Sari la conținut

alexandru1985

Serious Contributor
  • Număr conținut

    269
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexandru1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Undeva prin tara

alexandru1985's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

36

Reputație

  1. Hey,legenda pulii mele, nu mai zici nimic?? Nu mai faci mistouri acum?? De ce nu ne povestesti tu cat de mult ai futut,cum ai futut si cand ai futut cu lux de amanunte?? Fa si tu ceva constructiv pe site-ul asta,daca tot te lauzi ca aduci contributie enorma pe site-ul asta. Labare,stai in pula mea in fata calculatorului non stop pe forum ,uita-te la niste poze cu fetele si fa si tu o laba. Imagineaza-ti cum ar fi fost si baga si tu o recenzie, din aia "adevarata" Stii vorba aia?? " Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti" Iete-te ca s-a intors roata. Zi-le Doru Petrean si Florin Ionas
  2. "Bai" legenda pulii mele, cum pulea mea sa te ignor cand vad ca ma provoci??!! "Frustratule compara ce am scris eu cu ce ai scris tu si apoi vezi ce înseamnă atac la persoana" In primul rand ca nu sunt frustrat. In al doilea rand,nu stiam ca luatul la misto nu inseamna atac la persoana."Merci" ca m-ai lamurit tu. "Tu nu contezi." Pai cine pula mea a zis ca vreau sa contez pe site-ul asta??Am spus eu chestia asta? Esti ori un retardat ,ori prea prost ca sa intelegi. "te dai de ceasul morții pe toate topicele ca sunt recenzii neadevărate, umflate, "plătite", dar tu nu te-ai sinchisit sa faci măcar una "adevarata" " Pe toate topicele?? Tu ai habar ce inseamna toate topicele?? Pai daca multe dintre ele sunt,ce ai vrea sa spun? Ca nu sunt?? O sa fac si eu recenzie.Una "adevarata",daca vrei.Pe topicul asta. "Recomanzi fete despre care "ai auzit" numai lucruri bune" Ai pus bine ghilimelele de rigoare sa stii. "Dar tu!? Opinia ta la ce ai futut tu unde e!?" Opinia mea o tin pentru mine.Nu-s obligat s-o impart cu nimeni. Ti-am mai spus chestia asta(sub alta forma),creier de gaina. "Pai nu e. Nu ai futut nimic" Asa este,cum zici tu "Nu ai înțeles nimic. Dai din taste si zici ca nu e drept... Am mai avut noi doi discuția asta dar ti-a șters motanu aberațiile si văd ca nu ti-a trecut nici acum" Bai handicapatul pulii mele, motanul nu mi-a sters nici un post ca el nu face cenzura. Dupa ce ca esti prost ,mai esti si mincinos. Arata-mi tu o postare pe care mi-a sters-o. "E cruda viața este!? Nu ti se face dreptate!? Renunța!" Uneori e cruda viata,asa este. Dar n-are nici o legatura cu tine sau cu site-ul asta,stai tu linistit. Tu nu contezi pentru mine.Tu esti doar un cacat cu doi ochi pentru mine. Pricepi? "de pe ce user mi-ai dat ignore!? " Bai retardatul pulii mele,asta-i singurul cont pe care-l am. Cum pulea mea sa-ti dau ignor cand tu ma provoci?? I-am promis cuiva ca nu-i stric topicul fetei aleia.Tu poti sa scrii acolo.Eu iti voi raspunde aici. Cocalare de doi bani,iti dai prea mare importanta pe site-ul asta.Adica pula mea, ma asteptam ca alte persoane sa fie in centrul atentiei,nu tu. Legenda pulii mele, eu spun asa. Sa dai mai putin din taste ,sa te duci "sa mai futi" si tu ceva si dup-aia sa vii aici pe forum sa mai bagi cate o recenzie din aia "adevarata"( ca tot te lauzi ca aduci ceva constructiv site-ului asta) Ciocu` mic , "mergi la futut" si apoi sa ne impartasesti din experientele tale. Suntem foarte interesati cum ai futut tu,mai ales eu Dar sa nu uiti, trebuie cu lux de amanunte musai Poate o sa te nominalizez la recenzia anului sa castigi si tu ceva P.S. Spunea cineva ceva de PM,de cearta. Eu zic sa nu incerci legenda pulii mele,c-o sa ai block instant.
  3. Era de asteptat unde sa apara unul,sa apara si celalalt. Consider ca este normal sa-ti ceri scuze ,atunci cand gresesti(fata de oricine). madamoldova69 cine este? nea fane, am si eu o intrebare. Tu-i sugi pula lui Johnny Boy sau el iti suge pula tie? Sau va sugeti pula reciproc....pe rand?? Stii,ati putea incerca amandoi deodata..... printr-un 69 memorabil. Eu zic sa incetam cu atacuri la persoana si sa-mi dati ignore,asa cum o sa va dau eu voua(asta in caz de ma lasati,desigur) Ce ziceti?? Deal?
  4. Care bai ,"ma"? Bai calde sau reci? "Bai" pula belita, nu poti sa-ti exprimi punctul de vedere fara sa faci atac direct la persoana? De ce pula mea trebuie tu sa-i strici topicul fetei? Nu puteai tu frumos sa stai in banca ta ,fara sa te bagi tu in seama? Lamurisem chestia deja cu born2win.A trebuit sa te bagi tu ca musca in cacat. Eu iti propun altceva.Daca ai chef de cearta ,ce-ar fi sa ne mutam pe alt topic? Uite,de exemplu iti sugerez sa ne mutam pe topicul Andreei,"hot Chocolate". Ce spui? Eu ti-am dat ignore de mult,dar se pare ca tu te bagi ca musca in cacat de fiecare data, cu atacuri directe la persoana. Nu-i mai simplu sa-mi dai si tu ignore??Asta asa,ca sa nu stricam alte topice.
  5. Avand in vedere ca maine este sarbatoare mare (SF. Maria), ma abtin de la orice comentariu...... deocamdata.
  6. Pai abia dupa ce a lamurit situatia,era clar ca atitudinea lui n-a fost ok si s-a luat de fata degeaba Acum e clara situatia. A fost ca o reactie in lant Eu personal imi cer scuze fata de Ella,dar nu si fata de tine(ca nu am de ce) Te rog sa ma ierti,Ella! O noapte placuta!
  7. Vezi postarea mea # 1502 ,inainte sa spui ceva.(asa era normal, sa citesti inainte ce am scris si dup-aia sa afirmi ceea ce ai spus) play-me a lamurit lucrurile abia dup-aia. Ce nu intelegi? Daca n-au stabilit nimic,nu era obligata sa-l anunte deloc.URMA sa stabileasca la telefon o programare.
  8. Ok, e doar parerea ta ca am fost rautacios. Daca asta-i parerea ta,eu n-am ce face. Asta nu inseamna ca ceea ce tu crezi despre mine ,este si adevarat :wave :wave
  9. Si eu sunt sau ce? Replica celorlalti nu ma intereseaza si tu (sau altii)nu prezinti(nu prezentati) nici o credibilitate pentru mine,pentru ca nici nu te(va) cunosc. Eu doar mi-am spus opinia vis-a-vis de ceea ce au povestit ceilalti si o sa mi-o spun de cate ori consider fara ca tu sau altii sa-mi interziceti chestia asta. GATA. Am pus si eu punct.
  10. Ai reactionat isteric din punctul meu de vedere.
  11. Postarea #1495, pagina precedenta de pe topicul asta. Nu-i nevoie sa scrii cu alte culori(vedem foarte bine) Eu zic totusi ca esti avocatul fetei dupa indarjirea cu care postezi vad. Eu am incetat ,gata. NU PENTRU TINE, PENTRU DETINATOAREA TOPICULUI CA NU VREAU SA IL STRIC CU CERTURI. Eu doar mi-am exprimat opinia. Rautate ai tu in tine,dupa cate vad. Vad ca nu vrei sa incetezi cu postarile. Daca n-o faci pentru mine,macar fa-o pentru ea si nu-i mai strica topicul , Stimabile Avocat al Ellei.
  12. Ok, eu doar mi-am spus parerea. Fara nici o urma de rautate,asa cum afirma stimabilul born2win. E doar o opinie,atat.Fara nici un iz de rautate.
  13. E doar parerea ta si ti-o respect. Play_me a spus in postarea lui ca "seriozitatea e un lux zilele astea". Uita-te in urma.Eu doar l-am citat. Eu zic sa incetam ,ca n-are sens.
  14. Pai asa spune,asta-i cu totul altceva. Acum s-au lamurit lucrurile.
×
×
  • Creează nouă...