Sari la conținut

ionelpetronel2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionelpetronel2

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionelpetronel2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Lasă asta cu primitul acum!Mergi și fa-ti analizele mâine dim la prima ora!Si spune și tu NU acestor bombe ecologice, wc-URI publice infectate cu boli transmisibile și iremediabile și un NU și o MUIE peștilor lor! Spune NU!!!
  2. Ce "bravo Claudia tot respectul"? Ești penibil! Cum sa spui asta unei prostituate?!!!Unei bombe biologice,unui wc public in care și a băgat pula sute de bărbați ?!!!! DOX11111111 chiar așa tare te au distrus curvele astea încât chiar nu ti a mai rămas măcar un dram de respect?Asa de mult te subestimezi ,incat sa i zici unei prostituate "respect"?!!!!!!!! Stop!Spune și TU nu acestor bombe biologice și peștilor grași negri și analfabeți) Alege o viața normala!Spune NU curvelor infectate cu boli iremediabile și MUIE peștilor!
  3. Gestul tău e salutubil! Orice gest cu intenția asta e binevenit ;un gest cât de mic contează in lupta pt eradicarea acestui tip de prostituție mizerabila și mincinoasa ce a luat amploare in ultimii ani in România. Niște porci grași și negri care-s buni de munca(silnica : spart pietre,curățat asfaltul cu unghiile,sa împingă autobuzele RATP pt a mai reduce din poluare,deszapezire,inundații,curățenie pe străzi...etc și de care orice cetățean sa poate beneficia de serviciile acestor porcani ori de câte ori are nevoie) care dețin in tovărășie câte o tiganca bolnava și nespălată furată de pe la o casa de copii, care trăiesc destul de bine fără sa ridice un pai.De clienți ăștia au nevoie ca sa trăiască bine porcii : au bani de chirie ,mâncare ,combustibil,vacante,haine,telefoane!!! Stop! Spune și tu NU acestor porci și acestor fete bolnave (bombe ecologice)! PS : nu sunt prea coerent din cauza nervilor!
  4. Dj Z tu de banii astia ai hranit rechinul!!!El sta cu pula in sus in pat si cred ca e si ditamai porcanul gras si negru(la mar. 46-47 la copite).Nu mai bine pocneai o laba?!Serios...
  5. BRAILA trebuia sa faci un 69 cu ea!Ai încercat și nu a vrut?!
  6. Futu ți gura matii sa ți fut azi și mâine de curva ordinara.Tu Radule de ce plm nu ti ai luat banii înapoi?
  7. Ai dreptate DIAVOLE privind gramatica mea.Am făcute destule dezacorduri și am omis semne de punctuație (acum am citit și eu) dar îți spun așa ca o paranteza ,se zice și se scrie "coaliție". Eu nu văd nimic de evul mediu in a gândi și a spune: - fete,femei care provin din niște medii sociale mizere și cu fel și fel de probleme de sănătate fizica și psihică -femei care arată sub orice critica: grase,cu bube pe cur,fara forme,fără igiena,fără dinti,rapanoase,infecte.(am sa ti zic cu alte ocazie de unde știu asta)Ele par bune cât de cât pt ca ești excitat când te duci(e ca atunci când te duci nemâncat de 2 zile la hypermarket sa faci cumpărături de ale gurii; toate prostiile ți se par bune și după ce te saturi îți pare rău ca le ai cumpărat sau îți dai seama ca nu îți sunt necesare) -femei care tot ce au agonisit intr o viața e intr o singura valiza care o poarta cu ele din oraș in oraș -niște țigani ordinari și analfabeți care au grija de ele ,și cărora nu le place munca și care o duc ffff bine datorită ăstora cu gândirea gen EVUL "NEMEDIU" Și da : susțin sus și tare ca ar trebui cu toții adunați (prostituate și pești)puși la munca silnica intr un lagăr cu foarte putina apa și un pic de orez fiert,apoi schingiuiți de vii pana leșina de durere, apoi aruncați in groapa comuna și dat foc! Sa vezi apoi ce lume curată! Fii puternic și spune și tu NU acestor bombe ecologice! Avantaje: plăcere forțată și de moment Dezavantaje: umilința,boli,bani cheltuiți,stima de sine scăzută,regrete! E plină România de femei normale și faine,numai ca tre sa cauți.Iesi in jungla asta mare și vânează ,nu te du la supermarket și lua totul de-a gata și de foarte proasta calitate.Sa vezi atunci ce gust bun va avea carnea de vânat:)) Da-le in gura masii de bombe ecologice!!! Spune și tu NU! Pace!
  8. Nu am zis ca nu sunt bune ca nici nu pot sa spun asta.Sunt dizgrațioase,mizerabile,WC-uri murdare,niște bombe,niște focare de boli iremediabile, in care toți nespalatii și frustrații și vai de capul lor își bagă pula peste tot in ele.Si mai sunt unii pe acest forum care mai scriu și recenzii cum le a dat limbi in pizda sau cur și ea înainte de asta a mai fost fututa de câțiva in ziua respectiva ,umplandu-i găurile cu sloboz. Apoi mai și plătești bani frumoși pt asta.Nu mai bine de banii ăștia mănânc o masa buna sau ii strâng pt un concediu sau sa na îmbrac frumos???!!!! Nu,ce plm ne trebuie noua din astea?!!Nu mai bine le dam lor ca sa aibă peștii sacoșe cu bani????!!!(cum a fost cu pestele ăla care a postat pe fb sacose cu bani și l au arestat)Merge ți la curve și da ți le bani sa aibă peștii lor cu ce merge in vacante și ce mânca ,îmbracă și sa și schimbe mașinile!!! Nu am nimic cu voi băieți,am Vb la general spunându mi părerea.Iarta ma băieți! Fii puternic și spune și tu NU acestor WC-uri! Pana când?!!!
  9. Spune NU wc-urilor infestate! Ce dezbateri,câta pasiune pt un sb legat de niște wc-URI publice pur și simplu! Si câte povesti am citit pe forumul asta cu dârlăi care le au dat și limbi.Imi este greață numai când ma gândesc!Numai sa stai sa te gândești câți nespălati le au futut,cu o pula neagră și rapanoasa,cu chiloți cacati la cur și neepilati și neîngrijiți, și vine câte unul și ii face moriști! Nu știu dacă am fost coerent dar am zis in mare ! Fu te ce ai acasă sau combina pe una curată,frumoasa ,îngrijită! Toate bune și ai puterea de a spune NU acestor WC-uri publice!!!
  10. Futu-ti gura mati sa ti fut de tiganca ordinara si grasa sa ti fut azi si maine.Ce ma iei DANROBERTR21 cu "fata de etnie ,plinuta"???Doar nu esti cenzurat de CNA!!!Zii pe bune: o tiganca zabaloasa si grasa,fut gura masii sa -i fut eu de monstruuuuu!!!
  11. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/NU-RATATI-SATENA-SEXY-BRUNETA-SENZUALA/7b006d73796a6053.html
  12. https://clips4sale.com/studio/87221/romanian-godesses-and-slaves
×
×
  • Creează nouă...