Sari la conținut

lorenalovvee

Neverificata
  • Număr conținut

    729
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

lorenalovvee a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 11 2017

lorenalovvee a avut cel mai apreciat conținut!

Despre lorenalovvee

  • Dată Naștere 26.04.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    0730163270

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lorenalovvee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

903

Reputație

  1. Eu in momentul asta ma deloghez. Vad ca ma uraste toata lumea pe forum. nu am voie să îmi pun o poza fara sa ma jigniti. Rămâneți cu dobre. Eu o sa ma promovez pe alte situri unde nu sunt huiduita zi si noapte.
  2. Eu in momentul asta ma deloghez. Vad ca ma uraste toata lumea pe forum. nu am voie să îmi pun o poza fara sa ma jigniti. Rămâneți cu dobre. Eu o sa ma promovez pe alte situri unde nu sunt huiduita zi si noapte.
  3. Imi postez o poza.. .sunt jignita. Imi scriu programul..sunt jignita. Imi postez serviciile...sunt jignita. Toate au voie sa se promoveze cu poze si servicii. Numai în capul meu sariti cand ma promovez. Pt care motiv?
  4. pt? Ca sunt jignita zilnic ..zi si noapte? Când eu cu domnii care imi vin in locație ma comport exemplar.
  5. motivul e ca fac suficienți bani si aici incat nu am de ce sa plec. Dar tu esti prea prost ca sa realizezi asta. Cred ca isi blesteama mata zilele ca te.a căcat in loc sa te avorteze.
  6. Raspund in aceiasi manieră cum mi se vorbeste. Eu pot fii cea mai dulce..dar nu permit nimănui sa ma calce pe cap..atunci schimb si eu foaia cand sunt jignita si ma transform din ingeras in demon.
  7. E...uite asa ..babardierule...cu poza postata de tine esti pe gustul meu. Cand postezi poze cu dobre ...pt umilire....te consider prieten.
  8. Ma adresez labarilor de pe acest forum, nu tuturor membrilor si clientilor. Credeti ca imi împiedicați munca cu jignirile si calomniile voastre? Va agitati degeaba. Domnii care au fost la mine si ma cunosc Personal imi stiu aspectul, prestatia si comportamentul. Voi rămâneți cu nervii tociti si coaiele umflate iar eu cu pizda fututa si bani in buzunare.
  9. iti dai seama...tu crezi ca ma jignesti ca restul labarilor de pe acest site mizerabil. Hoooo mai futeti.va ca faceti atac cerebral de atata abstinenta sexuală. Nervosilor. Ma kk pe jignirile voastre, retardatilor. Nici la cur nu le pun.
  10. cum am zis..ma pis si ma kk pe parerea ta.
  11. sigur. Pup. Te astept cu mare drag. Daca nu raspund imediat, inseamna ca sunt ocupată si dupa aceea eu nu sun inapoi ca nu vreau sa iti fac probleme. Mă găsesti L-S 11-21. Pup
  12. Buna. Detalii despre preturi si servicii la telefon. Aici nu avem loc de labarii batuti de soartă. Mă găsesti la nr de tel..0730163270 in noua mea locație din zona Tineretului. Te pup si te astept.
  13. nu labarule. Nu sunt supărată chiar deloc. Mă distrez pe seama ta cand vad cat esti de trist si nefericit. Te.a futut azi.noapte nevasta.ta sau tot coaiele umflate le ai? Ca esti cam nervos si lipsa de sex dăunează grav sănătății mentale.
  14. Amărăciune, da.ti afara toata frustrarea ca o sa pocnesti. Crezi ca daca ma jignesti pe mine ...ma afectează cu ceva? Nu, doar dovedeste cat esti de nefericit si mort in laba. Nu ai nici un drept panarama sa ma judeci tu pe mine, băgați.as sloboz in gat. Vezi.ti de nevasta.ta pe care o înseli ca un nenorocit ca de atata sunteti buni...sa mințiți, sa înselați, sa platiti fanteZii de care nu aveti parte acasa. Eu ma kk pe parerea ta. Esti doar un sărac cu duhul, ca daca ai fii..bărbat..sigur pe tine nu ar trebui să apelezi la escorte ci ai avea de..toate..acasa. Mă pis si ma kk pe parerea ta despre mine. Esti prea ..nimeni..sa ma afecteze.
  15. tristule, se vede de la o posta ca esti nervos de atata labă. Ia zi, amaratule de cand nu ai mai bagat pula in pizda? Ca scrii sub un nickname nu te face zmeu....esti un curvar că altfel nu ai avea ce cauta pe un forum de curve. Nu va mai ajung nevestele, vreti pizde, cururi, anal kk, in loc sa va vedeti de casa si familiile voastre. Iar eu sunt liberă sa fc ce vreau cu cine vreau si sa ma fut cum vreau ...si nu am de ce să dau raport si explicatii nimănui. Cui nu ii convine, sa si.o ia la muie.
×
×
  • Creează nouă...