Sari la conținut

groupper

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    159
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre groupper

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

groupper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

61

Reputație

  1. Salut, Imi poti lasa te rog datele de contact ale lor pe [email protected] ? Multumesc
  2. Depinde de banca care a emis cardul. Spre ex cu card de credit emis de Garanti Bank, n-a mers. Card de debit emis de Unicredit nu merge, imi apare pe internet banking ca incearca sa imi ia 1 leu si atat. Eu am reusit sa platesc cu card de debit emis de ING.
  3. Ai perfecta dreptate. Eu eram in drum spre Dedeman sa cumpar ciment ca sa edific un templu in onoarea omului. Daca futea tot ce a enumerat acolo ma inchinam la el sa ma ajute si pe mine cand ma fac mare sa am banii sa fut macar juma' de lista. Cel putin o treime nu mai activeaza.
  4. Facut cunostinta inseamna vorbit sau futut?
  5. Daca te uiti pe threadul cautsponsor vezi ca e discutata acolo. Eu am capsat-o acum vreo 2 saptamani. Oralul nu m-a impresionat ( cam uscat pt gustul meu ) dar in pula se misca bine. Anal nu face deloc. Nu imi place mutra ei, carnita tare pe ea, cateva tatuaje. Raportul calitate / pret in cel mai fericit caz e mediocru.
  6. Freya? M-as baga si eu la ea n-arata rau in poze. Cu 99% ai dreptate ca-s numai gunoaie la pret de virgine.
  7. La iesire sper ca se va fute si ca se va fute bine. Tare imi e teama ca si fetele o sa sara cu super scoruri avand in vedere ca vor fi multe perechi de coaie pline ochi. Sa futeti bine! Sa futeti cu cap!
  8. Nu m-am suparat dar intrebi de banii dati la curve acum 12 ani. N-am un soft Curv Banking sa scot extras sa iti spun cat era muia atunci. Nici Unicredit nu imi mai da extras de acum 12 ani. Oricum daca faceam totalul banilor dati la curve acum eram in depresie cautand ceva cu care sa imi tai venele vazand cati bani am aruncat.
  9. Nu ma intrebi si cat era kilu' de lapte si franzela ori biletul de RATB? Pula calului mai stie cat era muia atunci. Ce iti pot spune cu certitudine e ca aparusera pe piata mai multe tipe, multe civile dornice sa faca un ban.
  10. Daca nu ne-o trage cu un lock down Sica Mandolina sau cine o fi la putere dupa alegeri ma astept la sezon bun de MILF in decembrie. Astea or sa aiba nevoie de bani pt sarbatori. De la studente mi-am cam luat gandul ca odata cu invatamant la distanta sunt la parinti prin provincie si chiar daca ar vrea sa se futa pe bani nu prea au cum.
  11. Anticipeaza pe pula mea. Nu anticipeaza nimic. A iesit iphone 12/14/16/18 si il vor. Ca sa il ia au crescut preturile. Il iau azi, il scapa pe jos maine iar poimane gasesc un prost dispus sa dea minim 200 euro / ora caruia sa ii suga pula in scarba. Vina e a celor care se cred zei ca dau 200 euro pe o muie mediocra nu a fetelor care cer.
  12. Ma duceam eu. Singurul lucru care s-a schimbat before and after 2008/2009 era ca a crescut numarul de femei din care sa alegi. Preturile in mare nu se schimbasera. Erau mai multe civile dornice sa faca un ban si multe studente care in perioada sesiunii cand le trebuiau bani de restante veneau fara sa comenteze. Atunci vanam pe fostul noi2 si placere.ro. Pe seeking erau putine.
  13. Ii stiam FB-ul, am cautat-o acum si nu mai apare, cred ca l-a inchis.
×
×
  • Creează nouă...