Sari la conținut

radum7

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre radum7

radum7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Tu si cu linares parca sunteti gemeni sau poate e acelasi utiluzator pe ambele ?In orice caz , faci acuzatii fara rost , nici macar nu stii cum arata tipa , asa ca treci peste si mergi mai departe.
  2. Nu stiu care e problema ta dar fata chiar e de treaba , chestia e sa stii sa vorbesti omeneste nu ca un crizat , oricum nu cred ca are domnisoara nevoie de clienti ca tine , invata cum sa te conporti civilizat .
  3. Am fost si eu la Giulia de 2 ori deja si eram dator cu o recenzie , urmaresc forumul de ceva vreme dar m-am implicat prea mult , dar pentru Giulia fac o exceptie Locatia e pe sf Andrei la un bloc de apartamente noi , de obicei imi ia cam 15-20 de min cu masina dar de fiecare data m-a asteptat si a raspuns la telefon . Ajuns la apartament m-a intampinat o tipa blonda dragutza , cam 1.65m , 19 ani, sani marisori frumosi naturali (o placere sa te joci cu ei) ,fund bombat frumos , nu e o tipa slim (nu ma atrage genu) dar e frumoasa, din partea mea nota 10. Dupa un pic de conversatie si un dus am trecut la fapte , ea astepta cuminte pe pat , dezbracata . Pot spune ca face un oral de nota 10+ chiar am ramas placut surprins , se implica , ii place , nu te lasa neterminat . Trecut la normal , pasarica stramta, umeda numai buna , gemete , fk , un gfe de prima clasa . Nu am ce reprosa , dupa 2 vizite si sper si o a 3a cat mai stau in concediu , trebuie insistat cu telefonul daca vrei sa faci o programare dar se merita . Un sumar asa : Apartament 10 Oral 10+ Normal 10 Anal nu face Gfe 10 Cadou 150nr/250 ora Bafta !
×
×
  • Creează nouă...