Sari la conținut

pojarnicul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pojarnicul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

pojarnicul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

52

Reputație

  1. O pauza bine meritata, și o sa revii cu forte proaspete. Vacanta plăcută și o zi de naștere cât mai frumoasa.
  2. Bună , pe când marea revenire ?
  3. pojarnicul

    Indisponibilă

    Bună seara , azi am marcat o vizită la Nikol-Nik și sincer sunt plăcut impresionat , o făptură slim , cu sânii mici dar interesanți , plăcută , comunicativa și sincer mi-am luat energia lipsa înainte competiție. Mulțumesc pentru restart. Note. Locația . 8 ok Fata . 9 Oral Neprotejat. 9 mulțumitor , plăcut Normal.nu a fost căzul .
  4. Tot asa faci friptura de piept de pui pentru peste... 😀
  5. Serena ar fi bine sa ne incanti cu cateva fotografii.Multumim!
  6. Astazi am avut placerea de a o vizita pe Flori, daca tot a venit in Iasi, si nu imi pare rau. La fel de sociabila si placuta cu servicii de calitate. Placut impresionat am ramas dupa aceasta vizita. Locatie 10 Atitudine 10+ Aspect 10 ON pentru mine 10 NP....intileranta la prezervativ deci pas. Igiena 10+ Platit 150. Pe deplini meritati. P.S. Si restu este secretul nostru.
  7. Du-te si sa vii cand o sa iti spunem noi !
  8. Cand va fi revenirea un Iasi? Astept cu nerabdare.
  9. Anastasia era o singura fraza de spus, "îmi cer scuze!" și reprogramam nu era problema dar sa stau 20 min sa aștept un semn, nu prea mi se pare normal. Înțeleg ca poate nu-ți era bine dar măcar o la muream și atât. Imo cer scuze dacă ți-am pricinuit probleme.
  10. Delia, rusinica, am avut alaltăieri o programare la 2, am sunat de ma luat toate cele și nici măcar bunul simt sa răspunzi sau sa motivezi cumva. Nu face bine la portofoliu.
  11. Bună lume, astăzi am reușit sa ajung la Flori, sunt foarte incantat, și plăcut surprins de primire, atitudine și prestație, și poate ma știți din recenziile trecute ca nu fac rabat dacă ceva nu îmi place. Totul a decurs ca la carte, punctualitate, primirea a fost făcută placut. Flori este o drăguță, ai ce discuta cu ea.Mi_a ascultat of-ul și asta a dat de înțeles ca este o femeie cu un caracter plăcut. Mulțumesc Flori. Note. Locație 10 ai tot la dispoziție Oral neprotejat. 10+ umed, adânc placut atenție la sateliți. Normal din păcate după servici de 24h nu prea am functionat Gfe.Exact cum as fi făcut cu iubita. Sunete frumoase și fără falsitate. Igiena 10 m Mi-a plăcut mult pasarica, epilata impecabil, miros plăcut și gust idem (Na cum i-am spus și lui Flori "noi bărbații ieșim din pizda când ne naștem și ne rămâne gustul și mirosul, de asta ne place mult") Halat 300 bine meritat. Mulțumesc și aștept sa revin cât mai curând cu forte noi.
  12. Dacă tot este un forum unde se fac recenzii, comentarii și sugestii, nu înțeleg de ce se ia atât foc.... BELLA dacă vrei performanta fa performanta ca este pentru portofoliul tău.... Am făcut acea recenzie sa știi unde te afli.... Ai luat foc.. Deci vorba romanului "hotul striga hotul!". Te-ai incriminat singura răspunzând în acest fel.... Deci mai învață, este pentru tine și pentru afacerea ta...din greșeli se învață și din critica se câștigă experienta. Nu voi repeta experienta pentru ca, mi sa părut de prost gust în primul rand ca ai refuzat o ora..... După ce eu la telefon am spus,lipsa de comunicare și interacțiune... Graba care duce la lipsa de respect pentru clientul care plătește. Dacă tot o faci Fă-o asa cum trebuie și o sa vezi ca ai sa te ridici foarte sus, ai potențial dar nu îl exploatezi. Asa ca No Offence
  13. Și tu erai ala ca a urcat după ca îți era foame....
×
×
  • Creează nouă...