Sari la conținut

andreii9317

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andreii9317

andreii9317's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Astăzi mai lucrezi? As vrea sa îți fac o vizita dacă mai ai timp liber.
  2. A doua oară in doua zile. Ii place sa fie răsfățata cum zice și băiatul mai sus iar dacă insisti vei avea o mega surpriza, eu ma revanșai pentru ieri, doar nu rămân dator. De data asta, clara, îți dau -10 tot in ideea ca data viitoare va fi mai bine și sa am unde sa punðŸ˜.
  3. Mulțumesc! Ai fost magnifica😊. Nota 9.99 ca sa am unde adăuga pe viitor 😂.
  4. Vizitat acum câteva zeci de minute, primit la ora stabilită. Fata foarte ok și sociabilă, vorbăreață, apartament frumos, curat, aer condiționat in camera. Am fumat o tigara și apoi am trecut la acțiune. Oral realizat ok și cu atentie la zone adiacente, n-am rămas dator, am executat și eu și s-a udat foarte tare. Imediat am început și normal unde este strâmtă, foarte plăcut cu finalizare in balon. Am mai stat puțin de vorba, i-am lăsat cadoul și am plecat. Felicitări! Note. 8 oral ca sa fie mai bine data viitoare, 9 normal. Poate data viitoare încercam și un anal sa vedem cum va fi. Felicitări ADA și la multi ani pentru ieri, am uitat sa îți zic ðŸ˜
  5. Bai fraților era o gagica mai de mult poate o știți, era tare buna in ce face( ON, NP, AP) avea prețuri gen 100 finalizarea acum 4-5 ani și era la rotonda in blocul cu el greco etaj 3 sau 4 nu știu exact, blonda undeva la 1.70 55-60 kg ultima usa pe dreapta. Nu mai am nr ei cel vechi făcea finalizare orală GFE foarte foarte bun oral foarte bun, dar la un moment dat a dispărut gen prin Martie sau Aprilie. Ea zicea ca era din bals sau Slatina și avea 24 ani(acum 28-29) Avea anunț pe GDS cu user ceva genul llori... mai știe cineva ceva de ea? E retrasa, activează sub alt nume? Numărul era de telekom.
×
×
  • Creează nouă...