Sari la conținut

quatar

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre quatar

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

quatar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

51

Reputație

  1. quatar

    0730743188

    Si eu zic ca gusturile nu se discuta. Ce ii place unuia, altuia i se pare neatragator. Asta este scopul forumului, sa ne dam cu parerea. Pentru iubitorii de masaj si de femei mature, experienta cu doamna de aici merita cu prisosinta. Pentru cei care vor tinere slim si sex instant (eventual si presati de timp), mai degraba recomand sa evite. Dar de, asta e parerea mea... Eu am fost si o sa mai revin.
  2. Bine, bine, Stefane. Si atunci ce cauti aici? Se cam potriveste aia cu struguri...
  3. quatar

    0730743188

    Acum vad ca nu am postat si taxa - am lasat 200, am depasit lejer o ora.
  4. quatar

    0730743188

    Fara intentie de reclama mascata la McDonald's. :)))
  5. quatar

    0730743188

    Scuze, iata si poza.
  6. quatar

    0730743188

    Vazand noile comentarii, revin cu o recenzie intarziata: Am revazut-o pe maseoza acum vreo doua saptamani, vrand sa beneficiez de o ora de relaxare si finalizare in voie, fara sa fiu grabit. Intrucat m-am dus dimineata, am luat si doua cafele si m-am programat la masaj. Am intrat, am baut cafeaua si am purtat o conversatie degajata, dupa care m-am suit pe masa. Masajul ca de obicei foarte bun, cu usoare mangaieri care te incita si insotit de discutie lejera. Dupa ce a terminat spatele, m-am intors si à continuat cu picioarele. Nu am mai rezistat mult si am inceput sa o ating si am dezbracat-o usor. A inceput sa mangaie soldatul (acum in pozitie de drepti) si m-a intrebat daca nu am chef de o cafea. Nu am inteles pe moment, insa rezultatul a fost demential - a luat paharul ei de cafea (nu o terminase), in care a bagat soldatul la inmuiat si pe urma l-a luat la lins si supt. Si tot asa s-a jucat cu el pana am simtit ca explodez. Am finalizat pe sani (nu am vrut sa stric cafeaua), a fost o experienta senzationala, simtind cafeaua, limba si buzele - nici nu mai stiam ce este. Plus ca mie imi place la nebunie mirosul de cafea. Si pentru ca m-a lasat sa fac o poza (sper sa nu se supere prea tare ca o pun aici, dar nu se vede fata), va las sa va faceti o parere despre cum a fost.
  7. quatar

    0730743188

    Confirm si eu, masajul e super. Si cand se incinge si reusesti sa intri pe frecventa potrivita... ies artificii.
  8. quatar

    0730743188

    Ori e o neintelegere, ori e o recenzie din burta.
  9. Totul e chestie de preferinte, depinde ce iti doresti sau te face sa te simti bine.
  10. Merita, du-te fara emotii.Lasa si o recenzie pe urma, spune-ne cum a fost.
  11. quatar

    0730743188

    Poza din anuntul - corespunde realitatii.
  12. quatar

    0730743188

    Rasfoind anuntul, am dat peste mesajul asta - https://t.anuntul.ro/app.php/anunt-angajare-masaj-de-intretinere-Vz4DLK#zxJv6. Avand chef de relaxare, sun si intreb despre servicii. Raspuns politicos, insistand am aflat ca se poate si cu tenta sexuala, respectiv finalizare prin tehnici - mi-a spus ca farà sex. Decid sa incerc, ma pun in miscare. Locatia bine aranjata, foarte curata, baia ingrijita. Prin telefon stabilisem 100 masajul si plus 50 pentru finalizare prin tehnici. Asa ca vin dezbracat de la baie si ma intind pe masa de masaj. Masaj bun, este atenta la preferintele tale, am stat cam o ora. Dupa ce termina, incepe sa ma atinga in zona intima. Imi iau inima in dinti si o intreb daca se poate si ceva oral. Accepta, spunand insa ca nu face asta cu toata lumea (poate i-am picat eu cu tronc) si ca costa extra. Un oral bun, suficient cat sa ma faca sa explodez cu tremur de genunchi. Termin, ma duc la baie, ma imbrac si ii las 200 (trecusem destul peste sesiunea de o ora).
  13. Salut. Acum am dat peste topic, nu stiam de el. Am (re)vizitat-o pe doamna maseoza, in locatia din Pipera - pentru cei interesati, este aproape de liceul francez, zona de lux, locatie aranjata, moderna si foarte curata. A, si foarte discreta (nu bate la ochi cu nimic), important pentru cei care tin la acest aspect. Doamna face masaj prof cu finalizare prin tehnici si ..in functie de igiena oral (eu am reusit sa o conving, farà probleme). Masajul durează o ora si....fara graba,se face pe masa de masaj,fara masaj nu se poate...si in functie de igiena sex oral protejat sau nu. Tariful este 150 pe sesiune, eu am lăsat 200 de regula ca am stat o ora jumate. Este foarte ok pentru o sesiune de masaj, urmata de finalizare prin tehnici sau oral. Este strict impresia si parerea mea, eu unul recomand.
  14. quatar

    0725734147 masaj

    Vad ca Flory De la Obor iar se ia De oameni. Probabil Din plictiseala, De lipsa De clienti.
×
×
  • Creează nouă...