Sari la conținut

rocky01

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rocky01

  • Dată Naștere 22.04.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

rocky01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Ba coaie esti frustrat ce ai ? Am sunat si e inchis tocmai de aceea am si spus ce plm tot te bagi in seama? Chiar ai asa mare chef sa faci cearta aici pe topicul fetei cu cineva pe care nici macar nu il cunosti? Serios...incearca sa nu mai fii asa ...n-am nici cea mai mica treaba cu tine sau altcineva!
  2. Ba frate atata cearta pentru nimic...mi-a luat ceva sa citesc tot ca sa imi dau seama de unde a plecat ....eu nu imi dau cu parerea nu e treaba mea ...si cred ca a multora nu e....pe mine un lucru ma intereseaza...Evelin cum lucreZi zilele astea ? Craciun fericit ...
  3. Pffff sper sa te razgandesti si sa nu te afecteze asa tare ce se intampla aici....pe 27 vroiam sa sun sa ma programez:( ....Craciun Fericit !
  4. Esti fantastica .....cum esti disponibila zilele astea? Putem sa discutam pe eaop ?
  5. :laugh2 :laugh2 asta nu aveam de unde sa stiu......ca e frustrat se vede....
  6. eu tot nu inteleg de unde a pornit asta intre voi....am citit tot topicul....nu inteleg de unde atata frustrare si rautate....e liber sa faca fiecare ce vrea cu viata lui....nu are absolut nimeni dreptul sa iti ceara explicatii pentru modul in care iti traiesti tu viata ..E A TA IN PLM nu e a nimanui...
  7. Doamne fereste de asa ceva .....
  8. Salutare....sper din tot sufletul sa nu creez multa frustrare printre voi pentru deschiderea acestui topic dar cam asta a fost singura idee care mi-a venit....am gasit acest site intamplator ...si contul nu are foarte mult de cand e facut l-am folosit doar ca sa ma uit si sa trag si eu niste conclucuzii.....ideea e ca eu mi-as dori sa cunosc una din aceste minunate domnisoare/doamne....doar ca nu am mai fost niciodata la o escorta...nu a fost nevoie sa apelez la aceste servicii si tot ce ma opreste e teama de a nu lua teapa sau sa fiu dezamagit total asa ca prima intalnire...nu ma retine nimic ce tine de mine ( nu sunt virgin , nu mai sunt de la 15 ani, sunt tanar,blond ochi verzi bla bla(24 de ani arata ca la 20) ....ce vreau sa spun este ca am incercat odata un anunt de pe publi24 si am fost respins cu motiv ca eram prea tanar si ea nu accepta decat domni de peste 35 de ani ceea ce in anunt nu scria( Doamna avea in jur de 40 cred) si aici e nedumerirea mea...ma gandesc ca poate aveti voi niste recomandari ceva asa ca pentru un incepator!! Adica ceva care stiu ca o sa fie bine si nu tratat urat ceea ce la randul meu clar nu o sa fac niciodata pentru ca am cei 7 ani de acasa!!! multumesc si sper sa nu fi creat probleme sau ceva de genul!!
  9. O sa te sun maine..presupun ca acum e cam tarziu si nu vreau sa te deranjez ...sau e ok ?
  10. Buna Evelin ....maine esti disponibila in jurul orei 20:00 ? Mersi pup
  11. Wow....chiar arati bestial ....si recenziile de aici ...sunt chiar printre cele mai bune ...nu am vazut nimic negativ ....esti cam prima persoana de pe aici pe care as vrea sa o întalnesc ..sunt nou aici ...inca mai caut ceva la sigur )
  12. Buna Dianaa......pot sa te sun acum sa ma programez pentru maine dupa ora 13:00 ???
  13. pfff nasol puteam dupa ora 20...poate resusesc maine sa ajung..te pup Diana ...
×
×
  • Creează nouă...