Sari la conținut

tarabostesdacicus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tarabostesdacicus

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Tampa, Florida

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

tarabostesdacicus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

91

Reputație

  1. Dialogul surzilor. Fiecare scoate din context si prezintă povestea sau narativul care-i convine. Bine punctat @Subteranaa Ce spun Ally Rox si alte cateva asemeni ei se aplica in cel mai bun caz acelor fete/femei pe care le-am numi profesioniste. Dar sa avem pardon, cate din prestatoarele de la noi se pot incadra in categoria aceasta? 10, 15% in cel mai bun caz Restul, fara suparare, de la limbajul de mahala si pana la educatia sexuala care lipseste [avem exemple cu duiumul aici pe Nimfo ca sa nu aduc vorba de Publi], restul sunt varză. Ce vreau sa spun este ca munca de sex-worker este nereglementata in Ro. Pe cale de consecință, nu exista coduri de procedura (care sa includacsi prevederi privind screeninguri de sanatate) nu exista sindicat, nu avem un set legal de standarde, in afara celor care se transmit din gura in gura sau din diverse surse neoficiale. In cel mai bun caz instructajul si know how-ul, daca nu vine din aceste surse, este furnizat de peste, iubi, codoaşă sau mai stiu eu care personaj introduce fata pe circuit. Majoritatea fetelor care se apuca, nu au nici un plan, multe cred ca daca se fut in cur neprotejat nu pot lua nimic... Asa ca mai subtire cu pianul pe scari. E plina industria asta de bombe BTS, de țărancuțe băgate la produs, care se sterg cu șervețele umede intre clienți, care au finalizarea la 20' (va inchipuiti igiena), de fomiste care pentru o suta in plus mai fac cine stie ce. Asa ca, respect pentru fetele care au siguranta personala si implicit a clientilor in prim plan. Dar nu mai apărați ca amazoanele puhoiul de zăpăcite amatoare care se fut pe bani intr-o industrie subterană nereglementată.
  2. Coaie ai o problema. Gaseste-ti o prietena. Insoara-te. Daca esti insurat, trage-ti o amanta. Daca te orientezi si ai cu ce/cine, futi cand vrei tu. Curvele ar tebui sa fie exeptia/ iesirea din cotidian, nu norma. Sau fa-te peste.
  3. Vorba lu Georgică din Seinfeld: "I always wanted to pretend to be an architect" Asa si cu Magnificu - intotdeauna ti-ai dorit sa te prefaci ca esti statistician, nu? Niste tabele cu rezultatele hobbyului tau cand ne dai si noua?
  4. Ca sa vedeti limbaj aci. 85 de kile, numsi muschi😁
  5. Asta daca generalizam. Da si aici gasesti maiI multe feluri. Is alea care lucreaza deschis, de stie tot neamul ca se fut pe bani. Se apuca din adolescenta si la 50 de ani tot la produs sunt. Cazuri pierdute. Sa-mi spuna si mie cineva cum ar putea sa aiba o familie normala in societatea asta a noastra. Apoi is cele care lucreaza pe ascuns, au viata dubla. Se mai lasa, iar se apuca. Daca nu reusesc sa schimbe macazul, ajung sa se prajeasca de tot dupa o vreme, de atata teatru, dublare de personalitate si abuzuri. Barbatii din viata normala sunt priviti mai mereu din prisma expetientei de prostituata. Niste porci infideli si fetisisti. Pana la urma, sunt oameni si oameni. Avem tendinta sa judecam si sa fim moralusti, chiar si aci, pe un sit de curve si curvari. PLM
  6. Io nu inteleg de ce tre sa terfeliti numele Loganului atat de tare, prin asociaerea cu personajul amintit. Nici MCV nu merita sa fie privit asa.
  7. Cum o fi definit luxul, nu stiu ... O fi lux, lux, din ăla, de la Digi. Are topic la testate si limbaj "dă grand lux" https://nimfomane.com/forum/topic/141634-angelinagalati-0759841695/ aviz amatorilor
  8. Ms. As mai face, dar am o problema cu atrnatorii si lingaii. Asta nu e generalizare, e o constatare. Critica de mai jos nu ti se adreseaza, chiar dsca mi se pare ca esti cam dulcegaros - no offence. Inteleg sa-ti placă unuia o fată/ femeie, dama de consum. mai ales daca il fute, pe el sufletul singuratic. Dar cand vad cate note de 10, 10+, 20 etc se dau, innebunesc. Poezii, de dau in diabet. Daca l-a futut, retine, pe bani, asta nu e motiv de superlativ. Atunci visurilor lor, ce nota ar primi? Un pic de realism nu stica. Daca faci o remarca critica uneia, sar o multime de farisei in cap. Plm la noi piata nu se poate autoregla deoarece suntem dezinformati. Mi s-a intamplat de atatea ori sa ma aeunc la cate o fata laudata pe aici de ziceai ca e doua venire a Mantuitorului si dupa ce a deschis usa si gura sa fug cat ma tin picioarele. oricum ms de recomandare. poate mai fac. Spor la futut femei cumiti doresti.
  9. Hai noroc. Am zis acu vreo doi ani ca nu fac recenzii da plm, mai merge cate una. am fost luna trecuta la Nicol, care e vopsita blond, dar pe care o stiam dinainte. De prins am prins-o la telefon, cam din a treia incercare pe ziua aia. Locatia o imparte de mult cu Raluca, care sincer nu ma atrage. Patul e rupt, are o stinghie care iti intra in cur cand stai pe spate, cand ti-e lumea mai draga. nota 8 pentru locatie. Duduia 9 - o pustoica pe la 24 de ani, slim, cu un corp misto si cateva tatuaje. Oral - 7 nu prea e puntul ei forte. Normal - 9, e futacioasa rau, daca o prinzi bine dispusa. Ti-e mai mare dragul sa vezi cum joaca in pula corpul ala misto. Igiena - 10, am bagat putin botu la savarina, nimic suspect. Nu accepta degete. Amenda - 400, cam mult dar daca te uiti la media de pe Bucuresti, care a crescut nejustificat, atunci nu mai pare. Oralul slabut, care aveti vise cu supt, nu va duceti. As recomanda la cei pe care-i tin pula si coaiele sa prelungeasca normalul care e misto tare. Spor.
  10. Tare asta! De pișat si de căcat pe voi, banuiesc ca nu sunt activitati injositoare, cel putin pentru ea.
  11. Bă fată, bine ca ti-ai dat arama pe fața, asa mai aflam si noi unde sa NU dam banii. Tine-o tot asa, fii dură!
  12. Pe bune. Doar ca era cololata Safari. pedalam la ea pe la 3-4 ani.
  13. tarabostesdacicus

    Panică

    Nu știi bre ni’ca... Se zice și se scrie “dupe” Incultule
  14. In caz ca nu stiai oligofrenu asta de rege nebun/musser e vinovat de retragerea escortei Carina. a hartuit o pana a cedat
×
×
  • Creează nouă...