Sari la conținut

florinn85

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre florinn85

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oriunde si Nicaieri

florinn85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. GFE poate exista si fara sarut. Imagineaza-ti ca esti cu o iubita si ea este putin suparata pe tine si tu vrei sa o saruti si ea refuza. Nu poti sa spui ca nu exista GFE in cazul asta. Daca este suparata pe tine foarte rau,s-ar putea sa nu mai primesti nimic Asa ca,nu sunt de acord cu tine.
  2. M-ai deconspirat . Ce mai conteaza un manager in plus printre poate sutele de pe acest site?? Crezi ca are vreo importanta cine esti tu sau eu pe site-ul asta?? Ce conteaza ca eu sunt nou si tu esti o persoana "asa importanta" pe site-ul asta cu 2828 de postari?? Wow,ce tare esti!! Dar ce vad acolo??!! -183 puncte de reputatie negativa??. Se pare ca esti un specimen care creeaza probleme pe site-ul asta, ca nu degeaba luai tu minusurile alea. Stateam si ma intrebam asa, oare la cate minusuri de puncte vei fi banat(daca mai exista vreo regula in sensul asta) Trebuie sa-l intreb pe pisicutz.Uppps, am uitat ca-mi trebuie 200 de postari sa trimit PM."postati aiurea pt o colorare rapida" sau "fazan" parca era. Tare-n clont poate fi oricine pe site-ul asta (nou sau vechi),dar asta n-are nici o importanta. Dar gata, sa terminam cu polemicile ca poluam topicurile. Sa lasam loc de recenzii. Nu pentru asta este site-ul asta(pentru recenzii) sau ma insel eu?? Eu sunt nou pe site-ul asta,dar ma intrebam tu ce contributie ai adus site-ului asta de ai acumulat -183 puncte de reputatie negativa?? Este doar o intrebare retorica, nu-i nevoie sa raspunzi la ea.
  3. Da, cred ca ai dreptate. Sper s-o gasesti cu putin ajutor
  4. Eu zic sa te duci la politie si s-o dai disparuta. Le dai semnalmentele fetei si cine stie poate te vor ajuta ei s-o gasesti.
  5. "Dragule", daca imi permiti o remarca. Nu doresti cumva sa scrie eventual si numele lor reale,o copie dupa cartile lor de identitate , numerele lor personale de telefon, adresele de facebook, unde s-au nascut, frati sau surori daca au,daca au iubiti.... etc? Eu cred ca au scris destul de bine ce servicii ofera, preturile(cele mai importante lucruri), iar in privinta orelor cand sunt disponibile depinde cat de obosite sunt banuiesc, pentru a nu produce iar neplaceri unora cum s-a intamplat aseara. Sfatul meu pentru ele este in momentul cand nu mai vor (nu mai pot) sa primeasca clienti si vor sa se culce, sa-si inchida telefoanele. In felul asta toata lumea va sti ca nu mai sunt disponibile pt ziua respectiva. mada69 a pus niste link-uri cu serviciile lor si preturile(lucrurile cele mai importante) (se pare ca nu le-ai vazut). In linkurile respective ai o gramada de poze din picioare si recenzii ale fetelor. Sper ca ti-am fost de folos :-) Detaliile legate de varsta,inaltime, greutate le poti (puteti )afla de la telefon.
  6. Aveti voi (unii dintre voi) o boala cu tocurile
  7. Eu zic ca ar trebui sa cumpere o apa plata Summer ))
  8. " cuvantul tau de curva.... si cine draku are incredere in curve?? " Iti recunosti postarea, valens?
×
×
  • Creează nouă...