Sari la conținut

icediveqoest

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre icediveqoest

icediveqoest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Buna iubita! Ma intereseaza un show lesby si daca faci Anal. Multumesc!
  2. Ieri am avut chef de putina relaxare si am ales sa ma duc la Andra .... Pot sa spun ca am ramas placut surprins de cum vorbeste la tel ( asta in primu rand ) ...foarte draguta si cu mult bun simt. Locatia super OK, foarte curat, in camera plin de aparate mirositoare si o atmosfera foarte buna. Una peste alta parerea mea e ca am sa revin pentru ca nu am avut prea mult timp la dispozitie si am plecat foarte repede.. Locatie 9 Prezenta 10 Oral 9 spre 10 Normal 10 Gfe 10 Sarut 10 Multumesc frumos Andra si o sa ne revedem cu siguranta!
  3. Poate imi poti spune si mie pretul pentru 1h si daca esti disponibila intre 16 si 18 azi. Multumesc! PS: daca ma ajuti si cu locatia ar fi ideal, nu pot suna in momentul asta, am sa sun cu max o ora inainte sa vin..
  4. Buna iubita... te rog sa imi spui si mie daca accepti anal si pretul pentru 1h ... Daca ma poti ajuta si cu locatia ar fi ideal. Multumesc !
  5. OK, nu e problema ...a fost decat o intrebare sper ca nu te-a deranjat ... Imi poti spune pretul pentru o ora si daca accepti oral fara prezervativ..In cazul in care accepti te rog sa imi spui locatia si pretul.
  6. OK, nu e problema ...a fost decat o intrebare sper ca nu te-a deranjat ... Imi poti spune pretul pentru o ora si daca accepti oral fara prezervativ..In cazul in care accepti te rog sa imi spui locatia si pretul.
  7. Imi place ce vad ... Te rog sa imi spui daca se poate, tarifu pentru 1h ..... si locatia ....eu ca idee as putea sa iti fac o vizita azi intre orele 16-18 ...daca se poate te rog sa imi zici locatia si daca cumva accepti anal. Multumesc!
  8. te rog sa imi zici si mie cat costa 1h si daca accepti sex anal ? si daca se poate locatia...multumesc !
  9. un tarif ceva ? ma intereseaza o ora si daca faci sex anal?
  10. Ma intereseaza o ora si in special sa stiu daca acceptati sex anal ..... Si locatia unde va gasesc . Mericic, pupicii!
×
×
  • Creează nouă...