Sari la conținut

thedeejay

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre thedeejay

thedeejay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputație

  1. Felicitari Mihaela si sarcina usoara !! 😀
  2. Am ajuns si eu la Alina !!.... Ce sa va spun, mai sunt putine de spus despre ce face ea si totusi multe. Totul la ea este la superlativ. Cea ce face ea este sa te simti bine in adevaratul sens al cuvantului sau poate fi numita si arta, cu astea fiind spuse ....as vrea sa adaug doar ca mi-au trebuit vreo 2 tigari sa ma pot pune pe picioare pentru a ajunge macar la taxi ... in rest, greu de descris ce se intampla cand ramai singur cu Alina. Multumesc Alina si ne revedem 😊
  3. Am reusit si eu sa ajung la Mihela, la fel ca si colegul mai sus mentionat,nu cred ca as mai avea ceva de adaugat. Am fost foarte multumit, peste asteptari si binenteles recomand !!... In mod sigur voi reveni, binenteles cu acordul tau. Multumesc Mihaela !
  4. As fi vrut si eu sa ajung la doamne, dar am sunat, pe cele 2 numere afisate de-alungul topicului, dar d'na V m-a refuzat spunandu-mi ca nu este nici un anunt sau ceva de genul pe acest numar :((
  5. ooooaaaauuuuu ! am ajuns si pe la ...Paula !! ... pot spune intr-un cuvant: SUPER !! ca sa fiu succint, am sa spun asa: locatie: 10 + (echipata ...utilata ....etc) ea, persoana: Paula: 10 + (si colega la fel: Lori) servicii: ups ...aici e problema !! Oral: 10 +++....+ Normal (protejat): 10 +++....+ 69, 79, 89, 99 ...m-am oprit ca nu am mai stiut sa numar .... un 10 +++....+ lista ar mai continua dar nu mai stiu sa scriu, recunosc dupa o tigare, doua chiar nu mai stiam nici sa merg dar ..... de recomandat: BINENTELES !!.... de revenit: 100% PS: curand, foarte curand fac o vizita mica si la colega, Lori !! (le pup pe fete, sunt de 10+)
  6. Am fost si eu la ea !!.... La Andreea !! Nu ma pricep la recenzii, este adevarat, nici sa scriu prea mult nu imi place .... dar .... cine nu a fost .... nu stie ce pierde, cine a fost, probabil stie despre ce vorbesc. Sa fiu succint ....SUPER !! Tigare inainte, papuceii ... pentru dusulet binenteles, prosop ....etc ... relaxare totala dupa .... Si ca sa nu mai lungesc vorba .... Igiena 10, Locatie 10 (mie imi place) .... Oral (protejat) 9 ... Normal (protejat ...binenteles) 9 Andreea ...toata numai un zambet .... eu azi si ma tine pana maine in mod sigur ...numai un zambet De revenit ... stiti voi mai bine sa subscriu colegului de mai sus Recomand !!
  7. Va salut !! Sunt nou si incepator pe aici. dar nu foarte incepator, am testat cate ceva din .... Nu imi place sa dau detalii sau sa povestesc pe aici, dar poate voi revenii cu cateva. Va multumesc si va spun: Bine v-am gasit !!
×
×
  • Creează nouă...