Sari la conținut

danielen

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    137
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre danielen

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

danielen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

85

Reputație

  1. Multumesc! esti domn! dar telefon inchis 🙄
  2. Salut! ma poate ajuta cineva cu topicul fetei care era cu un bebe in locatie? parca tot schimba locatiile. era tinerica,simpatica din ce mi aduc aminte multumesc!
  3. De 3 zile incerc si nimic… Ana.. lucrezi?
  4. E plin de fete cu circuit inchis… trebuie sa le “citesti” doar eu ieri era sa fac o tipa “in circuit inchis” ceva studenta cred…. Statea si facea sondaje…. Era deschisa la “barfa” maxim aia e cu “circuit inchis” doar pt tine daca stii ce sa i spui… un 1000 1500 ron lunar si a ta e pentru distractii mai scurte… Ciao! Si succes!
  5. Salut! Stiti daca domnisoara mai activeaza? Tel suna dar nimic…. multumesc!
  6. Eu am fost acum 10 ani la ea :))))) Mama ce laba standard mi a facut :)) Fata de mine , ea scoatea si niste sunete false ca in rest parca mi am frecat o singur :)) Succes!!
  7. Eu zic asa... Indiferent de ce face sa nu face doamna ... cui place sau displace sa mai terminam cu forfota asta ca nu e productiva pt nimeni. Cine merge sa scrie ce a gasit... alba sau neagra.. si aia e In rest mai putine jigniri intre noi si catre dumneaei ... nu vad rostul Eu personal , am trecut pragul multor fete .... in multi ani... ca am scris aici sa nu ... treaba mea... si multe au dezamagit uimitor comparativ cu ce am citit de la alti colegi si am decis sa nu ma plang. Ca eu nu am cum sa l conving pe “nustiucare” ca o fata la care el a fost cu igiena “impecabila” la mine mirosea de ....m am prefacut ca ma suna Adrian Nastase si ca avea nevoie de mine urgent si am plecat dupa 2 minute de actiune... Colegul o sa spuna ca sunt eu al naiba cs mint .... Ca s peste ca stiu eu ce si ca nu e adevarat... Asa ca hai sa mai incetam cu forfota asta .... daca se poate ... Respect!!
  8. Vrei sa o apar si eu?? :))) Bai da prosti sunteti .... Cum nu poate romanul sa doarma de grija altuia Voi crapati ca doamna cere 300 si nu se fut€ Si... ca... are totusi si clienti Probabil ca ati vrea sa stiti daca sunt unii cu privilegii?? Va zic eu ca nu sunt .... si la final voi nu intelegi esenta serviciului prestat de ea. Nu e pentru oricine si punct. Daca eu imi dau drumul ca ma maseaza la glezna si aia imi place mie , restul nu ma intereseaza!! Daca vreau sa fut gasesc moca crede -ma !! Dar sa mi faca ce-mi face ea nu gasesc. Si asta imi place mie cel putin. Tineti-va comentariile pentru voi si nu deranajati inutil!
  9. Ba ai cam ramane surprins la cati o iau in serios..... Dece trebuie sa ne facem noi griji pentru altii?? Asta e valabil si pentru alte fete ... Daca nu mergea nu cerea 300 .... probabil scadea ceva Sau, face asta din placere :)))) , cine stie? :))) Poate banii ii doneaza unuI orfelinat Spor!
  10. Asta e tare :)))) peste .... doamna? Aici chiar Vb aiurea..... Dacă nu o Cunoaște-ți nu Vb aiurea .....
  11. Am încercat zilele astea telefonul ba suna bă nu suna Eu M am simtit F bine la ea in trecut Dar greu de găsit... ați mai trecut pragul?
  12. Arată F bine tipa E exact ce mi place Mai .... sănătoasă :D dar ma cam lasă rece când ma gândesc cine i a făcut pozele :)))
×
×
  • Creează nouă...