Sari la conținut

lemon dick

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

lemon dick a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 12 2012

lemon dick a avut cel mai apreciat conținut!

Despre lemon dick

Informatii Personale

  • Sex
    Male

lemon dick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

78

Reputație

  1. Daniela este cea vizitata de mine https://nimfomane.com/forum/topic/17996-dana-mcdonalddristor-0721608782/?do=findComment&comment=235089
  2. Poate sa jure si pe rosu ca sunt pozele ei, MINTE! Ieri am incercat sa ajung la ea. Locuieste intr-un bloc turn vav Penny Market de pe Luica. Am facut programarea regulamentar, cu o jumatate de ora inainte, am sunat-o de la Penny, mi-a spus sa traversez si sa o sun cand ajung intr-un parculet. Odata ajuns, am sunat, dar bineinteles nu a mai raspuns. Cum aveam treaba in zona, mi-am rezolvat problemele si am sunat din nou. De data asta mi-a raspuns si mi-a dat adresa exacta si numarul de interfon. Ajuns sus, mi-a deschis ascunsa dupa usa, o faptura ciudata, imbracata cu o rochita alba, cu tigara aprinsa in mana. Ii ieseau doua bete de picioare din rochita mini, care scotea in evidenta o burta diforma, si etala niste sani numarul 3, dar care pareau lasati. La fata nu este urata, dar nici nu m-a atras. Dimensiuni: 1,60/max 50 kg, 24 ani declarati, pare de mai mult. Toata combinatia este disproportionata, i-am spus ca nu seamana cu pozele, a sustinut ca sunt pozele ei. Locatia nu este atragatoare, dar am fost in altele si mai insalubre. Toate acestea, plus un mic semn pe buza de jos(pe care nu am stat sa-l analizez), m-au facut sa plec fara sa comentez. Bine ca de data asta am gandit cu neuronul, nu cu hormonul!
  3. Am incercat si eu sa ajung la aceste doua "studente". Locatia este la Dristor, vis-a vis de Mega Image. Am discutat la telefon si am fost atras cu o oferta de 80 lei pentru o finalizare oral si normal sau 120 lei pentru o finalizare care include si anal. Desi am spus la telefon ca ajung in 15 minute, bineinteles ca odata ajuns, nu a mai raspuns nimeni. A doua zi, un prieten care nu are cont aici, a reusit sa ajunga la ele, dar a fost refuzat dupa ce a intrat in casa. Noroc ca este un baiat fin si nu a facut scandal, dupa ce a traversat orasul. Studentele acestea sunt ciudate, iar MASTER BLASTER e si mai straniu. E de urmarit acest topic, sa vedem cum evolueaza.
  4. Am vrut un masaj adevarat urmat de sex, asa ca plin de speranta am fost la Dana: BRUNETA, 24 ani, 1.73 m, 53 kg, sanii nr. 3, ofer servicii de masaj profesional de relaxare, tonifiere, erotic combinat cu sex oral si normal domnilor manierati. Poze reale, discretie si igiena maxima, 0721608782 1 )unde ai gasit anuntul- eterna biblie AT 2 ) interval orar in care e disponibila- pana la 20.00 3) locatie-in spate McDonald Dristor, se intra pe un gang si mai mergi 20 m pana la scara ei. Eu am ajuns pe intuneric si nu am retinut bine traseul, asa ca atunci cand am iesit, m-am ratacit! Apartament normal, cred ca si locuieste acolo impreuna cu o colega mai purie, pe la 30-35 ani, are si ea anunturi cu masaj in zona Dristor, ar merge o incercare si la ea. 4) grad de curatenie- fata a facut dus inainte de inceperea programului. 5) aspect –e tipa din poze, inaltuta, 1,70/50, bruneta, creola (cu gene de tiganca), subtirca, picioare lungi, frumoase,fund obraznic, cu sani frumosi, ai ce tine in palma. Si la fata este placuta, fara a fi o frumusete, pacat ca are urme de acnee. 6) servicii- oral protejat, normal protejat, fara masaj. Masajul este in oferta telefonica, la fata locului incepe cu motive (si-a rupt o unghie) si nu face. 7) prestatie- mi-a pus de la bun inceput caciulita, si asta cu eforturi pentru ca veneam dupa cateva ore de stat in frig, fara nimic erotic in atitudine, oral protejat, monoton si fara talent, apoi normal numai clasic, motivand ca astepta musafirii. S-a largit neplacut de mult, a pus doua degete ca la trabuc, sa-mi dau drumul, fiind foarte larga. Am dat tare sa scap cat mai repede, in mod normal as fi plecat sa incerc in alta parte, dar eram in criza de timp. Cu toate astea este simpatica si o prezenta placuta, dar sexul este mecanic si neplacut, nu am facut click. 8 ) pret- 100 lei/finalizare achitati la inceput pentru o intalnire care a durat 30 min cu tot cu dusuri 9 ) impresii / concluzii- o bruneta/creola subtirica, care arata bine, dar fara nici-o legatura cu meseria pe care o practica. Poate sosirea musafirilor sa fie explicatia pentru lipsa de apetit sexual. Eu nu mai calc pe la ea, chiar daca e simpatica. 10 )Poze- nu sunt reale, dar neconcludente.
  5. M-am gandit sa incerc ceva nou si am gasit acest anunt: ANA, 24 ani, draguta si pasionala cu sani nr. 4 ofer sex oral, sex normal, pozitia 69, masaj erotic si de relaxare plus alte fantezii domnilor generosi si manierati. Foto reale, 0731575365/ 0762876874 1 )unde ai gasit anuntul- eterna biblie AT 2 ) interval orar in care e disponibila- non stop. 3) locatie-langa Calea Vitan, o straduta cu un magazin Jerry Pizza pe colt. Cred ca am mai fost aici, la o fata inalta si solida care avea referinte bune , dar nu mai tin minte cum o chema. Apartament cu 2 camere de lucru, nu foarte curat. In locatie mai erau 2 fete, cam tiganci, una mai urata si mai ofilita, cealalta mai draguta, vopsita roscat, parea **spam editat**. 4) grad de curatenie- fata a facut dus inainte de inceperea programului. 5) aspect –pare tipa din poze, cea cu parul lung. Are forme frumoase, sani maricei, tari, piele frumoasa, carnea tare, fund bombat, apetisant, draguta la fata. Satena, par lung, 1,60/56/24 ani, zice ea, mie mi s-a parut mai mare. 6) servicii- oral, normal protejat 7) prestatie- un oral bine executat, urmat de normal in cateva pozitii, stramta, chiar i-a facut placer, desi incerca sa ascunda faptul ca se simte bine. 8 ) pret- 60 lei/finalizare achitati la inceput pentru o intalnire care a durat 40 min cu tot cu dusuri 9 ) impresii / concluzii- o fata draguta si apetisanta cu care m-am simtit bine. Cred ca mai trec pe la ea, mi-a placut. 10 )Poze- par reale dar nu garantez 100%!
  6. Am avut chef de ceva nou si am gasit acest anunt: DENISA 23 ani foarte sociabila atitudine pozitiva pun pret pe igiena si discretie selectez imi plac domnii hotarati cu bun simt aspect foarte placut inalta, sani frumosi, garantez seriozitatea, 0767208184/ 0729435740 1 )unde ai gasit anuntul- eterna biblie AT 2 ) interval orar in care e disponibila- nu am intrebat. 3) locatie-pe o straduta langa casa de pensii/mall vitan. Un apartament in regim hotelier, cu holul de la intrare transformat in bucatarie, 2 camere mici dar cochete, semicuratenie, prosop curat, gel de dus, fara papuci. Mai sta cu o colega, Elisa, pe care nu am vazut-o. 4) grad de curatenie- nu afacut dus nici inainte, nici dupa actiune 5) aspect – e tipa din poze, roscata, draguta la fata, inalta, 1,72 m, sani nr 2 dar cu o forma tuguiata care mie nu-mi place, burtica anormala pentru varsta declarata de 22 de ani, piciare drepte, frumoase, piele alba, finuta. 6) servicii- oral, normal totul protejat. Pana acum a fost nomada, are locatie de cateva zile. 7) prestatie- cea mai proasta experienta din acest sezon. Dupa un oral slab protejat slab si mai mult manual, am incercat sa pun animalul pe mine, dar nu se misca defel, asa ca am pus-o capra si aici s-a rupt filmul. Avea un iz de Kandel, care mi-a mutat nasul, dar am rezistat cu stoicism pana la umila finalizare. Pacat ca arata cam de nota 8, dar faza cu nespalarea nu o recomanda. 8 ) pret- 70 lei/finalizare achitati la inceput pentru o intalnire care a durat 20 min cu tot cu dusuri. Nu stiu cat cere pentru o ora. 9 ) impresii / concluzii- o roscata draguta,tanara,dar nespalata. Nu recomand. 10 )Poze- reale.
  7. Incantat de recenziile pozitive de aici, m-am programat si eu aseara la aceasta domnisoara. Am ajuns in 15 minute de la discutia telefonica si mi-a raspuns spunand ca "s-a ocupat" si sa mai astept 20 de minute. Evident ca am plecat spre alte zari, unde am avut ghinionul de a nu mi se raspunde de loc! Pentru mine este teapa, dar o sa mai incerc, poate voi avea mai mult norovc
  8. Incantat de recenziile bune citite aici, am vizitat-o si eu pe: ELENA, aparitie noua, domnisoara dulce si educata, te astept intr-o locatie intima si curata pentru a petrece clipe de vis. Poze reale facute in locatie. Zona centrala, caut colega, 0763843812 1 )unde ai gasit anuntul- eterna biblie AT verificat in site 2 ) interval orar in care e disponibila- nu am intrebat. 3) locatie-zona Unirii, a fost descrisa déjà, mie mi s-a parut civilizata, curat, prosop curat, mare, nu am nimic de reprosat 4) grad de curatenie- fata a facut dus inainte de inceperea activitatii. 5) aspect –e tipa din poze, are un par lung, demential, chip placut, angelic chiar, este cea mai finuta si draguta escorta din ultima perioada. Corp subtire, sani mici dar frumosi, piele alba frumoasa, carnea tare, fund bombat, ar merge penetrat. 6) servicii- oral neprotejat, normal protejat 7) prestatie- am facut conversatie la inceput, chiar daca era adormita si am aflat ca este colega cu Karina, celelalte fete au plecat undeva pe Cantemir. Oralul neprotejat, facut regulamentar, fara atentie la zonele alaturate, fara alte artificii. A gafait putin la inceput, apoi a devenit mai normal, cred ca a simtit si ea ceva. Mi s-a parut stramta la normal care a fost in diverse pozitii, facut cu placere! 8 ) pret- 100 lei/finalizare achitati la inceput pentru o intalnire care a durat 35 min cu tot cu dusuri. 9 ) impresii / concluzii- o fata finuta si frumoasa buna, cu care am facut click si m-am simtit bine. Sigur mai trec pe la ea, desi a devenit foarte solicitata. 10 )Poze- REALE!Nu are rost sa mai atasez, pot fi vazute mai sus.
  9. Incitat de pozele frumoase care apareau saptamana trecuta in AT si avand confirmarea colegilor ca este “de bine”, am vizitat-o pe Alexandra. Din pacate numarul pe care am contactat-o nu mai apare in AT( 0769459800) 1 )unde ai gasit anuntul- Biblie verificat cu site nimfomane 2 ) interval orar in care e disponibila- nu am intrebat. 3) locatie-Dimitrie Cantemir, al treilea bloc pe stanga cum te duci spre Sincai, dupa Budapesta. Apartament cu doua camera, curatel, am vazut si mai rau. Mai sta cu o colega, mai in varsta, aprox 35 ani, tot blonda dar mai scunda si neinteresanta. 4) grad de curatenie- fata a facut dus inainte de inceperea programului. 5) aspect – nu stiu daca e tipa din poze, dar seaman la conformatie, are sani mai mici, nr 2 blonda-saten, 1,72/60 ani, piele frumoasa,alba dar solarizata. Solida, departe de a fi grasa, carnea tare, fund bombat, apetisant. La fata este foarte draguta, genul de femeie dupa care intorci capul pe strada. 7) prestatie- am incercat sa fac putina conversatie, dar nu am facut click cu ea, a fost destul de rece la inceput, aveam senzatia ca am deranjat-o. Oralul neprotejat, facut fara pasiune, fara atentie la zonele adiacente. Dupa ce s-a acomodat cu mine, a devenit calda. Normalul a fost in doar cu ea deasupra, mi-a placut foarte mult cum arata ca animal si am finalizat imediat. 8 ) pret- 100 lei/finalizare achitati la inceput pentru o intalnire care a durat 40 min cu tot cu dusuri. Pentru o ora. Cere 150 lei 9 ) impresii / concluzii- o blonda buna, cu un corp foarte frumos, cu care m-am simtit bine chiar daca a fost foarte distanta la inceput. Cred ca mai trec pe la ea, mi-a placut. 10 )Poze- nu stiu daca sunt reale dar sunt foarte apropiate de realitate !
  10. FRUMOASA si sexy. Imi place sa te scap de stres si sa transform timpul petrecut cu mine in momente de placere si extaz. Imi place sa iti ascult fanteziile si sa le transform in realitate. Sunt stilata si educata, 0734194938 Am vazut aceste poze frumoase pe AT, care pareau reale si mi-am incercat norocul. Am dat telefon si mi s-a recitat poezia: ofera servicii de masaj, oral si normal pentru 100 de lei, e de gasit in spate la Mcdonald Dristor si sta pana la ora 20.00. Are 1,73 inaltime, sani numarul 3, pozele sunt reale. Dupa ce am stabilit ca ajung in 20 de minute, am pornit la drum plin de sperante. Ajuns la McDonald sun pentru adresa exacta si imi spune ca a venit cineva intre timp si este ocupata si ea si colega ei! Daca vreau, pot sa astept o ora si ma primeste si pe mine. Bineinteles ca am plecat. Concluziile le trageti singuri!
  11. Colegul meu le-a vizitat saptamana trecuta cand aveau locatia pe Mircea Voda. El a precizat ca pozele de la nr 0764364802 se refera la Miruna, care nu se vede ca e bruneta, iar formele din poza nu le-a putut detecta, era imbracata in hainele de strada, cam lalai de altfel. Acum este clar ca pozele sunt false, dar probabil seamana cu persoana la care facem referire.
  12. Domnisoara de mai sus este colega cu Miruna: MIRUNA, studenta, 23 ani, 1.70 m educata, vino in compania mea pt. a petrece clipe fierbinti alaturi de mine, sex oral deep neprotj. normal in pozitii excitante, fantezii, 69, noua pe site, pasaj Marasesti, 0764364802
  13. La solicitarea unui confrate care nu are acces la mail, dar foarte activ in domeniu, postez in numele lui aceasta recenzie, pentru care garantez, cu mentiunea ca vizita a fost efectuata saptamana trecuta: SHOW incendiar cu 2 fete, blonda si satena, ne place sa te scapam de stres si sa transformam timpul petrecut in momente speciale, asa ca nu ezita poze reale 100%. Caut urgent colega. Camera de Comert,0751897379/ 0765309988 1)anuntul gasit pe AT 2)interval orar: incepand cu ora 13 pana seara tarziu; 3)locatie: pe Mircea Voda, chiar pe coltul cu Camera de Comert,dupa restaurantul italian, cum vii dinspre Decebal, pe dreapta. Apartamentul are 3 camere, o curatenie aproximativa, cam auster mobilat. Baia e cu cabina de dus, care functioneaza la cerere, un sapun lichid la chiuveta. Destul de curat, gresie si un prosop curat pe jos, in dreptul chiuvetei. Mi s-a recomandat o igiena sumara, doar a membrului. 4)grad de curatenie. Fata tocmai venise la lucru, era in haine de strada, a intrat la dus si a revenit cu un prosop in jurul soldului, apoi am intrat eu, cu spalatura sumara- de fapt facusem acasa dus.Impresia de curatenie a fetei este certa, nu miroase absolut deloc, mai putin vizita la coafor pentru vopsit recent parul.Patul mare, nu scataie, cu cearsaf curat si dupa act, s-a apucat sa-l schimbe. Prosopul mic, dar curat si aspru. 5)aspect:Ana, 23-24 de ani,blonda, fata tip kermit, bine facuta in sens sportiv, fara nici o cuta, piele intinsa si fara urma de celulita sau coaja de portocala, vorbareata si comunicativa, am vorbit putin despre prietenul ei.Poate un pic autoritara, sau profesionista, in orice caz stie exact de ce se afla acolo si ce are de facut, adica bani. Unii zic k ar fi grasa, dar mie mi s-a parut bine facuta, tare si in forma fizica buna, tatuaj pe antebratul drept.Sanii 3-4 bine ancorati pe piept, tari, fara vanatai.Rasa total, la cuni nu mirosea absolut deloc, in ciuda simturilor mele foarte bine dezvoltate.Ea zice ca e foarte stramta, nu am apucat sa vad. 6)prestatie: de la inceput am convenit un anal, dar am fost conditionat de vizualizarea dimensiunii. Am inceput cu un oral protejat-la cerea mea-care a decurs binisor , a zis ca nu face finalizare orala, apoi un 69 bun, mai ales ca i se intarise clitorisul perfect.In timpul acestor exercitii se mai oprea sa ma intrebe cate ceva, daca e bine, cand trecem la cealalta parte, fapt care m-a enervat putin, dar am supravietuit.La momentul oportun, s-a geluit cu durex din abundenta si si-a introdusa-o direct in anus, cu mici precizari, legate de amplitudinea actului.M-am conformat, mai ales ca introducerea a fost lina si fara dureri din partea ei. Gemete erotice, nu parea ca o deranjeaza prea tare, dar ca se astepta la o ejaculare mai rapida.M-am concentrat dupa cateva minute si ajutat de stramtoare si de imaginea musculoasa si incordata a spatelui, parul blond si gemete, mi-am dat drumul. Si-a scos singura prezervativul, in mod natural, adica fara sa se jeneze sau sa se ascunda- culmea, nu mirosea nici acum, si a plecat la baie, nu inainte de a-mi da doua servetele umede. 7)pret. 100 normal, 150 anal, banii inainte 8)impresii: Draguta, vorbareata, mi-a dat numarul ei de tel, fara ifose, profesionista, merita revizitata. Cuibul mai are 2-3 piese ce par conlocuitoare, dar din discutiile cu subiectul, am inteles, ca una dintre ele, Miruna, o filiforma bruneta cu gatul lung si gura mare e o vedeta pe acolo si cine se duce pe la ea, renunta la celelalte. Voi merge sa verific. Mai e una horror, 30+ neagra cu un cur mare si celulitoasa groaznic, dar care la telefon avea un glas suav, noroc ca au venit astea sa ma salveze. 9)Pozele de la nr asta de tel o arata pe Miruna, nu se vede ca e bruneta, dar formele din poza nu le-am putut detecta, era imbracata in hainele de strada, cam lalai de altfel.
  14. Ana, o bruneta placuta: 1)unde ai gasit anuntul- eterna biblie AT 2) interval orar in care e disponibila- nu am intrebat, dar sta pana mai tarziu 3) locatie-Pe Cantemirl vav shaormeria Dristor, al treilea bloc, cel proaspat renovat. Apartament cochet, cu doua camere, mobilat cu gust, modern, foarte curat, pat-canpea maricel care nu scartaie, baie cu apa calda , gel de dus, prosoape curate si uscate. Sta impreuna cu o doamna blonda, 35 ani, draguta si ea, dar nu este genul meu. 4) grad de curatenie- fata este curata, miroase frumos, curatenia si ordinea sunt la ele acasa. A facut dus inainte, dupa a stat cu mine pana am plecat. 5) aspect – o doamnita de 29 de ani, aproximativ 1,65 inaltime, putin plinuta pe coapse, burtica cu carnea cam lasata si incretita, dar nu m-a deranjat pentru ca este placuta la chip si zambeste tot timpul. Sani putin lasati dar taricei, nr 3, ai ce tine in mana, carnea tare, pielea fina si aromata. La fata este interesanta, fara a fi o frumusete, are ceva special si usor pervers. Este alba, vorbeste frumos si corect gramatical si tine foarte mult la curatenie si respect reciproc. 6) prestatie-a inceput cu un fel de frecat cu sanii pe piept, apoi a coborat catre Jimmy pe care l-a invaluit cu sanii, frecandu-l usor si placut. A lucrat la un salon si are miscarile specific de masaj erotic, numai bune pentru intaratare. Apoi a urmat un oral foarte soft, nu se pricepe sau nu ii place. Am pus-o deasupra si a inceput sa deseneze opturi, sa se frece, ceea ce a mai ridicat nivelul prestatiei. Am intors-o in misionar unde s-a frecat temeinic pe lindic si s-a tras hotarata de sani, ceea ce mi-a creat o senzatie de mare profesionist. Am finalizat pe la spate unde iarasi s-a miscat bine. Totula fost asezonat cu usoare scancete de placeer,pentru mandria mea sper ca neprefacute. 7 ) prêt- 100 lei/sedinta achitati la inceputt pentru o intalnire de o jumatate de ora pentru o finalizare. Pentru o ora tariful este de 150 lei. Nici vorba de 60/120 cum spune un antefutac! 8 ) impresii / concluzii- o doamna placuta care face dragoste dar nu cred ca mai repet prea curand experienta. 9 )Poze- reale, chiar asa arata, dar m-a primit altfel imbracata, la fel de sexy.
×
×
  • Creează nouă...