Sari la conținut

humangus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre humangus

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

humangus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

12

Reputație

  1. Am fost si eu la domnișoara. Subscriu la tot ce a zis colegul Cozonac_7 de mai sus, doar ca o sa fiu mai scurt: Fata e frumoasă, foarte sociabilă si vorbăreață, sărută bine, oral bun, normal si mai bun. Am început cu FK, lins de sâni (plăcerea mea😁), ON, dupa aia am lăsat-o pe ea sa aleaga si a ales Lady on Top... perfect ca sa ma mai joc cu sânii😁😁. Dupa asta ne-am mutat in living pe masă... ea aplecata pe masa, eu in spatele ei. Fata se implică, geme... face cam tot ce ti-ai putea dori de la o femeie. Am terminat in poziția asta. Nu a părut deranjată de mărime, asta aviz celor care sunt mai dotați. Duș amândoi, un pepsi si am plecat. Dtd: 30 de minute cred. Pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase experiențe cu o tipă. Aș lua-o acasă😁😁 Dar nu se poate... Hai sa dau si note: FK: 9 ON:8 NP: 9... aici mai explorăm data.viitoare si alte poziții pentru mărire🤣... la fel si la ON Locație: 9... era cam cald pentru mine cel puțin... dar eu prefer mai rece. Mai ales in timpul sexului.
  2. Mi-ai scris cu 8 minute înainte si dupa aia nu ai mai răspuns deloc. Puteai sa zici: mai așteaptă 30 minute sa plece si vii dupa aia. In schimb nu ti-a păsat. Ai anulat si la revedere. Da-l dracu de prost. Am condus 1 ora prin aglomerație dus-intors degeaba. In orice caz nu cred povestea cu proprietarul care a venit tam-nesam. Ii puteai zice sa vina mai târziu de exemplu. Din nou, te-a durut fix undeva de client, mai ales ca ne-am mai întâlnit cum ai zis. Deci da, din punctul meu de vedere ai fost neserioasa. Iti urez "succese" pe viitor. Cu mine nu te vei mai intersecta.
  3. Nu te chinui prea tare... acum am ajuns eu la ea, programare stabilita si tot la 12.30... am traversat tot orașul... si exact cand am parcat imi trimite mesaj ca trebuie sa anuleze si nu a mai răspuns. Mi-a dat ceva vrăjeală ca a venit proprietarul neinvitat sa verifice centrala. De parca oamenii normali nu suna inainte sa intrebe cand pot veni. Din punctul meu de vedere e neserioasă. Asta a fost ultima mea interacțiune cu ea.
  4. Din păcate nu are. Părerea mea... La București găsești si escorte de lux, mult mai stilate, la alte prețuri ce-i drept. Pe aici rar vine câte una din asta, si in ultimul timp mi se pare că nu prea mai vin deloc... Dar na... fiecare cu gusturile lui
  5. Ceau. Te-am sunat si ai telefonul inchis. Esti disponibila?
  6. Dar eu nu te-am sunat acum. Te-am sunat/ti-am scris sms cand postai pe forum ca esti activă, chiar dupa ce puneai tu mesaj ca începi ziua de lucru. Succes in continuare👍
  7. Salut. Nu cred ca iti mai răspunde chiar daca ti-a zis ca e ok. Din ce am văzut, daca esti mai dotat nu iti mai răspunde. Si eu am fost de 2 ori la ea mai demult si dupa aia nu mi-a mai răspuns. Si au fost ok întâlnirile din punctul meu de vedere. Nu s-a plans de absolut nimic, dar nu mi-a mai raspuns niciodată nici la sms, nici telefon chiar daca specificam ca poate raspunde la orice ora la mesaj. Altele macar iti zic sa nu mai vii ca nu mai vor stanga mare. Asta este... P.S.: partea trista e ca unele fete zic dupa ce le dai banii: nu vreau asa, nu pot asa... "pentru ce sa ma nenorocesc? Pentru 200 de lei?"... replica asta am primit-o ultima data saptamana trecută. Ok, bun... da-mi banii înapoi... sau măcar jumătate. Nu ai scris niciunde ca faci NP in funcție de dimensiune.
  8. Ceau Karinaa. Cand ne mai vizitezi?😘
  9. Da, nici mie nu imi mai răspunde. Am fost de vreo 3 ori la ea, dupa părerea mea a fost ok, nu cred sa fi gresit eu cu ceva. Probabil daca are din ce alege, ii alege pe cei care se termina repede si nici nu sunt foarte dotati, ca sa fie cat mai putin solicitant pentru ea.
  10. Da, sărută. Chiar te întreabă la început dacă preferi cu sărut sau fără.
  11. Știu că nu se moare. Dar exact de asta imi e frică... sa fiu total dependent de statul român cu tratamentul, sa merg pe fiecare lună prin spitale de stat sa imi dea pastilele... asta pt toată viața. In orice caz am facut programare la un medic specialist. Sa fac niște analize/tratament post expunere ca sa stau liniștit.
  12. Da, era foarte curată. Nu am fost pe centură. Ceva pe la 200 lei finalizarea, apartament curat, tipa curată, tot curat. Cu încrederea e discutabil...
×
×
  • Creează nouă...