Sari la conținut

gnr231

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gnr231

gnr231's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

49

Reputație

  1. Este regretabil ca se intampla asemenea chestii, dar asa a fost de cand lumea si nu neaparat din cauza barbatilor. Cum spunea si colegul de mai sus, fetele alea au mers acolo de bunavoie, stiind ce le asteapta. Nu cred ca le-a luat nimeni cu japca, sa le bata si sa le violeze. In general femeile sunt invatate ca "pizda lor are valoare", iar aceste fete doar au pus in practica lucrul asta. Multe dintre ele erau barmanite, vanzatoare, dansatoare la bara sau cine stie ce alt ce job de rahat si li s-a ivit oportunitatea sa isi cumpere un bilet spre un viitor stralucit cu o muie. Bineinteles ca au acceptat fara sa stea prea mult pe ganduri. Sigur, aveau optiunea sa refuze si sa isi continue viata mizerabila de barmanita, vanzatore sau dansatoare la bara, dar sa suga doar ce le place. Ele au ales sa suga un gras libidinos pentru un viitor de vis. Femeilor le plac barbatii puternici, iar acel gras libidinos era un barbat puternic care avea cheia catre paradis. 90 % dintre femei ar fi ales varianta asta, oricat de "cu principii" se cred ele. Cand vine vorba de pantofi, bijuterii, posete, lux, faima, milioane....te cam futi in ele de principii. Decat sa o suga unuia cu muschi si ochi frumosi pe o shaorma, mai bine suge un gras nasol pentru cele enumarate mai sus. Interesant este ca nici una nu a reclamat "abuzul si hartuirea" cand aveau 10 dolari in cont si datorii pe nu stiu unde. Toate s-au simtit "abuzate si umilite" cand aveau cateve zeci/sute de milioane in cont si lumea la picioare. Patetic, nu? Daca ar putea da inapoi toate milioanele, faima si luxul ca sa isi "recapete" inocenta, oare ce ar alege? Daca iei cam orice femeie de pe strada si o dai pe mana unor stilisti, poate deveni oricand una dintre acele "celebritati" Pana si Sharon Stone, despre care se spune ca ate un IQ de peste 160, a trebuit sa isi arate pizda ca sa fie bagata in seama. Dupa ce toata lumea a vazut pizda ei, s-a aflat ca are un IQ ridicat si este inteligenta. Credeti ca daca nu se cracana la momentul oportun, interesa pe cineva de capacitatile ei intelectuale? Nu este vina barbatilor ca creierul femeilor este setat pe principuil "pizda mea are valoare". Fetele astea nu erau niste savante, doctorite, avocate ssu ceva cu un viitor stralucit in fata. Erau niste taranci cu noroi intre degete care aratau bine si erau futabile. Credeti ca daca Robert de Niro, Al Pacino, Kevin Spacey sau alti actori buni, ar fi trebuit sa suga un libidinos sa sa linga vreo baba nasoala, ar fi acceptat? Eu zic ca nu, pentru ei chiar aveau ceva de oferit in comparatie cu "divele" astea.
  2. gnr231

    solo de solo

    https://youtu.be/p4CUa-GOo1g
  3. gnr231

    solo de solo

    https://youtu.be/4naj906A2fc
  4. gnr231

    solo de solo

    https://youtu.be/6wj-zoPA0xs
  5. gnr231

    solo de solo

    https://youtu.be/C2JwqVVUmFg
  6. gnr231

    solo de solo

    https://youtu.be/lrc2UUWOv9w
  7. gnr231

    solo de solo

    https://youtu.be/jET6Y33UARw
  8. N-am sa inteleg niciodata atitudinea asta pe care o au unele mioare. Sunt batute, injurate, violate, facute in toate felurile, etc, dar nu fac nimic. Prin atitudinea asta delasatoare, nu faceti altceva decat sa incurajati comportamentul de genul asta. Daca stii ca cineva iti face rau in mod intetionat si repetat, de ce sa bagi capul in nisip si sa te faci ca ploua? Normal ar fi sa iti ajuti semenii si sa-i atentionezi, pentru ca , poate intr-o buna zi, un psihopat d-asta cioparteste vreo biata fata. Nu e vorba ca respectivul ar avea parte de un gangbag virtual inaintea ta, este vorba de a te proteja pe viitor si eventual pe alte fete. Cand vi se spune ca va meritati soarta, sariti de popou in sus ca suntem misogini si alte-alea, dar in cele mai multe cazuri, singure va puneti in asemenea situatii.
  9. Mergi la politie, mai fata. Ce naiba riscuri sa iti asumi? Le spui ca este prietena ta si ca esti ingrijorata. Nu pierde timpul cu facebook si forum. La chestii de genul asta nu trebuie sa stai pe ganduri prea mult. Poate fata chiar este intr-o situatie naspa, iar politia e singura care are resursele necesare sa faca ceva. Bafta si sper sa o gasiti bine.
  10. gnr231

    solo de solo

    Sa nu-l uitam pe grandpa Angus.
  11. gnr231

    solo de solo

    https://youtu.be/H-PQeWJ2ZC8
×
×
  • Creează nouă...