Sari la conținut

antoineclamaran

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre antoineclamaran

antoineclamaran's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. 1. Sa ii vad fata cand isi da anuntul. Foarte, foarte rar asa ceva. Pai ce fac, ma duc pana acolo fara o vad? Mi se pare de o pudoare aiurea sa nu iti arati fata. Sigur, poti sa incerci sa trimiti niste mesaje si sa ti se raspunda, dar nu prea ti se trimit poze cu fata. 2. Sa vina la mine. E cineva care face asta? Vin, te iau cu masina, te duc, te aduc, frumos. Dai si la politie adresa unde te duci daca iti e frica. Dar pentru mine e ALTCEVA. Una e la mine acasa, in mediul meu (si aici risti si tu ca poate ai bani in casa, te vede vecinu', te afla nu stiu care si te zice lu' nevasta-ta etc.), dar mie nu imi e bine sa ma duc pe la nu stiu ce blocuri pe la nu stiu ce "daddy" din astia care le inchirieaza fetelor cate o garsoniera. Pur si simplu nu e acelasi lucru. 3. Saruta-ma si minte-ma frumos. Cand aud de chestii din astea gen "nu, fara sarutari, doar sex" imi vine sa-mi dau o palma in frunte. Pai cum, ma? Tu crezi ca sensul mersului la escorte e sa o vezi pe una ca n0are chef de tine? Spune-mi ca ma iubesti, ca ma vrei, pisiceste-te, merita-ti banii. In mod normal, la chestii din astea platesc si 1.000 lei pe o partida/seara. Mi se pare normal. Dar ofera cineva in Constanta chestiile astea? Poate o sa ziceti ca sunt pretentios, dar cred ca ar trebui sa avem si asa ceva. Salutari si fortza la dat la buci!
  2. Da ma, bine, am inteles si eu ca ala e site pacalici. Dar nu asta am intrebat. Eu am intrebat daca o stie cineva dupa poze. Ca pare ca pozele sunt ale unei romance, nu luate de undeva de pe net. Ca daca dai un search dupa pozele alea pe internet nu le gasesti decat aici. Iar celelalte fete de pe site-ul ala chiar sunt din Constanta. Daca o stie cineva...bine Daca nu...sa lase pe altii sa raspunda
  3. https://fete.sex/constanta/petruta_19/ Din poza cu sanul pe afara, pare chiar dispusa. In afara de anuntul asta insa, nu o mai gasesc nicaieri si nu reusesc sa iau legatura cu ea. O stie cineva? Macar un numar de telefon sau o adresa de whatapp/facebok.
×
×
  • Creează nouă...