca reusesc sa te"hranesc" bai taratura ordinara, tu esti ala de crapa de furie si reactioneaza ca un infantil injurand si amenintand ca face si drege. Te astept trepadusule !!!!
  13. Nu ma laud, asta am spus asa ca idee, ca se poate fute si fara bani daca esti putin jmecher vorba aia, adica sa ai papagal, sa sti sa vrajesti o femeie, sa o faci sa te vrea, si bineinteles sa te si placa. Asta cu datul banilor si sa futi mi se pare o tampenie, mai bine imi fac eu laba fara bani decat altele cu bani, si in unele cazuri foarte multi, mai bine prefer o escapada dasta cu plimbari in alte orase, futai nopti intregi, zile, mancat, baut, etc. Si stai linistit ca nu doar babele vor sa se futa de placere, sunt si tinere. Trebuie sa sti sa cauti, si mai bine zis unde, si sa fi oarecum norocos, bineinteles cu cele mentionate mai sus, si da, futi chiar GRATIS !!! dar trebuie sa fi si putin destept.
  14. Ba, nu ma speriii date-n mortii tai de agarici. Cum adica ne intalnim sigur ? fa-ma sa inteleg, ne intalnim contra vointei mele ? Su esti si tu un terminat care ameninti la capatul firului de internet la fel ca alti trepadusi. Ahhhhh. uitasem, tu un "jmecher" jegos care te dai mare ciumete, o sa imi cauti ip-ul si o sa vi peste mine nu ? ca asa mai jiceau niste zmei dastia ca tine frustrati. Zi ma in familia ma-tii cum ne intalnik sigur daca eu nu vreau ? Ba lache, nu ma face ca ti-o coc futu-ti familia in gura sa-ti fut sa isti scot harfele alea de vagabont care ameninta si injura pe internet. Daca chiar n-ai ce face cu banii spune, ca te rezolv, dai pe la politie, si daca ai orgazm, zau ca te las sa imi dai si doua palme, dar alea o sa te coste baban. Spune daca ti sa urat cu binele ca ti-o fac sa moara ma-ta.
×
×
  • Creează nouă...