Sari la conținut

nefu79

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nefu79

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nefu79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Am fost la Kristal, o "miniona" foarte faina, tinerica, frumusica cu un corp sexy si foarte corecta. Vorbareata, prietenoasa si interesata de ceea ce face. Am luat tot pachetul, adica o ora sex total. Nu dau detalii, ce pot sa spun e, ca orice serviciu pe care il ofera, il face bine si satisfacator.
  2. Am fost recent la Giulia, o fata frumoasa, cu bun simt si un corp frumos. Pot confirma comentariile positive, isi da interesul si nu te lasa nesatisfacut. Oralul este foarte bun, adinc, umed si nu oboseste 😄Merita vizitata.
  3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Bruneta-27-de-ani/7b016473786c6b5f.html Fratilor, am fost si eu zilele astea la dinsa. Nr de tel. e acelasi. Tarif pt. o ora, 2 finalizari posibile, 250 Lei. Locatie, pe la Boul rosu pe linga linile de Tramvai catre Alfa. Nu cunosc bine Aradul. Apartament modern, curat. Baia nu am folosito. Fata e draguta si frumusica, de treaba, prietenoasa, curata, trece imediat la actiune, dar nu te grabeste. Arata ca in poze, adica pozele sunt reale. ON + NP. ON, ok, chiar bunicel 7/8. NP cam la fel. Sani mijloci catre marisori. Mai e o colega cu ea care are sani mari si grei si e mai plinuta. Andreea e de recomandat. Cam atit, alte informati nu am.
×
×
  • Creează nouă...