Sari la conținut

wildwild6

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wildwild6

wildwild6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Esti la Iasi? Daca nu spune ne in ce oras te putem gasi, ca mi ai starnit curiozitatea , mai ales ca ma cam plimb prin toata tara
  2. Pune " frate Costello" aici numarul doamnei care face masaj....ar fi de mare ajutor pt noi toti astia cu dureri de spate. Multam anticipat!
  3. Nici o recenzie colegii despre fetilii care activeaza sapt. asta pe publi24?????. Nu-mi dau seama ce se intampla ( ca sunt sigur ca fetilii au clienti altfel nu ar fi atatea oferte)....oare sa nu stie colegii despre acest forum sau sunt mult prea depasiti de epoca internetului
  4. Depinde ce vrei...oferta e variata dar nu prea. Nu stiu nimic despre tipa de 35 ani de a aparut zilelea astea in publi24 si nici de "portugheza".....poate ne ajut vreun coleg cu recenzii.
  5. Poate lasi si o oferta cu servicii incluse Ms
  6. Regret ca am ramas...am crezut oarecum ca va compensa prestatia....dar acolo mai rau....lipsa de chef si implicare....o plictisita.... Sfatul meu: revizuieste-ti atitudinea pro client sau lasa-te!
  7. Daca te uiti atent nu spun nimic acele poze.....nu stiudaca sunt false sau doar facute in anumite pozitii ce o avantajeaza...dar iti zic ce am vazut la fata locului( nimic pt care sa merite 200 lei/f/ dar nimic.....40 kg, aprox 1,55 m , nu face anal, nu are sani mai deloc, inafara de igiena nimic nu e de 10.( din punctul meu de vedere.....poate sunt unii colegi carora le place acest fizic "very skiny/slimy"( iar fata de nota 6 - ceva acnee ascunsa de fond de ten si o cicattice destul de urata / de pe nas pe toata fruntea) REPET : nimic DEOSEBIT PT COSTUL ASTA SUPRAESTIMAT de ea sau de lipsa concurentei " in mintea ei"
  8. Nimic nu am testat din oferta asta. Primele 2 anunturi cred ca se refera la aceeasi tipa( aceleasi zone cu tatuaje )
  9. Da merci colegu'. Nici varianta de lux de pe publi24 de sapt asta nu e chiar" top" si in niciun caz nu recomand mai ales la 200 lei/f. Am un topic nou pe tema asta.
  10. Am fost azi aici.....corp de 14 ani ( in jur de 1,50-1,55 m inaltime si maxim 40 kg,sani cam 0,5 fff mici) igiena 10, locatie 7, NU face FK,anal, penetrari cu degetul/e, Face:CIM, COF, COB, GFE NOTA 5. UNA PESTE ALTA NU MERITA COTIZATIA ASTA( 200 lei) EVANTUAL 50% din ea adica 100 lei/f maxim. Nu recomand! Ps : are o colega care face si anal si e mai corpolenta si mai ieftina( am vazut-o la plecare)
×
×
  • Creează nouă...