Sari la conținut

johnymnemonic

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre johnymnemonic

johnymnemonic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

49

Reputație

  1. Pisam-as pa punctele lor si-n reputația pizdii Da pe nimfomane. Bai bro ales gute? Ca ăsta contează restul e frecție la picior de lemn marca Amada
  2. Fa Amada pulii,Pai tu mă faci las pe mine când tu habar n-ai cu cine vorbești? Încă mă mir Cum retardate ca tine traiesc.Toată lumea își bate pula de tine ,numai tu...batman ,batman
  3. Hai ca ai editat.Tipic când nu ai argumente.Și Da, era perioada când chiar avea nevoie de bani și tu te vaitai ca n-ai de-o paine.Cat despre mine ca am eu ce manca mâine sau nu,Îți garantez ca mănânc mai bine ca tine. App. Îl întreabă pe un ușer fostul tău dușman de moarte,actualmente prieten pe viață, ce înseamnă fariseu! ? Răspunsul sincer și fără dubii ar fi:v-ați uitat în oglinda?
  4. Mi-aduc aminte de tine când o ponegreai pe Cassy la greu,chiar și pe acest topic.Și nu-mi aduc aminte s-o fi ajutat vreodată când a avut nevoie cel mai mult.Dar așa Cum spui,nu vrei sa contribui la societatea asta infecta pt.ca n-ai cu ce deși faci parte și trăiești în ea. Marș în plm de defectă.
  5. Vreți sa vb despre minciuna?Intrebati-L pe Picon....
  6. Cum plm mă sa existe un thread cu aproape 10k postări pt o idee a lui Lorena a lu'Dobre? Ai de neamul nost
  7. Picon nu urăște curvele,din contra,le iubește, pt.ca sunt singurul lucru care-i reprezintă viata Plina de promiscuitate,la fel ca el.
  8. Te-Ai gândit tu sa întrebi în locul lor.de femei zic.Ai de pula ta....sau pîndată? ??
  9. Mă doare viața. Ba în plm voi chiar n-aveți alta treaba?
  10. Stai mă calm,știu ca nu ești vistantric,ești doar un copy paste virtual
×
×
  • Creează nouă...