Sari la conținut

rebeka23

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rebeka23

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rebeka23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

56

Reputație

  1. Încep prin a va spune ca folosesc acest cont deoarce a fost al unei prietene care din prima zi sa răzgândit și nu a mai activat.Numele meu nefiind Rebeka. Dorești un sex de calitate cu o femeie care știe ce vrea? Dacă da,eu sunt răspunsul fanteziilor tale Sunt karina,o blonda slim,de 33 ani ,ochii albaștri,55kg,175cm Te pot răsfață cu un oral neprotejat cu finalizare orală sau corporală dacă igiena este buna(epilat/ras scurt,fără scurgeri etc) După răsfățul unei bune partide de sex/dragoste te pot relaxa printr-un masaj (am diploma). Acum sa revenim si la partea profesională și anume costul întâlnirii Pentru o sesiune scurta de 30 minute prețul este de 150 lei Pentru varianta de 60 de minute prețul este de 250 lei Ofer și sesiune de dominare la prețul de 450 de lei Locația mea este pe Calea Vitan și ma găsiți in intervalul orar 09-20:00 de luni pana sâmbătă Numărul la care ma găsiți pentru programări este: 0722943529 Va atașez o poza și in curând revin cu mai multe
  2. Incep prin a va spune ca folosesc acest cont deoarece a fost al unei prietene care din prima zi sa răzgândit si nu a mai activat. Numele meu nefiind Rebeka. Doresti un sex de calitate cu o femeie care stie ce vrea ? Daca da, eu sunt rapsunsul fanteziilor tale Sunt Karina, o blondă slim, de 33 de ani, ochii albaștri, 55 kg, 175 cm Te pot răsfață cu cu un oral neprotejat cu finalizare orala sau corporala daca igiena este buna ( epilat/ras scurt, fara scurgeri etc), normal in orice pozitie , plus multe alte fantezii pe care mi le puteti propune si daca sunt de o placere comuna le putem pune in practica. Dupa răsfatul unei bune partide de sex/dragoste te pot relaxare printr-un masaj ( am diploma ). Acum sa revenim si la partea profesionala si anume costul întâlnirii Pentru o sesiune scurta de 30 minute pretul este de 150 lei Pentru varianta de 60 min pretul este de 250 lei Ofer si sesiune de dominare la pretul de 450 lei Locatia mea este pe Calea Vitan si ma gasiti in intervalul orar 09:00-20:00 de luni pana sambata Numărul la care ma gasiti pentru programari este :0722943529 Va atasez o poza si in curand revin cu mai multe :
  3. Habar nu am cine este AdelinaFoarte plini de speculații sunt băieții de pe acest forum Și.... "unsa" sunt zilnic între 12-18, de oamenii cu bun simt , nu cei ce judeca in necunoștință de cauza
  4. Buna ,mulțumesc de sfat Asta am sa fac Si eu te pup
  5. Nu știu de ce sa postat de mai multe ori
  6. Nu înțeleg care este acesta treaba cu "cinestie" Dacă dorești sa ma întâlnești ma poți suna zilnic între 12:00-18:00 (19:00 maxim)
  7. Nu înțeleg care este acesta treaba cu "cinestie" Dacă dorești sa ma întâlnești ma poți suna zilnic între 12:00-18:00 (19:00 maxim)
  8. Nu înțeleg care este acesta treaba cu "cinestie" Dacă dorești sa ma întâlnești ma poți suna zilnic între 12:00-18:00 (19:00 maxim)
  9. Buna seara domnilor Numele meu este Rebeca. Sunt o tânara venită din domeniul videochat-ului Sunt bruneta , am 167 cm (fara tocuri), 53 kilograme si mărimea 3 la sâni Va pot oferi contact oral , normal si masaj de relaxare. Daca exista o buna igiena si respectiv o buna compatibilitate va pot oferi deasemenea si finalizare orală , finalizare faciala , finalizare corporală si FK (sărut) Anal pot oferi domnilor cu o grosime modica a "instrumentului", momentan ! Oralul i-l pot face si fara prezervativ daca aveti o buna igiena a zonei intime Pentru o ora "cadoul" este de 300 lei (se pot face doua finalizări) Pentru varianta mai scurta , respectiv 30 minute prețul este de 200 lei ( se poate o finalizare ) Din păcate nu va pot oferi si serviciul de outcall Ma găsit intr-o locație liniștita si curată in zona Nerva Traian la numărul de telefon : 0732.872.063 in intervalul 12:00-18:00 zilnic Pentru alte fantezii sau întrebări , va puteți suna si cădem de comun acord , fiind o fire foarte deschisă Sunt sigura ca o sa avem niște întâlniri pe cinste. In fond , ce este mai plăcut decât sexul ? Va atașez si câteva poze "calde"
  10. Mi se par puțin absurde aceste comentarii. Haideți sa nu mai jignim fără rost , atât timp cât nu ne cunoaștem , zic eu.
  11. Nu Am mai lucrat in domeniul videochat-ului
×
×
  • Creează nouă...